Hlavní obsah

Zásobník na sáčky nebo kolíčky? Za pár minut z kanystru!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plastová nádoba od tekutého pracího přípravku, aviváže nebo kapaliny do ostřikovačů se může hodit na výrobu praktických pomocníků do domácnosti. Zvládnete je jistě i vy!

Článek

Jsou situace, kdy potřebujete v něčem přenést a bezpečně „zaparkovat“ všechny omáčky a dochucovadla, které hodláte užít třeba při grilování. Nebo by se vám hodil košík na kolíčky, jenž odolá jakémukoli počasí... A potřebujete to teď hned. Není čas nikam jezdit, chalupa je daleko od nejbližších domácích potřeb...

Kde potřebné pomocníky vzít? Poohlédněte se, jestli vám doma neleží prázdný plastový kanystr či láhev s uchem od pracího gelu, aviváže nebo třeba kapaliny do ostřikovačů, chyťte nůž a nůžky a za pár minut je hotovo. (Určitě vás také zaujme, jak využít víčka od PET lahví.)

Z kanystru jsme vyrobili zásobník na sáčky, ale může to být i obal na květináč na terasu nebo na vařečky v kuchyni... (Závěsné květináče uděláte i z formy na bábovku.) Box s uchem je velmi praktický na kečupy, majonézy, omáčky a dresinky a závěsný zásobník na kolíčky můžete klidně zapomenout venku i v dešti – nic se mu nestane a voda z něj postupně vyteče. (Praktické dekorace vyrobíte i z kolíčků.)

Když si dáte práci, můžete takto vyrobené boxy pořádně nazdobit a vytvořit z nich mimořádné kousky. My jsme chtěli ve videu ukázat nejrychlejší postupy, kterými dojdete k cíli – tedy snadno a rychle, s důrazem na funkčnost. Video vás provede postupem, tak se stačí podívat. A pak se nechte unášet vlastní inspirací a kreativitou.

A kdybychom vás navnadili na další tvorbu, můžete si z lahvičky od šamponu vyrobit pouzdro na drobné.

Související témata:

Načítám