Hlavní obsah

Lásky ze StarDance. Poprvé v historii se proti sobě postaví manželé

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

StarDance …když hvězdy tančí je už klasika. Česká televize soutěž vysílá od roku 2006, a přesto zájem diváků neutuchá. A výjimkou není ani letošní ročník: Už teď se diváci nemohou dočkat října, kdy vše odstartuje. A možná i víc než kdy jindy, protože poprvé v historii show se proti sobě postaví manželé – Eva a Marek Adamczykovi.

Článek

Každý rok je to stejné. Nejdřív neví nikdo nic, pak se vyrojí spekulace, které slavné osobnosti se v novém ročníku taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí představí, pak se řeší, jaké tanečníky k sobě dostanou, a nakonec přijde oficiální seznam účastníků. A i letos je to jedno slavné jméno vedle druhého. Ale poprvé v historii pořadu jsou dva ze soutěžících manželé: slavná snowboardistka a herec – Eva a Marek Adamczykovi. Na druhou stranu, vztahům se ve StarDance daří, i když doposud si páry svou lásku musely nejdřív vytančit.

Eva a Marek Adamczykovi

Foto: Profimedia.cz

Eva a Marek jsou manželé teprve od loňskaFoto: Profimedia.cz

Olympijská vítězka Eva Adamczyková (za svobodna Samková) si herce Marka Adamczyka vzala loni po několikaletém vztahu. Jak jim půjde tanec s profesionály, zvlášť když spolu budou soupeřit? Těžko říct, nějakou výhodu mají na své straně oba. Ji jistě nezaskočí fyzická náročnost – jako sportovkyně umí dřít a rozhodně dokáže soutěžit. On je zase jako herec zvyklý na blízký kontakt s publikem a bude jistě umět pracovat s trémou.

Každopádně jednu věc, ke které se řada párů ze StarDance dopracovala až po čase, oni mají už za sebou. Mohou se soustředit opravdu jen na tanec – lásku už mají. Zato jiné páry se k ní musely v minulosti nejdřív protančit: Začalo to mezi nimi jiskřit právě na parketu a před televizními obrazovkami.

Soutěžící StarDance 2023. Na koho se můžete těšit?

  • Eva Adamczyková (snowboardistka a olympijská vítězka)
  • Marek Adamczyk (herec)
  • Iva Kubelková (moderátorka a bývalá modelka)
  • Vavřinec Hradilek (vodní slalomář, stříbrný na olympiádě)
  • Ivana Chýlková (herečka)
  • Tereza Mašková (zpěvačka)
  • Darija Pavlovičová (zpěvačka)
  • Richard Krajčo (zpěvák a herec)
  • David Prachař (herec)
  • Josef Maršálek (cukrář a porotce soutěže Peče celá země)

Jitka Čvančarová a Petr Čadek

Když v roce 2010 herečka Jitka Čvančarová kývla na nabídku soutěžit ve StarDance, nejspíš netušila, jak moc jí pořad změní život. Sice nevyhrála (s Lukášem Hojdanem skončila na pátém místě), ale bez „trofeje“ neodešla. Jejich tanečním poradcem byl Petr Čadek, který ve druhé řadě StarDance dotančil s Tatianou Dykovou až do finále. Právě tihle dva se do sebe zakoukali a láska to byla tak velká, že se v září 2011 vzali a mají spolu dvě děti – dceru Elenu a synka Theodora.

Foto: Profimedia.cz

Krásná herečka a sympatický tanečník spolu nakonec dotančili až před oltářFoto: Profimedia.cz

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová

Tanec je vášeň a bez emocí to není ono. Ale v tomto případě byly emoce možná (pro někoho) až trochu moc divoké. Tanečnice Lucie Hunčárová tvořila pár s tanečníkem Janem Onderem, ale jejich láska skončila v osmé řadě StarDance v roce 2016. Jako svého soutěžního partnera totiž Lucie „vyfasovala“ kuchaře Emanuela Ridiho a podlehla jeho kouzlu. S Janem Onderem se rozešla a v podstatě okamžitě začala randit se sympatickým Italem. Tady se ale happy end nakonec nekonal – partneři se v roce 2019 rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi. Soutěž přináší nejen lásku, ale i rozchody, a v tomhle případě se jednalo dokonce o „taneční trojúhelník“…Foto: Profimedia.cz

Anna Polívková a Michal Kurtiš

Šestá řada soutěže v roce 2013 byla úspěšná především pro herečku Annu Polívkovou. Nejenže ve StarDance zvítězila, ale vyhrála i srdce svého o dvanáct let mladšího tanečního partnera Michala Kurtiše. Ten je často označován jako otec dcery zpěvačky Terezy Černochové, s níž měl prý právě v době, kdy se sblížil s Annou Polívkovou, nezávazný úlet. Ovšem s taneční partnerkou o úlet rozhodně nešlo: Od počátku to byla láska a mysleli to spolu vážně, ale nakonec se jejich vztah po šesti letech rozpadl.

Foto: Profimedia.cz

I v případě Anny Polívkové a Michala Kurtiše přeskočila jiskra přímo na parketuFoto: Profimedia.cz

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Herečka Marie Doležalová kývla na nabídku zatančit si v sedmé řadě StarDance v roce 2015 a potvrdilo se, že sedmička je – alespoň pro ni – šťastné číslo. Nejenže se svým tanečním partnerem Markem Zelinkou soutěž naprosto s přehledem vyhráli a nad jejich čísly se porotci i veřejnost rozplývali, ale hlavně proto, že mezi nimi vykvetla láska. Herečka se kvůli tanečníkovi rozešla se svým tehdejším přítelem a dnes už spolu mají dvě děti a tvoří krásnou rodinu.

Foto: Profimedia.cz

Marie Doležalová a Marek Zelinka. Tihle dva byli ve StarDance naprosto dokonalí a sluší jim to i v životě Foto: Profimedia.cz

Načítám