Hlavní obsah

Luxusní obydlí Paris Hilton: černobílé interiéry i monumentální kašna před domem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

S nadsázkou se o ní říká, že je živá Barbie. Každopádně dědička hotelového impéria Paris Hilton, která v pátek oslavila 42. narozeniny, dělá své přezdívce čest. S chutí sobě vlastní si užívá luxusu po všech stránkách. A teď si k super sídlu v Malibu pronajala i mega sídlo v Beverly Hills. Že by dárek k narozkám?

Článek

Je krásná, bohatá, miluje růžovou barvu a svoje čivavy. Jako správná Barbie má už i svého Kena, žije spořádaný manželský život s Carterem Reumem (opulentní svatba se konala v listopadu 2021) a nedávno se díky náhradní matce stala i maminkou syna. Bydlí v Malibu, v domě s výhledem na moře, třemi ložnicemi, třemi koupelnami, balkonem a krbem, který ji stál asi 182 milionů korun.

Vypadá to, že se mladá rodinka rozhodla pořídit si i něco na dovolené, prázdniny či víkendy. A tak si Paris Hilton pronajala opravdu luxusní sídlo v Beverlly Hills, které ji vyjde na 160 tisíc dolarů měsíčně. To je v přepočtu něco přes 3,5 milionu korun. Co za tu cenu Hilton získá? Rozhodně ne málo!

Luxusní sídlo Paris Hilton

Dům má rozlohu přes 1 300 metrů čtverečních a obklopuje ho pozemek o velikosti skoro 14 600 metrů čtverečních. Přestože se může Paris těšit na samé lepší sousedy – v okolí bydlí třeba zpěvačka Adele, herec Eddie Murphy či herec a bývalý rapper Mark Wahlberg (toho možná znáte pod přezdívkou Marky Mark) – blondýnka ví, že soukromí je nade vše, a tak pronajaté sídlo obklopuje bujná zeleň a chrání ho velké vjezdové brány.

Je jasné, že v tomto sídle se bude především odpočívat a relaxovat. Nechybí monumentální kašna přímo před domem, dvoje odpočinkové lázně, nádherný bazén, ohniště, kryté terasy určené na stolování i balkon, kde je možné se slunit, ale i tenisový kurt pro aktivní odpočinek.

Foto: Profimedia.cz

Bez bazénu by to nebylo onoFoto: Profimedia.cz

Interiéry v bílé a černé

Jakkoli zahrada září zeleně a o její barevnost se stará neuvěřitelné množství nejrůznějších květin, interiér sází spíš na barevnou střídmost. Impozantní a obrovská vstupní hala je černobílá, s luxusní kamennou podlahou. I v ostatních pokojích hraje prim především bílá barva, kterou doplňuje smetanová, černá či šedá. Vše je jednoduché a střídmé, základem je dostatek prostoru a světla.

Co se týče počtu pokojů, i v tomto směru je nové sídlo Paris Hilton velkolepé. První patro se pyšní velkým obývacím pokojem s nádherným krbem, rodinným pokojem taktéž s krbem, a navíc i s barem, prostornou kuchyní vybavenou špičkovými spotřebiči a hlavní ložnicí se dvěma koupelnami a dvěma šatnami.

Horní patro pak nabízí čtyři další ložnice, každou s vlastní koupelnou. A navíc je tu i speciální křídlo určené jen pro zábavu – s barem, kulečníkem, vybavením pro promítání filmů, pouštění hudby a podobně. Jak by se vám líbilo takové bydlení? A mimochodem - pokoje v přízemí jsou určené pro zaměstnance.

Reklama

Načítám