Hlavní obsah

Zásnubní prsteny hvězd! Která kráska má nejluxusnější šperk?

Foto: Profimedia

Jennifer Aniston a Justin Theroux se nedávno vzaliFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné a zamilované. A jako důkaz toho, že je (či byla) jejich láska opětovaná, zdobí či (zdobil) jejich ručku luxusní zásnubní prsten. Od koho ho slavné ženy dostaly? A která má (měla) nejhezčí?

Článek

Herečky, zpěvačky nebo dámy z královských dvorů. I ony si žijí své obyčejné příběhy lásky, akorát jsou pod takovým drobnohledem, že je chtě nechtě sdílí se světem. A tohle jsou zásnubní prsteny, které slavné ženy dostaly od svých současných či bývalých partnerů. Jak na nich (ne)šetřili, posuďte sami.

Trpělivá Aniston

Herečka Jennifer Aniston (46) to neměla v lásce lehké. Zkoušela to s několika hereckými kolegy, ale nikdy jí to nevyšlo. Její velkou láskou a prvním manželem byl Brad Pitt (51), který ji ale nakonec kvůli Angelině Jolie (40) opustil.

Už to vypadalo, že tahle hollywoodská kráska zůstane sama. Nedávno se ale dočkala a vdala se za herce Justina Therouxe (44). I s ním ale musela mít velkou trpělivost, tenhle krásný zásnubní prsten totiž na ruce nosila celé tři roky!

Foto: Profimedia

Jennifer nosila tenhle nádherný zásnubní prsten tři roky. Tak dlouho musela na svatbu čekatFoto: Profimedia

Sexy Beyoncé

Zpěvačka Beyoncé (34) tvoří s rapperem a hudebním producentem Jay-Z (45) dlouholetý pár. Vzali se v roce 2008, ale svatba to byla dokonale utajená, záběry z ní ukázal Jay Z světu až letos. Mnohokrát se také spekulovalo o tom, že se tihle dva rozcházejí. Ať je to ale, jak chce, zpěvaččinu ručku zdobí pořádný zásnubní šutrák, který rappera vyšel údajně na pět milionů dolarů!

Foto: Profimedia

Rapper Jay-Z na své lásce Beyoncé vážně nešetřil. Tenhle prsten ho prý stál pět milionů dolarůFoto: Profimedia

Kim poprvé

Kim Kardashian (35) nyní tvoří spokojenou rodinku s rapperem Kanyem Westem (38), s nímž čeká již druhé dítě. Tahle hvězda ale za sebou má již dvě nepovedená manželství. Prsten z fotky je od jejího druhého muže, slavného basketbalisty Krise Humphriese (30). Ani tenhle krásný šperk jim lásku nezaručil, o rozvod Kim požádala pouhých 72 dnů po svatbě!

Foto: Profimedia

Kim Kardashian je nyní vdaná potřetí. Tenhle šutrák dostala od svého druhého muže, a jak je vidět, lásku až za hrob jí nepřineslFoto: Profimedia

Princezna Charlene

Monacká princezna Charlene (37) je manželkou prince Alberta II. (57), který ji za ženu pojal v roce 2011. A o rok dřív dostala tahle původem neurozená kráska a bývalá reprezentantka Jihoafrické republiky v plavání od svého prince jako důkaz lásky opravdu nádherný prsten.

Foto: Profimedia

Ruku princezny Charlene zdobí nádherný šperk, princ Albert II. ví, co se slušíFoto: Profimedia

Milionářská dcerka Nicky

Dědička hotelového impéria a mladší sestra známé rebelky Paris Hilton Nicky (32) si letos vzala neméně bohatého Jamese Rothschilda (31). Ještě než se ale uskutečnila opravdu pompézní a nákladná veselka(mimochodem pro Nicky to byla již druhá svatba, protože v roce 2004 byla vdaná za byznysmena Todda Meistera (44), dostala Nicky od svého vyvoleného opravdu luxusní zásnubní prsten, který prý v přepočtu vyšel na 37 milionů korun.

Foto: Profimedia

Nicky Hilton a její zásnubní prsten, který prý v přepočtu vyšel na 37 milionů korunFoto: Profimedia

Slavná Kate

Ve výčtu slavných žen a jejich zásnubních prstenů nelze vynechat manželku britského prince Williama (33) Kate Middleton (33). Princ Kate požádal o ruku v roce 2010 a tehdy jí na prst navlékl zásnubní prsten po své zesnulé matce Lady Dianě. Jeho cena tak netkví ani tak v tom, jak velký kámen prsten zdobí (i když malý tedy rozhodně není), ale především v citové hodnotě, kterou pro prince má.

Foto: Profimedia

U zásnubního prstenu Kate Middleton nešlo ani tak o jeho cenu, jako spíš o to, že předtím patřil zesnulé Lady DianěFoto: Profimedia

Jaký z prstenů se vám líbí nejvíc?

Související témata:

Načítám