Hlavní obsah

Princezna Kate jak ji neznáte. Miluje sport i adrenalin a oblékne maskáče i krátkou tenisovou sukni

Foto: Handout - GettyImages.com

Foto: Handout - GettyImages.com

Reklama

Princeznu z Walesu vídáme nejčastěji při oficialitách v elegantních šatech, kostýmcích nebo společenských róbách. Najdou se však i  situace, kdy se převlékne třeba do kratičké tenisové sukýnky či vojenského mundúru a jde do „akce“. Naposledy se blýskla ve Wimbledonu při hře s králem tenisu Rogerem Federerem.

Článek

Noblesa a elegance se jí při společenských událostech nedají upřít, ale když se manželka prince Williama Kate Middleton pustí do sportu, adrenalin jí začne pumpovat v žilách a ráda se odváže. Už jste ji viděli na tenisovém kurtu, vojenském poli nebo při lezení po skalách?

Zápas ve Wimbledonu

Přípravy na legendární turnaj ve Wimbledonu jsou v plném proudu, což si Kate nenechala ujít a společně s osminásobným vítězem zdejšího turnaje Rogerem Federerem navštívila trénink sběračů míčků. A zahráli si s nimi i čtyřhru. Princezna z Walesu tenis miluje i s celou rodinou zápasy pravidelně navštěvuje. Nyní ale předvedla, že je i nadějnou hráčkou. V kratičké sukýnce jí to moc slušelo a dokonce na tenisového krále uhrála bod. A vyslechla si pochvalu na své podání i pár rad ohledně jeho zlepšení.

Foto: Handout - GettyImages.com

Kate a Roger si spolu zahráli na kurtuFoto: Handout - GettyImages.com

Vojenský výcvik

Kate se již březnu objevila rovněž na vojenském výcviku prvního praporu irské gardy v Salisbury Plain v jižní Anglii v maskáčové bundě a cargo kalhotách. Prohlédla si vojenskou techniku a učila se, jak poskytnout zraněným vojákům první pomoc.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Kate si při vojenském výcviku prohlédla i techniku.Foto: Profimedia.cz

Suchozemské jachty

Soutěživý duch se v princezně nezapře. S Williamem si to „rozdávala“ na spinningu, před dvěma lety zase na pláži ve Skotsku závodili v netradičním windsurfingu na suchozemských jachtách. A hádejte, kdo komu to opět natřel?

Foto: Profimedia.cz

Princezna si na adrenalinový sport, kde se s Williamem proháněli po pláži na motokárách poháněných větrem, oblékla bundu Barbour a kotníkové boty značky Chloe.Foto: Profimedia.cz

Akční ragby

Sportovní nadšení sršelo z princezny i při ragbyovém tréninku na stadionu Twickenham, kde se projevila jako zapálený týmový hráč. Kate totiž převzala po princi Harrym funkci patronky sportovního svazu s názvem Rugby Football Union.

Foto: Profimedia.cz

Zapálená sportovkyně hýří úsměvy i ve hře.Foto: Profimedia.cz

Kolo i skály

Ani jízda v terénu či slaňování po skalách není princezně z Walesu cizí a je vidět, že se jen tak něčeho nezalekne. Takhle totiž trávila před dvěma lety víkend s kadety Královského letectva v Cumbrii na severozápadě Anglie a vyzkoušela si jejich trénink.

Foto: Profimedia.cz

Kate si vyzkoušela výcvik kadetů Královského letectva.Foto: Profimedia.cz

Kate je známá také tím, že se nebojí recyklovat šaty a některé modely vynese do společnosti klidně víckrát. A jak je to s údajnou Williamovou milenkou?

Reklama

Načítám