Hlavní obsah

Nejkrásnější líčení? To glamour podle Adele!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Adele je už roky věrná jednomu stylu líčení. Je univerzálně slušivý, dokonale zvýrazní rysy a je nadčasový. Glamour make-up na večer, ale podle popové divy i na klidně na sportovní zápas.

Článek

Adele (33) je zpět v plné parádě. Vydala novou desku, zbavila se úzkostí, skvěle vypadá a jen září. Vždycky byla milovnice velkých glamour vln a výrazného, ale klasicky elegantního líčení. Nosí ho stejně nehledě na trendy už od začátku kariéry od roku 2008. Jak se nalíčit ve stylu této nádherné divy?

Neobejdete se bez kočičích linek, lesklých stínů a umělých řas. A také bronzeru. Zpěvačka dle jejích slov zbožňuje, když může svému obličeji dodat instantní opálení. To doplní tvářenkou umístěnou na vrchu lícních kostí, čímž si dopřeje liftingový i zužující efekt obličeje. Kdybyste se měli naučit je jeden způsob, jak se nalíčit, jděte právě do tohoto! Návod vám ve videu videu krok za krokem předvede vizážistka Daniela Kremláčková.

Související témata:

Načítám