Hlavní obsah

V novém těle: Martina shodila skoro 50 kilo a je k nepoznání, jen září!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O padesát kilo lehčí. Naše čtenářka a trojnásobná maminka Martina je teď úplně jiný člověk, co se tělesných parametrů týká. Podělila se s námi o svou cestu za štíhlejším a především zdravějším já. Podívejte se, jak dopadla její proměna poté, co si ji vzaly do parády vizážistka a stylistka.

Článek

Čtenářka Martina se rozhodla hubnout po porodu dvojčat v roce 2015. Pak otěhotněla podruhé a nabrala 35 kilo zpátky. Jak se jí podařilo začít hubnout z velké váhy, konkrétně ze 145 kil? Internet nabízí spousty druhů diet a Martina se rozhodla vyzkoušet tu Dukanovu, která je zaměřená na příjem bílkovin a vyloučení sacharidů.

Takový jídelníček ale není dlouhodobě udržitelný, o čemž se sama přesvědčila. Její hubnoucí cesta pak pokračovala přes nutričního poradce, který jí sestavil jídelníček na míru. Nyní nevynechává žádné potraviny, jen si hlídá jejich množství – což je v hubnutí to pravé zaklínadlo! Nyní už jí kila tak snadno dolů nejdou, ale protože zapojila sport, není to pro ni už ten ukazatel číslo jedna. Raději se orientuje podle úbytku centimetrů.

Poslechněte si Martinino inspirativní vyprávění, nad její proměnou budete žasnout.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na e-mail Marketa.Susova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Související témata:
Před a po

Načítám