Hlavní obsah

Macaulay Culkin a Mila Kunis či Ryan Gosling a Sandra Bullock: Připomeňte si slavné páry roku 2000

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nultá léta se netočila jen kolem páru Bennifer. Tehdy se odehrávalo mnohem víc milostných příběhů. A my vám je rádi připomeneme. Kdo byl s kým tehdy zasnoubený a kdo komu zlomil srdce?

Článek

Jennifer a Bene, tentokrát to nebude o vás. Dnes se zaměříme na slavné páry, na jejichž romanci se postupem času tak trochu zapomnělo. Které hvězdy prožívaly na počátku milénia velkou love story?

Ryan Gosling a Sandra Bullock

V roce 2001 – během natáčení filmu Vzorec pro vraždu – vzplanula láska mezi megastar Sandrou Bullock a tehdy ještě nepříliš známým Ryanem Goslingem. Jemu bylo čerstvých jednadvacet let a herečce bylo sedmatřicet. A ačkoli je dělil rozdíl šestnácti let, randili spolu zhruba dva roky. Nicméně mlžili a tvrdili, že jsou jen přátelé. O tom, že je tehdy pojilo víc, se rozpovídali se zpožděním několika let.

Foto: Profimedia.cz

Dvouletý důvěrný vztah držely hvězdy v tajnostiFoto: Profimedia.cz

Kirsten Dunst a Jake Gyllenhaal

Nebýt jeho sestry, možná by se do sebe s Kirsten Dunst nezakoukali. Herce seznámila Maggie Gyllenhaal, která s blondýnkou hrála ve filmu Úsměv Mony Lisy. Jake Gyllenhaal a Kirsten spolu chodili dva roky a sdíleli nejen společné bydlení v LA, ale i německého ovčáka. Ten se dostal v roce 2004 do střídavé péče, protože se jeho „rodiče“ rozešli. Herečka později řekla, že byli každý úplně jiný. Zatímco on byl kluk, který si rád užíval domácí pohodu (ano, i v oněch dvaadvaceti letech), ona se považovala za městskou holku milující ruch a dobrou party.

Foto: Profimedia.cz

Pár tvořil i Jake Gyllenhaal s Kirsten DunstFoto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson a Josh Hartnett

V roce 2005 se do sebe zamilovali kolegové Josh Hartnett a Scarlett Johansson. Seznámili se na natáčení filmu Černá Dahlia. Oba ale byli pracovně vytížení, ročně natáčeli zhruba tři velké filmy a příležitostí pro společné chvíle bylo méně a méně. Nakonec se po dvou letech rozešli, ale jak prozradil sám herec, nebylo to ani trochu jednoduché rozhodnutí. Rozchod oba popsali jako „extrémně bolestivý“.

Foto: Jeff Vespa WireImage for LIONSGATE - GettyImages.com

Vypadali opravdu šťastně, ale vztah jim zkomplikovaly pracovní plányFoto: Jeff Vespa WireImage for LIONSGATE - GettyImages.com

Keira Knightley a Jamie Dornan

Dříve než pobláznil miliony žen coby Christian Grey z Padesáti odstínů šedi, ulovil Jamie Dornan herečku Keiru Knightley. V roce 2003, kdy se dali dohromady, vyšly dva filmy, které herečku katapultovaly ke slávě: Láska nebeská a Piráti z Karibiku. Jamie Dornan si tehdy vydělával jako model a právě při focení módní kampaně na brunetku narazil. Láska jim vydržela dva roky a rozchodu zřejmě napomohl i Jamieho pocit, že není dost úspěšný. Později prohlásil, že chodit s někým jako Keira je velký tlak, a dobře nenesl ani to, že měli za zády neustále paparazzi.

Foto: Evan Agostini Getty Images - GettyImages.com

Keiře Knightley bylo osmnáct, když se zamilovala do o tři roky staršího modela Jamieho DornanaFoto: Evan Agostini Getty Images - GettyImages.com

Jessica Biel a Chris Evans

V roce 2001 spolu začali chodit Jessica BielChris Evans, kteří si o pár let později dokonce zahráli ve dvou společných filmech Cellular a London. Herečka tehdy nadšeně vyprávěla, jak romantickou duši její přítel má a že spolu mluví o svatbě a dětech… Po pěti letech se ale pár v tichosti a bez jakýchkoli veřejných komentářů rozešel.

Foto: Jon Kopaloff FilmMagic - GettyImages.com

Herečka Jessica Biel se o budoucího Kapitána Ameriku mohla opřítFoto: Jon Kopaloff FilmMagic - GettyImages.com

Ryan Reynolds a Alanis Morissette

Herec, který se stal nedávno počtvrté otcem, randil v nultých letech se zpěvačkou Alanis Morissette, a dokonce byli zasnoubení! Potkali se v roce 2002 na narozeninové oslavě Drew Barrymore a o dva roky později už měla autorka hitu Ironic prstýnek na ruce. V roce 2007 ohlásili rozchod s obligátní hláškou, že zůstávají přáteli. Zpěvačka se pak z bolavého srdce vyzpívala – o rok později vydala album Flavors of Entanglement a písnička Torch má být právě o rozchodu s hercem.

Foto: Profimedia.cz

Alanis Morissette a Ryan Reynolds se měli brát. Místo svatby ale přišel rozchodFoto: Profimedia.cz

Macaulay Culkin a Mila Kunis

V roce 2002 se dal dohromady Macaulay Culkin s Milou Kunis, která tehdy ještě neměla vybudované silné jméno. Randit s hvězdou kultovního filmu Sám doma bylo pro herečku těžké – nemohli vyjít na ulici bez toho, aby je někdo obtěžoval. Nakonec spolu ale vydrželi osm let. Ačkoli byli oba dva tajnůstkáři, v pozdějších rozhovorech Mila Kunis přiznala, že jejich rozchod byl opravdu příšerný a že to tehdy pokazila (tady herečka použila explicitnější výraz). Trvalo dlouhá léta, než byly všechny křivdy zapomenuty.

Foto: Chris Polk FilmMagi - GettyImages.com

Osmiletý vztah filmových hvězd skončil bouřlivým rozchodemFoto: Chris Polk FilmMagi - GettyImages.com

Cameron Diaz a Jared Leto

Ačkoli je dnes Cameron Diaz šťastně vdaná za Benjiho Maddena, frontmana skupiny Good Charlotte, v letech 1999 až 2003 randila s jiným hudebníkem. A tím byl Jared Leto z 30 Seconds to Mars, který se postupem času stále více nořil do hraní, až v roce 2014 získal Oscara za roli ve filmu Klub poslední naděje. Ačkoli se šuškalo, že jsou zasnoubení, ani jeden to nepotvrdil a bez komentáře nechali i svůj následný rozchod.

Foto: Jeff Kravitz FilmMagic - GettyImages.com

Láskou Cameron Diaz byl svého času Jared LetoFoto: Jeff Kravitz FilmMagic - GettyImages.com

Reklama

Načítám