Hlavní obsah

Princezna Kate v sukni a na podpatcích porazila prince z Walesu ve spinningu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princezna z Walesu je neskutečná pohodářka a žádná holka z cukru. Naposledy o tom veřejnost přesvědčila docela nedávno, když usedla v elegantním oblečení na spinningové kolo a pořádně do toho šlápla. Že přitom porazila svého muže, je třešnička na dortu.

Článek

Princezna Kate platí právem za jednu z nejoblíbenějších členek královské rodiny. Na nic si nehraje, je vždy samý úsměv a na pracovních akcích a setkáních s veřejností se nebojí zkoušet nové věci. Často se proto stane, že i s princem Williamem sportují. Někdy přitom spolu i soupeří a ani jeden se netají tím, že jsou velmi soutěživí. Kdy se v minulosti princezna sama nebo i s manželem pustila do sportu a neřešila, zda je vhodně oblečená, nebo zda se zpotí?

Ve spinningu porazila Williama

Při oficiální návštěvě Walesu u příležitosti oslav svátku svatého Davida navštívili Kate s Williamem i Aberavon Leisure & Fitness Centre, kde mluvili mimo jiné o tom, jak pozitivní vliv má sportování na duševní zdraví. A když byli vyzváni k účasti na lekci spinningu, neodmítli. Ona v elegantní dlouhé sukni, roláčku a na podpatcích, on v obleku s kravatou. Sprint na kole trval 45 vteřin a Kate s přehledem ujela víc. Navíc s úsměvem, zatímco princ William byl zadýchaný a držel se za břicho.

Foto: Profimedia.cz

Rozhodně neřešila, že nemá vhodnou obuv a místo elastických kalhot na sobě měla elegantní delší sukni. Výsledek? V minutovém závodě porazila Williama!Foto: Profimedia.cz

Kate mezi ragbisty

Poté, co se princ Harry vzdal svých rolí v královské rodině, byla princezna Kate jmenována patronkou anglické ragbyové ligy. Zajímavé je, že její muž je zase patronem waleské ligy. Takže občas fandí proti sobě. Loni v únoru se zúčastnila tréninku na londýnském stadionu Twickenham, zahrála si a nechala se nosit na rukách.

Foto: Profimedia.cz

Jednou bude královna, na rukou ji nosí už teď.Foto: Profimedia.cz

Jako malé děti

Psal se srpen 2020 a celý svět trápila pandemie. Královský pár aktivně podporoval zdravotníky a dodával sílu lidem. A během návštěvy ostrova Barry v jižním Walesu si Kate a William sami zvedli náladu. Navštívili zábavní centrum a zahráli si oblíbenou hru s míčky. Na chvíli sundali roušky a zapomněli na všechna trápení.

Foto: Profimedia.cz

Jsou veselí a hraví a na každé akci je s nimi zábava.Foto: Profimedia.cz

Zač je toho kriket

V říjnu 2019 reprezentovali Velkou Británii na tour po Pákistánu. A když měli možnost zahrát si s místními dětmi jejich národní sport, tedy kriket, rádi toho využili. Kate do toho jako obvykle dala všechno a výborně se bavila.

Foto: Profimedia.cz

Vzdát hold zemi, ve které je na oficiální návštěvě? To je přece samozřejmost.Foto: Profimedia.cz

Bratři proti Kate

V roce 2016 byli ještě správná trojka i s princem Harrym a angažovali se společně v kampani na podporu duševního zdraví Heads Together. Zúčastnili se i tréninku na maraton a bratři tehdy Kate moc nešetřili.

Foto: Profimedia.cz

V běhu ji porazil, na kole mu to teď natřela.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám