Hlavní obsah

Móda podle Charlize Theron: Kožené šaty, kraťasy na party i krajkové body do společnosti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úžasná herečka, která si poradí snad s jakoukoli rolí. Ale také nádherná žena s vytříbeným módním vkusem, která málokdy sáhne ve své skříni vedle. Styl Charlize Theron rozhodně stojí za povšimnutí.

Článek

Pravidla mošťárny, Hancock, Šílený Max: Zběsilá cesta a nedávno třeba netflixový trhák Škola dobra a zla. To je jen malý výčet filmů, v nichž zazářila Charlize Theron. A samozřejmě drama Zrůda, za které získala Oscara a Zlatý glóbus. A nezáří jen na filmovém plátně, ale také na módním poli. Podívejte se na následující tipy z jejího šatníku – jsou to kousky, které by možná slušely i vaší skříni. Inspirujete se?

Sexy kůže

Foto: Profimedia.cz

V roce 2019 vyrazila Charlize Theron do společnosti v kožených šatech a byla zatraceně sexyFoto: Profimedia.cz

Na filmové premiéry se sluší vyrazit v slavnostnějším outfitu, ovšem není dobré to přehnat. Na uvedení snímku Šokující odhalení hvězda krásně ukázala, jak se na to dá jít. Kůže je sexy, není to materiál, který obléknete běžně a zároveň má dostatečně daleko k velké večerní. Takže kdykoli budete chtít být krapet sexy, originální a nepřehlédnutelná, skvěle vám poslouží kožené či koženkové šaty.

Foto: Archiv firem

Zleva: Oakwood, 5949 Kč, prodává About You. Elisabetta Franchi, 10 120 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: DeeZee, 858 Kč, prodává Eobuv. Eva Longoria, 1538 Kč, prodává ModivoFoto: Archiv firem

Krátká elegance

Foto: Profimedia.cz

Na galavečer v kraťasech? Proč ne?!Foto: Profimedia.cz

Že mají kraťasy mnohem širší využití než jen jako kousek do fitka, na dovolenou nebo na běhání, se obecně ví. Přesto ale není moc žen, které by si na ně troufly v této podobě. A je to škoda! Herečka v nich loni vyrazila na galavečer časopisu The Hollywood Reporter v Los Angeles a doplnila je jednoduchou černou košilí a robustnějšími vyššími botami. A rozhodně to nebyla chyba. Kraťasy do kina, na večeři, ale i do kanceláře? Pokud si to vaše nožky mohou dovolit, jednoznačně ano! Bude se vám přitom hodit návod, jak vybrat kraťasy podle typu postavy.

Foto: Archiv firem

Zleva: The Kooples, 2699 Kč, prodává Answear. Patrizia Pepe, 4499 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 499 Kč. Tamaris, 1539 Kč, prodává BiblooFoto: Archiv firem

Černá klasika

Foto: Profimedia.cz

Plesová sezona je tu a i v tomto směru je Charlize Theron inspirativníFoto: Profimedia.cz

Je jasné, že udílení Oscarů je gigantická společenská událost a na tom, co máte na sobě, záleží snad víc než kdy jindy. Velká večerní je podmínka vstupu na červený koberec. V roce 2020 vsadila herečka na klasickou černou, a že by to byla nuda, se rozhodně říct nedá. Jedno odhalené rameno a k tomu rozparek, který dává na odiv krásné nohy, to je přesně ono! Tento střih společenských šatů navíc snad nikdy nevyjde z módy, takže i vyšší investice se vám mnohonásobně vrátí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Trendyol, 524 Kč, prodává Bezvasport. Sistaglam, 2729 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Střevíčky Eva Longoria, 1369 Kč, prodává Eobuv. Náhrdelník Apart, 4134 KčFoto: Archiv firem

Krajka jako sázka na jistotu

Foto: Profimedia.cz

Chcete být opravdu sexy? Vsaďte na černou krajku!Foto: Profimedia.cz

Když vyrážíte na party, pravděpodobně nechcete být za šedou myšku. Spíš toužíte být sexy a nepřehlédnutelná. A to se herečce v krajkovém body a klasickém kalhotovém kostýmu stoprocentně povedlo. Kostýmek má široké pole využití. Jednak lze jeho součásti nosit samostatně, a když svůdnou krajku vyměníte za klasickou blůzu, z královny večírku se změníte v důvěryhodnou manažerku. Takže ani v tomto případě se nejedná o lehkomyslné utrácení, ale o rozumnou investici.

Foto: Archiv firem

Zleva: Hunkemöller, 1540 Kč, prodává Zalando. Intimissimi, 1149 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kalhotový kostým, 1799 Kč, prodává Bonprix. Lodičky S. Oliver, 1349 Kč, prodává BotovoFoto: Archiv firem

Módní styl má být osobitý, ale to neznamená, že je inspirace jinými zakázaná. Móda podle komiček: Oblékněte se elegantně jako Arichteva, šik jako Pártlová či ležérně jako Leitgeb!

Načítám