Hlavní obsah

Dávné hollywoodské lásky: Julia Roberts a Matthew Perry nebo Justin Timberlake a Cameron Diaz

Foto: Getty Images/ Jim Spellman / Contributor

Foto: Getty Images/ Jim Spellman / Contributor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo s kým v Hollywoodu zajímá milovníky společenských drbů od nepaměti. A protože platí pravidlo „sejde z očí, sejde z mysli“, připomeňme si slavné, kteří kdysi tvořili pár. Třeba Penélope Cruz a Tom Cruise, to byla pecka! Ale kdeže loňské sněhy jsou…

Článek

Ať se známé osobnosti snaží přesvědčit veřejnost sebevíc, že je důležitá pouze jejich tvorba a ne osobní život, mají smůlu. Fanoušky nezajímají jen nové role či songy, ale i s kým kdo chodí, s kým se nemůže vystát a co dělá, když netočí.

Možná víte, kdo je manžel Nicole Kidman a s kým žil Lenny Kravitz. Ale jen opravdoví showbyznysoví odborníci vědí, že právě tito dva kdysi tvořili pár. Které další slavné dvojice jste už pustili z hlavy?

Nicole Kidman & Lenny Kravitz

Australská herečka našla útěchu v náručí charismatického zpěváka po mediálně propíraném rozchodu s Tomem Cruisem. Randili spolu dokonce tři roky, chemie mezi nimi byla podle blízkých nepřehlédnutelná. Přesto se jejich vztah v bulváru moc nepropíral a novináři je neřešili. A že byli dokonce zasnoubení, pamatuje opravdu málokdo. Proč nedošlo ke svatbě? Prý si uvědomili, že to není ono.

Foto: Getty Images/ Charley Gallay / Stringer

Nebyli párem, na který by si každý vsadilFoto: Getty Images/ Charley Gallay / Stringer

Julia Roberts & Matthew Perry

Ve svých nedávno vydaných memoárech prozradil představitel Chandlera ze seriálu Přátelé, jak to bylo s jeho vztahem s Julií Roberts. Ano, v průběhu devadesátek byli oba velkými hvězdami a několik měsíců spolu randili.

Poznali se tak, že Julii byla nabídnuta epizodní role a podle autobiografie Matthewa Perryho si dala podmínku, že se v Přátelích objeví, jen když bude součástí příběhu Chandlera. Stalo se. A vztah navázali i ve skutečnosti. Jenže herce trápilo nízké sebevědomí a nakonec dal Julii kopačky. Protože prý jen čekal, kdy ho opustí ona.

Foto: Getty Images/ Getty Images / Stringer

Ona o něj velmi stála, on se ale bál, že vztah stejně nevydržíFoto: Getty Images/ Getty Images / Stringer

Tom Cruise & Penélope Cruz

Pár tvořili roku 2000 i Tom Cruise a Penélope Cruz, což tehdy vyvolávalo obrovské nadšení. Poznali se během natáčení filmu Vanilkové nebe a svůj vztah odtajnili na premiéře jiného filmu: Mandolína kapitána Corelliho. Trval tři roky a byla to velká láska. Penélope později řekla, že se ještě nikdy nezamilovala během práce, že potřebuje víc času. Většinou u ní přerostlo pracovní přátelství ve vztah až později (to platí i pro jejího muže Javiera Bardema).

Důvodem tohoto prohlášení ale bylo nejspíš to, že v době, kdy spolu natáčeli, byl ještě Tom Cruise ženatý s Nicole Kidman. Když se poté Tom a Penélope rozešli, začal brzy randit s Katie Holmes, takže se na jeho předešlý vztah rychle zapomnělo.

Foto: Getty Images/ Jim Spellman / Contributor

Ona svou životní lásku později našla, on to má se vztahy všelijakéFoto: Getty Images/ Jim Spellman / Contributor

Ryan Gosling & Sandra Bullock

Na začátku nového tisíciletí spolu natáčeli film Vzorec pro vraždu a přeskočila jiskra. Ač je filmová slečna drsňák o 16 let starší než hvězda La La Landu, vztah jim rok klapal. Nakonec se sice rozešli a dnes mají každý své rodiny, ale Ryan se netají tím, že je Sandra jeho spřízněnou duší a jednou z nejlepších kamarádek, co kdy měl.

Foto: Getty Images/ Gregg DeGuire / Contributor

Ryan Gosling má starší ženy rádFoto: Getty Images/ Gregg DeGuire / Contributor

Matt Damon & Winona Ryder

Psal se konec 90. let a Winona Ryder měla skvělou kamarádku Gwyneth Paltrow. A co dělají dobré přítelkyně? Číhají ve svém okolí, kdo by se k single kamarádce hodil. A tak Gwyneth představila Winoně svého kamaráda Matta Damona. Ti dva spolu pak randili tři roky a i když se nakonec rozešli (šuškalo se o jeho nevěrách), prohlásila hvězda seriálu Stranger Things o filmovém Jamesi Bournovi, že je absolutně skvělý. Zajímavé je, že od té doby už se slavnými ženami nechodil. Jeho manželka, se kterou je 17 let a mají spolu 4 děti, je interiérová designérka.

Foto: Getty Images/ KMazur / Contributor

Matt Damon prohlásil po rozchodu s Winonou, že chodit se slavnou ženou obnáší i změnu životního stylu a to už nechceFoto: Getty Images/ KMazur / Contributor

Cameron Diaz & Justin Timberlake

Poznali se během předávání cen Nickelodeon Kid's Choice Awards a brzy bylo jasné, že je na světě nový hollywoodský pár. Cameron Diaz a Justin Timberlake spolu žili čtyři roky a byli nerozluční. Cestovali po celých Státech, když jeden natáčel, druhý ho doprovázel, a užívali si akčních aktivit, protože jsou oba velcí milovníci sportu. Byli dokonce spatřeni, jak si prohlíží nemovitosti, hledali pro sebe hnízdečko lásky. Ale nakonec se ukázalo, že ani jeden není připraven na závazky, a raději to ukončili.

Foto: Getty Images/ Tiffany Rose / Contributor

Byli velmi cool párem, ale ani jeden nebyl připraven na věrnost a závazkyFoto: Getty Images/ Tiffany Rose / Contributor

Načítám