Hlavní obsah

Ornella je šílená, bez jídla nevydrží, říká Josef Kokta. Nejvíc mu jeho žena chybí, když jde spát!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně známe účastníky nové řady reality show Survivor, která odstartuje 27. února na Voyo a 5. března na Nově. Jednou ze soutěžících je i trojnásobná maminka Ornella Koktová. Co na její účast v drsné soutěži říká její manžel?

Článek

Rozhovor si také můžete poslechnout v audioverzi.

Podnikatelka a influencerka Ornella Koktová je jediná účastnice letošní reality show Survivor, která odjela na pustý ostrov v Dominikánské republice coby maminka tří malých dětí. O syny Quentina (11) a Svena (4) a dceru Lilianne (2) se nyní stará její manžel Josef Kokta. Zeptali jsme se ho, jak zvládá roli muže v domácnosti!

Jsem na to úplně sám

Na úvod nám řekněte: Jak se máte?

Nebudu popírat, je to takové bojovné. Mám na starosti dětičky a je to rachot.

Jak péči o tři malé děti zvládáte? Pomáhá vám někdo?

Ne, nepomáhá, protože nikoho nemáme. V rodině není nikdo příčetný, kdo by mi byl schopen pomoct. Ale už to zvládám 18 dní a jde to dobře.

A jak odloučení od maminky zvládají děti?

Jsou úplně v pohodě, určitě to zvládají líp než Ornella, protože ta teď nemá co jíst.

Jaká byla vaše první reakce, když jste se o jejím plánu zúčastnit se reality show Survivor dozvěděl?

Že je šílená. Když tu nabídku dostala, měla dva týdny na rozmyšlenou. Nikdy jsme tuto soutěž nesledovali, takže jsme rychle koukli na nějaké díly, aby viděla, do čeho by se případně pustila. Rozhodla se do toho jít. Říkal jsem jí, že je blázen, protože bez jídla nevydrží. A hlavně když nemá co jíst, je vzteklá a bude na lidi nepříjemná. Takže ji kvůli tomu stejně hned vyrazí. Chtěla to ale vyzkoušet, tak jsem jí nebránil.

Chybí mi objímání, když jdu spát

Věděl jste, co to bude obnášet pro vás?

Ví, že jsem držák. Po druhém a třetím porodu jsem s ní byl 17 dní doma a staral se. Zvládli jsme to, takže jsem jí v podstatě řekl, ať jede a užije si dobrodružství. Po těch 12 letech, kdy je jen se mnou de facto 24/7, si to zaslouží. V podstatě si nic moc od svých 19 let, co se mnou je, neužila. Takže to spíš oba bereme jako její dobrodružství a výlet. Nejela tam ani tak vyhrát, jako něco zažít.

Jak dlouho myslíte, že na ostrově vydrží?

Popravdě jsem myslel, že už bude doma.

Už jste zmínil, že jste spolu s Ornellou byli nepřetržitě. Jak odloučení zvládáte vy?

Nejhorší je, když jde člověk spát a nemá koho obejmout. Tedy když pominu děti, které za mnou v noci vždycky přijdou. Těžké jsou i ranní výpravy do školy a školky, protože všechny tři děti musíte obstarat, obléknout, umýt, naložit do auta a odvézt. Když jsme na to dva, je to sranda. Jinak mi ale vaření, praní a uklízení nedělají problém. Mám léta praxi.

Survivor Česko & Slovensko 2024

Ne nadarmo se o Survivoru hovoří jako o nejdrsnější reality show na světě! Dva týmy po 12 účastnících jsou v ní odvezeny na pustý ostrov a doslova bojují o přežití. Potýkají se s hladem, nepřízní počasí i náročnými sportovními disciplínami. I když budou muset více než 70 dní čelit všem těmto nástrahám a bojovat i jeden proti druhému, intrikovat a dostávat se za hranici své komfortní zóny, všem jde o jeden cíl – získat titul Survivor Česko & Slovensko 2024 a odnést si pohádkovou výhru v podobě 2,5 milionu korun! Show bude opět moderovat Ondřej Novotný. Soutěžící jsou rozděleni do dvou kmenů – Titáni a Lovci. Zatímco druhý tým bude složený z „obyčejných“ lidí, Titáni jsou divákům důvěrně známí. Jsou to zpěváci Sebastian Navrátil a Jakub Bína, moderátor Martin Mikyska, MMA zápasník Samuel Krištofič, tanečník Martin Prágr, herečka Ivana Jirešová, zpěvačka Adéla Krejdlová, influencerky Yeni Cao a Rachel Karnižová (účastnila se i reality show Love Island), modelka Denisa Dvořáková, youtuber Martin Carev a Ornella Koktová.

Načítám