Hlavní obsah

Victoria Beckham prozradila své tajemství, jak na pleť bez vrásek a užší nos

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda a beauty svět jsou jejím živobytím. Není divu, že do péče o sebe sama investuje bývalá Posh Spice hodně času. Ohledně svého režimu je striktní a cvičení se věnuje i dvě hodiny denně. Co dělá Victoria Beckham pro svoji pleť, vlasy a na co nedá dopustit v líčení?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Jako spousta jejích slavných kolegyň z branže, i Victoria Beckham (49) vlastní svoji značku pečující a dekorativní kosmetiky. V rámci toho sdílí na sociálních sítích svoje tipy a nedávno dala nahlédnout do aktuální ranní rutiny péče o pleť. Přiznejme si to - vypadá skvěle. Co od ní můžete odkoukat?

Péče o pleť

Ve svém nedávném příspěvku na TikToku se britská návrhářka rozpovídala o tom, že od svých teenagerovských let zápasila s akné. Zkoušela prý úplně všechno, aby nakonec zjistila, že problém byl v odličování. Používala totiž produkty, které její pleť spíš dráždily. Nyní sází na jemný čisticí balzám své vlastní kosmetické značky, který pleť šetrně odlíčí bez toho, aniž by narušil kožní bariéru. A ta je, co se zdraví pleti týče, klíčová. Pak pokračuje sérem a pečujícím krémem, který jí slouží jako správný podklad pod make-up.

Její tip je sérum nerozmazávat, ale zamačkávat do pleti pomocí dlaní (viz video). Dává ho i do oblasti pod očima, kde jí pomůže hydratovat pokožku, a zamaskovat tak vrásky. To samé dělá s krémem – nerozmazává ho, ale vtiskává a dle jejích slov vidí výrazný rozdíl. Tuhle rutinu provádí ráno i večer. „Často zapomínáme pečovat o ruce a krk, jež jsou stejně důležité jako obličej,“ říká návrhářka ve videu, a proto zbytky produktů zapracuje právě do těchto partií.

@victoriabeckham

MY MORNING SKINCARE ROUTINE 🧖‍♀️ For my morning skincare routine, after cleansing I use #VictoriaBeckhamBeauty Cell Rejuvenating Power Serum and press the product into my skin. I’ve noticed this has improved the texture of my skin and I make sure to pay special attention to the eye area. I follow with the #VictoriaBeckhamBeauty Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, I also press this into the skin and then use upward motions to massage the formula in. It gives the skin such a beautiful radiance. Don’t forget the neck!!

♬ original sound - Victoria Beckham

Bez konturování ani ránu

Victoria Beckham má od přírody ostré rysy, ale ráda je ještě podpoří pomocí bronzeru. Ráda si konturuje nos - dvě linie nakreslí podél pro jeho zúžení a také udělá malé V pod špičku nosu. Protože k tomu potřebovala bronzer, který by byl úzký a vypadal jednoduše jako tužka, jíž kreslíte, kam potřebujete, vymyslela si konturovací pero. Bronzer si dává samozřejmě i na tváře pod lícní kosti, čelist a také trochu pod dolní ret, čímž si pusu opticky zvětší.

Jejím oblíbeným tipem, jak vypadat odpočatě a upraveně, je zvýraznit vnitřní linku oka. K tomu nepoužívá čistě bílou, ale spíš tělovou tužku, která tak více splyne s pokožkou. Co se týče zbytku líčení očí, patří její srdce hnědým kouřovkám, jež nosí snad pokaždé, když se ukáže v záři reflektorů.

Její poslední vášní je překvapivě perleťová, světle růžová tužka, kterou rozmazává do ztracena. Co se týče rtů, je fanynkou nude barev, nejčastěji kombinuje tělovou konturku a lesk na rty.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham a pro ni typické líčení - v neutrálních hnědých tónech, které skvěle doplňují její barvu očí a vlasůFoto: Profimedia.cz

Spánek především

Victoria je disciplinovaná a vážně bere nejen cvičení a odličování, ale také spánek. Aby si dopřála kvalitní spánkový režim, podniká následující 4 kroky:

  1. Před spaním už se nedívá do mobilu.
  2. Svůj osobní prostor v ložnici si „čistí“ díky krystalům, které má vyskládané na nočním stolku.
  3. Síly nabírá také ve vaně, kam si přisypává epsomskou sůl, jež je hojně doporučována na relaxaci svalů a odbourání stresu.
  4. Večer si ráda dopřeje masku pod oči v podobě gelových polštářků, které jí pomohou odstranit z očí únavu po dlouhém dni.
Foto: Archiv firem

1. Univerzální krém Skin Food používá Victoria na ruce i tělo. Prodává Weleda za 99 Kč (30 ml). 2. Voděodolná a dlouhodržící tužka na oči Sephora Collection má podobný odstín jako ta z její kolekce. Koupíte ji v Sephoře za 255 Kč. 3. Victoria sice používá nyní už jen výhradně svoji kosmetiku, ale v minulosti se nechala slyšet, že nedá dopustit na čisticí pěnu na obličej a peeling 2v1 od Dr. Barbara Sturm. Koupíte ji za 1 790 Kč (75 ml) ve FAnn parfumeriiFoto: Archiv firem

Načítám