Hlavní obsah

Bohdalová, Smetana i Klum: Nejdivočejší módní kreace, které hýří barvami

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Šedá, hnědá, černá. Těmto barvám snad už po zimě zase na čas odzvonilo a i ti méně odvážní do svého šatníku zase na chvíli pustí nějaké ty barvy. Ne každý se sice hned cítí na barevnou smršť jako tyhle slavné dámy, ale uznejte, že podívaná je to parádní.

Článek

Podzim a zima k módní barevnosti moc nevybízí, většina lidí se podobně jako počasí zahalí spíš do šedi. Ale jakmile se začne hlásit jaro, přijde chuť svůj šatník vyjasnit. Většina si vystačí s decentními verzemi, ale tyhle slavné dámy se barevnosti rozhodně nebojí. A díkybohu za to, protože i když se to může někomu zdát moc, fakt je ten, že dobrá nálada z jejich modelů více než čiší.

Heidi Klum

Heidi Klum je ve světě módy a vůbec showbysnysu pojem a čest svému jménu dělá i tím, co obléká. Originalita, hravost, odvaha, to vše v jejím šatníku najdete. Důkazem je i tenhle hodně barevný a pro někoho možná i poněkud ulítlý model, který si na sebe oblékla, když šla jako porotkyně na natáčení dalšího dílu talentové show America's Got Talent. A že zrovna pršelo? No a co!

Foto: Profimedia.cz

Modelka si nudu do svého šatníku rozhodně nepouští.Foto: Profimedia.cz

Rozálie Havelková

Nejenže je multitalent (zpívá, tančí, hraje), navíc je Rozálie Havelková extrémně odvážná na poli módy. Dcera herce a zpěváka Ondřeje Havelky to potvrdila i na letošním udílení hudebních cen Anděl – rozhodně byla na akci ženou s těmi nejbarevnějšími, nejvýraznějšími a naprosto nepřehlédnutelnými šaty. Samozřejmě jsou lidé, pro které už je tohle na hraně vkusu a kýčovitosti, ale na druhou stranu – nepatří k umění právě i odvaha vyčnívat z davu a jít proti proudu?

Foto: Profimedia.cz

Mladá umělkyně se ničeho nebojí.Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus

To, že je Miley Cyrus rebelka a ráda provokuje, se všeobecně ví. Takže asi nikoho nepřekvapí, že se tahle záliba netýká jen její umělecké činnosti, koncertů a kostýmů, které nosí na pódiu, ale módy obecně. Tenhle sexy barevný model oblékla loni v Buenos Aires, kde na ni před hotelem čekali natěšení fanoušci.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka ráda mění radikálně svou image.Foto: Profimedia.cz

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová dokazuje, že v žádném věku není třeba se halit do nevýrazných barev a snažit se být neviditelná. Loni na karlovarském filmovém festivalu vynesla výrazně modré šaty, přes které oblékla mnohobarevný kabát, a nevypadalo to vůbec špatně. Naopak, herečku model rozzářil a v kombinaci s její veselou náturou to bylo jednoduše to, co na červený koberec patří.

Foto: Profimedia.cz

I po devadesátce vás barvy rozzáří a omladí.Foto: Profimedia.cz

Amanda Holden

Amanda Holden má i po padesátce dokonalé tělo a je to nepsaná módní ikona, jež snad nikdy na poli módy nechybovala. Umí být decentní a elegantní, sportovní a ležérní, ale i barevně odvážná. Barevné minišaty s fialkovými lodičkami a oranžovou kabelkou jsou přesně to, co do slunných dní patří! A i když se necítíte zrovna na mini délku nebo nerady nosíte podpatky, stačí se jen trochu inspirovat. Barevné tenisky, midišaty, maxišaty či sukně, tomu všemu výrazné barvy sluší.

Foto: Profimedia.cz

Tahle dáma za inspiraci rozhodně stojí.Foto: Profimedia.cz

Emma Smetana

Moderátorka, novinářka a zpěvačka Emma Smetana patří k Češkám, které se v módě odvážných experimentů ani trochu nebojí. Naopak, není snad akce, na kterou by vyrazila v něčem obyčejném. Libuje si v netradičních střizích a vzorech, blýskavých materiálech, ale jak vidíte i v barvách. Tenhle veselý model oblékla v roce 2019 na udílení hudebních cen Anděl a moc jí to slušelo.

Foto: Profimedia.cz

Emma Smetana v módě ráda experimentuje.Foto: Profimedia.cz

Móda má být zábavná a hravá. Ale ani vlasové kreace nemusí být nuda. Vlasové experimenty Helen Mirren: Od krátkých vlasů přes růžový přeliv až po dlouhé lokny

Reklama

Načítám