Hlavní obsah

Jak zhubla Veronika 55 kilo? Začalo to běháním za tmy, aby ji nikdo neviděl. Podívejte se na její proměnu

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak zatočit s nadváhou? Čtenářka Veronika má pro vás kupu motivace i tipů, jak začít. Ve videu se podívejte, co jí konkrétně pomohlo v cestě za štíhlejším a zdravějším tělem.

Článek

Potřebujete motivaci k hubnutí? U dvojnásobné maminky Veroniky ji rozhodně najdete. Jak to tak bývá, člověk potřebuje nějaký větší impulz, aby začal se svým životním stylem něco dělat. Pro Veroniku to bylo stoupnutí na váhu, kde ji šokovala cifra 140 kilogramů. „Byla jsem super teoretik, ale prakticky jsem na sobě zdravý životní styl nikdy neaplikovala,“ říká Veronika.

Pustila se do hubnutí v době, kdy řádil koronavirus. Začala běhat, ale po tmě, aby ji nikdo neviděl. Postupně zvyšovala tempo a v kombinaci s racionálním jídelníčkem šla kila dolů. Ze 140 to zvládla na 85 kilo. Jejím cílem je ještě shodit pět až deset kilo, ale v novém těle se cítí skvěle už teď. Podívejte se na video, kde Veronika popisuje svoji hubnoucí cestu a sdílí tipy, jak zatočit s nadváhou.

V rámci focení a natáčení vyzkoušela několik outfitů. Nebojí se barev, což byl pro stylistku jasný úkol a také velká radost. Proto oblékla výraznou růžovou kombinaci saka a přiléhavých šatů a také červený oblek. Naši vizážistku Veronika poprosila o něco ve stylu zpěvačky Adele. Ta jí přání splnila a pustila se do konturování a většího stínování očí.

Děkujeme značkám za zapůjčení oblečení na natáčení: s.Oliver, Marks & Spencer, Lindex, Högl a Steel me Prague.

Načítám