Hlavní obsah

Přirozenost, nebo lenost? Krásky, které si s líčením hlavu nelámou - Kate Moss, Kirsten Dunst a další. Poznáte je?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco na červeném koberci si dávají slavné dámy záležet, aby vypadaly fantasticky, v soukromí líčení příliš neřeší. Není ani důvod, vypadají skvěle i bez zásahu make-up artistky.

Článek

Řadíte se mezi ženy, které by bez řasenky a namalovaných rtů nevyšly ani s odpadky? Doby, kdy jedině dokonale namalovaná žena byla krásná, jsou pryč. V posledních letech sází většina slavných žen hlavně na přirozenost, a když nemusí, nelíčí se. Že jsou jim vidět kruhy pod očima, pigmentové skvrny nebo sem tam nějaký pupínek? Nevadí – podobně jsou na tom přece miliony ostatních žen, kterým takto „odhalené“ celebrity zvyšují sebevědomí.

Na dětském hřišti za hvězdy být nemusí

Z titulních stránek časopisů se na vás usmívají VIP ženy s bezchybnou pletí, dokonalým make-upem a lesklými vlasy. Když ale reflektory zhasnou, stanou se z nich „tuctovky“, v nichž byste slavnou hvězdu hledali jen stěží. V tom ale tkví právě to kouzlo. Ať už se jedná o modelku, herečku, nebo zpěvačku, odchodem z práce se z ní stává zcela běžná žena s podobnými starostmi, jako máte vy. Chodí na nákup nebo hřiště s dětmi a tam skutečně nikoho dokonalým líčením oslňovat nepotřebují.

Pleť si potřebuje odpočinout

Sebeláska je v posledních letech velkým tématem a právě slavné ženy o ní často hovoří a nabádají k ní i své fanoušky. Jedním z prvních kroků je dovolit si zavřít líčidla do kosmetické taštičky a pokud možno ji celý den neotevřít. Poděkuje vám i vaše pleť! Podobné je to i v případě vlasů - když jste nucena mít je každý den dokonale upravené, dostávají zabrat. Dovolte si občas nepoužít styling a stáhnout je jen do culíku. Nebo neumyté vlasy zamaskujte kšiltovkou. Slavné krásky to nedělají jinak.

Přesvědčte se o tom v naší fotogalerii a hlasujte v anketě pod článkem, která slavná žena vypadá k světu i bez šminek.

Anketa

Komu to podle vás nejvíc sluší i bez make-upu?
Kate Moss
1,1 %
Pamele Anderson
4,1 %
Kristen Dunst
19,3 %
Ashley Greene
12,3 %
Elle Fanning
1,6 %
Claire Danes
1,2 %
Else Hosk
3,1 %
Evě Longorii
41,4 %
Miley Cyrus
15,1 %
Elle Macpherson
0,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3215 čtenářů.

Načítám