Hlavní obsah

Julia Roberts v oslnivém růžovém kostýmku a úchvatných botách od Gucciho představila svůj nový film

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do promrzlého Londýna přivezla usměvavá kráska kus své slunné Kalifornie, když se při včerejším představení nového filmu ukázala v pudrově růžovém kostýmku s ultrakrátkými šortkami a velmi originálními lodičkami. Slušelo jí to!

Článek

Britští novináři neváhali hvězdu takových trháků jako Pretty Woman nebo Notting Hill označit za „nejkrásnější holku ve městě“ a vůbec nepřeháněli. Julia Roberts svůj nový film Nech svět světem (Leave the World Behind), který bude mít na Netflixu premiéru už 8. prosince, uvedla v Londýně jako skutečná star za obrovské pozornosti médií i přihlížejících.

Růžová Pretty Woman svědčí

Oslnivý kostýmek v pudrově růžovém odstínu s delším dvouřadým sakem a ultrakrátkými šortkami pochází z dílny italského módního domu Gucci. Svou premiéru si tenhle stylový kousek z kolekce na jaro/léto 2024 odbyl při milánském týdnu módy letos v září. Světovou slávu mu ale až nyní propůjčila právě Julia Roberts, zejména když jej doplnila originálními stříbrnými lodičkami od stejné značky, které zdálky působily, jako by byly celé ze stříbrných řetízků.

Jednoduchý a o to výraznější outfit pak doplnila šperkem, který jediný nepochází od Gucciho, třpytivým náhrdelníkem od Choparda. Což nikoho nepřekvapí, protože Julia je hrdou ambasadorkou této značky a s jejich šperky se objevuje pravidelně.

Nech svět světem

Psychothriller Nech svět světem natočil režisér Sam Esmail podle stejnojmenného bestselleru Rumaana Alama. A jak se hlavní hrdinka snímku Julia Roberts vyjádřila, umožnil jí zahrát si někoho úplně jiného, než kým je, tedy cynickou reklamní režisérku Amandu. Z role prý měla velikou radost.

Téměř apokalyptický příběh začíná celkem nevinně. Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) si pronajmou luxusní dům, kde chtějí i se svými dětmi Archiem (Charlie Evans) a Rose (Farrah Mackenzie) strávit pohodový víkend. Idylu však brzy naruší kybernetický útok, po kterém najednou nic z moderních vymožeností nefunguje. Navíc na dveře zaklepou uprostřed noci nezvaní hosté G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth (Myha’la Herrold), kteří tvrdí, že dům je jejich. A začíná boj o holý život…

Krásná a šťastná Julia

Julia Roberts, která minulý měsíc oslavila 56. narozeniny, v poslední době spolupracuje se stylistkou Elizabeth Stewart a moc jí to svědčí. Přesedlala na velmi ženský styl, ve kterém doslova rozkvetla. Což nyní v Londýně předvedla znovu s plnou parádou. Že je spokojená i v osobním životě, potvrdila v několika nedávných rozhovorech, kdy se rozněžnila při otázce na své děti. Dvojčatům Hazel a Phinneas už je 19 let, což neváhala připomenout dojemnou fotkou na svém instagramu, kde oba drží na klíně.

Hvězda Pretty Woman má se svým druhým manželem, kameramanem Danielem Moderem, se kterým oslavila loni 20. výročí svatby, ještě šestnáctiletého syna Henryho. A kdykoli může, vyjadřuje nadšení ze své rodiny, která je pro ni důležitější než filmová kariéra. A její recept na šťastný vztah?„Pořád říkám to samé a držím se toho,“ vysvětlila hollywoodská superstar pro magazín E! News. „Všechno je o domluvě.“

Načítám