Hlavní obsah

Móda podle Kateřiny Brožové: Vsaďte na odvážné zvířecí vzory i nesmrtelnou klasiku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zpěvačka, muzikálová, divadelní i filmová herečka a také dáma, která už roky nemění svůj vzhled a styl. Kateřina Brožová jednoduše ví, co jí sluší, a drží se toho. Dnes slaví 55 narozeniny. Necháte se jí inspirovat?

Článek

Klasická elegance, relativní módní střídmost, tradiční střihy a skoro vždy véčkový výstřih, který lichotí každému a Kateřině Brožové jako majitelce bujného poprsí o to víc. Nutno říct, že tak jako se nemění styl oblékání či účes, nemění se ani mladistvý vzhled herečky. Ale minimálně její styl trochu okoukat lze.

Saténové šaty

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru filmu Andílci za školou vyrazila v zářivých zelených šatechFoto: Profimedia.cz

Kateřina Brožová rozhodně nepatří k ženám, které by svůj styl měnily podle toho, co zrovna velí módní svět. Trendy ale evidentně sleduje a umně je do svého šatníku zařazuje. Satén už dávno nepatří jen do ložnice v podobě sexy nočních košilek. Skoro by se chtělo říct, že kdo ve skříni nemá šaty ze saténu, jakoby nebyl.

V zářivě zeleném modelu (samozřejmě nechybí véčkový výstřih) vyrazila loni na premiéru filmu Andílci za školou, v němž i hraje. A čím jiným šaty doplnit než klasickými a univerzálními černými lodičkami a malým psaníčkem.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč, Michael Kors (prodává Answear), 7699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Steve Madden (prodává Humanic), 2999 Kč, Chiara Ferragni (prodává eobuv), 3831 KčFoto: Archiv firem

Plisovaná sukně a bílé tričko

Foto: Profimedia.cz

Herečka si poradí i ve chvíli, kdy je potřeba skloubit eleganci s pohodlím a funkčnostíFoto: Profimedia.cz

Kateřina Brožová se věnuje i charitě, a tak se účastnila i tradičního Srdíčkového dne společnosti Život dětem. A je jasné, že na akci pod širým nebem, kde je potřeba postarat se o zábavu pro děti i dospělé, to chce nejen dobře vypadat, ale také mít pohodlí.

Kombinace jednoduché černé plisované sukně, která je mimochodem už několik let velkým trendem, klasického bílého topu a černé kožené bundičky to splnila na výbornou. Skvěle by k tomuhle modelu vypadaly i bílé tenisky, ale Brožová je milovnice klasické módy, a tak sáhla raději po lodičkách na nízkém klínku. Jsou elegantní i pohodlné.

Foto: Archiv firem

Zleva: Villegas (prodává Booho), 809 Kč, Devergo (prodává Zoot), 1511 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Tamaris (prodává Zoot), 1023 Kč, H&M, 249 KčFoto: Archiv firem

Šaty se zvířecími vzory

Foto: Profimedia.cz

Vzory podle srsti kočkovitých šelem se na módním výsluní drží již dlouho a herečka to zjevně moc dobře víFoto: Profimedia.cz

Se zvířecími vzory je to někdy trochu těžké. Když se to přežene a kromě potisku je model ještě střihově vyzývavý - hodně krátký nebo s příliš hlubokým výstřihem, snadno může působit vulgárně.

Ale Kateřina Brožová na loňské premiéře dokumentu o herci Janu Přeučilovi Vzpomínám si… dokázala, že ona to s divokými kočkami umí. Véčkového výstřihu se sice nevzdala, ale rozhodně není tak hluboký, jak u ní bývá jindy zvykem. Tříčtvrteční rukáv také celkový dojem zjemňuje a klasické černé kozačky, to je prostě vždycky sázka na jistotu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Vila (prodává Zalando), 805 Kč, Selected/Femme (prodává About You), 2249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 1299 Kč, Rylko (prodává eobuv), 1489 KčFoto: Archiv firem

Zavinovací šaty

Foto: Profimedia.cz

Tenhle typ šatů je naprosto univerzální a sluší každéFoto: Profimedia.cz

Jestli se něco v šatníku Kateřiny Brožové opakuje opravdu velmi často, je to tento typ šatů. Kombinace klasických pouzdrovekzavinovacích šatů s hlubokým výstřihem a délkou zhruba ke kolenům. Ty standardně doplňuje klasickými lodičkami a kabelkami, hraje si v podstatě jen s barvou šatů a materiálem. Vidět je na ní můžete třeba i v sametovém provedení, velmi často v černé barvě, ale i vínové, tmavě modré a v létě zářivě korálové. Je to taková módní stálice, že investice se vám mnohonásobně vrátí.

Foto: Archiv firem

Zleva: Numoco (prodává Bezvasport), 977 Kč, Liu Jo (prodává Zalando), 2695 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Patrizia Pepe (prodává Answear), 3499 Kč, Shein, 260 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám