Hlavní obsah

Přirozená krása? Tyhle slavné dámy jsou půvabné od přírody

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvidíte na nich nánosy důmyslného make-upu, složité účesy ani prvoplánové odhalování křivek. Tyhle herečky a zpěvačky ničemu z toho neholdují, a přesto jsou nádherné. Jsou přirozeně krásné a právě v tom je nejspíš jejich kouzlo.

Článek

U mnoha celebrit to vypadá, že než vyrazí na červený koberec, věnují hodiny a hodiny přípravám, které zaberou víc času, než kolik jich poté hvězdy stráví před blesky fotoaparátů. A když je pak náhodou někde zastihnou fotografové bez make-upu, ani nepoznáte, o koho jde. To ale nelze říct o těchto dámách: umějí být přirozeně krásné.

Sandra Bullock

Hvězda snímků Gravitace (2013), Slečna Drsňák (2000) či Nebezpečná rychlost (1994) si už roky drží stejný look. Dlouhé tmavé vlasy, které nosí nejčastěji rozpuštěné, k tomu decentní líčení, v němž si potrpí pouze na chytře zvýrazněné oči. Nic víc, nic míň, přesto to stačí, aby i jen pár let před šedesátkou byla ozdobou každé akce.

Foto: Profimedia.cz

Jen chytře zvýrazněné oči, to je recept na krásu podle Sandry BullockFoto: Profimedia.cz

Uma Thurman

Není to žádná prvoplánová kráska, přesto je to jedna z nejvíc sexy hereček. A rozhodně k tomu nepotřebuje vyzývavé oblečení, výrazné líčení ani nějaké extra vlasové kreace. Jen charisma, kouzlo osobnosti, neodolatelný úsměv a jemný make-up. Není divu, že hvězda legendárního thrilleru Kill Bill (2003) a múza režiséra Quentina Tarantina (58) zrychluje tep mnoha mužům.

Foto: Profimedia.cz

Místo líčidel sází Uma Thurman na kouzlo osobnostiFoto: Profimedia.cz

Lucie Vondráčková

Oblíbená česká herečka a zpěvačka dostala od přírody do vínku skutečně zázračný dar: i po čtyřicítce si drží svůj dívčí vzhled a pravděpodobně jí to nedá moc námahy. Nebo jste ji snad někdy viděli nějak výrazně nalíčenou? Tipujeme, že tahle kráska si vystačí s lehkým krytím, řasenkou a leskem na rty.

Foto: Profimedia.cz

Takhle že vypadá zralá žena a matka dvou dětí?Foto: Profimedia.cz

Tereza Ramba

Herečka, která zazářila například v zábavné trilogii Bobule (2008–20) nebo v oceněné komedii Vlastníci (2019), je okouzlující. I ona budí dojem, že na líčení si moc nepotrpí a jedinou práci má s oblečením. Téměř žádný make-up, vlasy volně rozpuštěné nebo jen tak svázané do culíku, k tomu velmi jednoduché modely. A přesto vypadá vždycky úchvatně.

Foto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Dvojnásobná maminka Tereza Ramba má přesně to, čemu se říká přirozená krásaFoto: Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia

Jennifer Aniston

I tahle kráska jako by měla recept na věčné mládí. Od dob seriálu Přátelé (1994–2004) se skoro nezměnila a rozhodně to nevypadá, že by přibývající roky maskovala silným líčením či plastickými operacemi. O těch se samozřejmě spekuluje, fakt ovšem je, že pokud je herečka podstupuje, pak na to jde velmi chytře a nenápadně. A jedna věc je jistá: ať vyrazí na červený koberec, nebo ji fotografové zastihnou na běžném nákupu, vždycky vypadá stejně báječně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Jennifer Aniston patří i po padesátce k nejatraktivnějším ženám showbyznysuFoto: Profimedia.cz

Halle Berry

Je pravda, že za štíhlou postavu a dokonalé křivky nevděčí herečka jen přírodě – sama přiznává, že na sobě tvrdě pracuje. Trpí cukrovkou, proto si léta hlídá jídelníček a hodně sportuje, aby nemoc udržela na uzdě. Ovšem svěží a mladistvou má i tvář. Stále nepotřebuje žádný extra make-up, prostě přirozená krása v plné polní.

Foto: Profimedia.cz

Dokonalé křivky a hezkou tvář, to dostala do vínku herečka Halle Berry a životním stylem o tyto dary příkladně pečujeFoto: Profimedia.cz

Lenny

Zpěvačka Lenny je dcera Lenky Filipové a zdá se, že po ní nezdědila jen hudební talent, ale i přirozenou krásu. Ani tady není potřeba přírodě nijak extra pomáhat, stačí jen jiskra v oku, úsměv a přirozené charisma.

Foto: Profimedia.cz

Lenny zdědila přirozenou krásu po maminceFoto: Profimedia.cz

Ale i z šeredek se mohou vyklubat sexy kočky. Důkaz? Filmová ošklivá káčátka? Baby, slečna Drsňák i Nepolíbená

Reklama

Načítám