Hlavní obsah

Angelina Jolie, Brad Pitt nebo Reese Witherspoon: Ti, kteří přivedli na svět vlastní kopie

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Slavná jablka nepadla daleko od stromu. Některé hvězdy si to umí zařídit a přivedou na svět svoje malé kopie. V některých věcech to může být výhoda, jindy jim genetická výbava možná trochu zavaří. Které „děti“ svoje hvězdné rodiče rozhodně nezapřou?

Článek

Když jste podobní svým rodičům, není na tom až tak nic divného. Ovšem představa, že vás nahání paparazzi v domnění, že jste váš rodič, už je asi trochu horší. Praktickou výhodu věc ovšem má - když tvůrci snímků hledají mladší verzi hlavního protagonisty. To pak úplně stačí, když na konkurz přizvou rodinného příslušníka.

Ava Phillippe

Čtyřiadvacetiletá dcera nestárnoucí herečky Reese Witherspoon (47) Ava Phillippe s trochou nadsázky říká, že si ji s maminkou pletou i její dva sourozenci, dvacetiletý bratr Deacon a jedenáctiletý Tennessee James. Prvorozená dcera vznikla z lásky americké herečky a filmaře Ryana Phillippa (pár se rozvedl v roce 2007, poté začala žít Reese s hledačem talentů Jimem Tothem). Ava dělá modeling stejně jako její maminka, která se věnovala především reklamě, než přesedlala na herectví. Dceru Reese Witherspoon podle všeho ale stříbrné plátno tolik neuchvátilo. I když si vyzkoušela pár drobných rolí, dává přednost molu.

Foto: Profimedia.cz

Dcera Reese Witherspoon se věnuje hlavně modelingu. Foto: Profimedia.cz

True Thompson

Na první dobrou vám tahle jména možná nic neřeknou, co ale klan rodiny Kardashianových? True je dílo lásky jedné ze slavných členek rodiny Khloé Kardashian (38) a o 6 let mladšího basketbalisty Tristana Thompsona. Nyní pětiletá dcera jedné ze slavných sester jako by svému záletnému otci z oka vypadla. Tristan je známý svým notorickým podváděním. Dva dny před porodem v roce 2018 se Khloé dozvěděla o jeho nevěrách. Takový scénář se opakoval několikrát, přesto slavnému páru před rokem povila náhradní matka syna. Khloé argumentuje, že i přes četná klopýtnutí je Tristan skvělý táta.

Foto: Profimedia.cz

Před rokem se True narodil bratr. Rodiče ho ale na sociálních sítích zřídkakdy ukážou.Foto: Profimedia.cz

Lily-Rose Depp

Po vzoru maminky chtěla být Lily-Rose Depp (23) zpěvačkou. Osud jí ovšem nadělil celosvětový úspěch v modelingu. Není se čemu divit, má geny po kdysi žhavém páru Hollywoodu. Dcera Johnnyho Deppa (59) a francouzské zpěvačky Vanessy Paradis (50) zdobí kampaně nejslavnějších módních domů a obálky prestižních časopisů - kde je často spoře oděná. I podle jejích sociálních sítí to vypadá, že mezi stydlivky rozhodně nepatří. Lily-Rose má za sebou i pár filmových rolí. Ve snímku Mroží muž (2014) si zahrála dokonce po boku svého otce. Píseň s maminkou si mladá modelka zatím nestřihla, podobu ale nezapře.

Foto: Profimedia.cz

Lily-Rose Depp chtěla být stejně jako její maminka zpěvačkou.Foto: Profimedia.cz

Shiloh Jolie-Pitt

Když se spojí pan a paní Smithovi, nemůže to dopadnout špatně. Ano, mluvíme o páru Angelina Jolie (47) a Brad Pitt (59), jehož rozchod řada fanoušků oplakala. Pozornost svojí podobou s matkou budí hlavně Shiloh Jolie-Pitt (17). První biologické dítě slavného páru (celkem mají šest, z toho tři adoptované) se přitom odmalička stylizovalo do kluka, bylo transsexuální a nechalo si říkat John. Pak ale přišel covid a z krátkovlasé dívky se rázem stala elegantní slečna v malých černých. Jestli půjde ve šlépějích rodičů, se zatím neví, už jako desetiměsíční miminko si ale zahrála ve filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008), kde hlavní roli obsadil tatínek Brad Pitt.

Foto: Profimedia.cz

Shiloh Jolie-Pitt prý uvažovala dokonce o změně pohlaví.Foto: Profimedia.cz

Martin Donutil

Proč se držet za oceánem. I u nás jsou děti, které své slavné rodiče nezapřou. Jedním takovým případem je syn Miroslava Donutila (72). Jednatřicetiletý Martin začal stejně jako jeho otec v brněnském Divadle Husa na provázku. To, že půjde v otcových šlépějích, se mělo projevit prý už ve třech letech, když ho vzali na představení Sluha dvou pánů. Později mu slavný tatínek radil, aby si nehledal partnerku mezi herečkami (sám je dlouhobě ženatý s kavárnicí Zuzanou). To se ale nepovedlo, nedávno se Martin zasnoubil s herečkou Sárou Affašovou (28). Oba hrají v Městských divadlech pražských.

Foto: Profimedia.cz

Miroslav Donutil radil synovi, aby si nepřivedl domů herečku. Foto: Profimedia.cz

Anna Polívková

Patří mezi nejtalentovanější herečky současnosti. Ještě aby ne, když je dcerou matadorů české umělecké scény Bolka Polívky (73) a Evelyny Steimarové (77) ). Čtyřiačtyřicetiletá Anna Polívková se rozhodně nemusí představovat, její genetická výbava mluví za vše. Po otci zdědila kromě hereckého umu i velké pohybové nadání. Pomohlo jí to k vítězství v taneční soutěži StarDance v roce 2013. Do tandemu zděděných talentů se pak přidává i smysl pro humor. V posledních letech exceluje v komediích, jako je Po čem muži touží nebo Špindl.

Foto: Jiří Salik Sláma / MAFRA / Profimedia

Bolek a Anna Polívkovi společně hrají v inscenaci s názvem DNA.Foto: Jiří Salik Sláma / MAFRA / Profimedia

Načítám