Hlavní obsah

Když ji miluješ, není co řešit? Slavné páry, které si řekly ano po několika týdnech i dnech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do roka a do dne? Tyhle slavné páry rozhodně tak dlouho nečekaly. Kdo se rychle zasnoubil a ještě rychleji nakráčel k oltáři? Podívejte se na hvězdné dvojice, které se vzaly po několika měsících, týdnech a ano, i několika dnech.

Článek

Zatímco některé páry se zásnubami i svatbou otálí a bok po boku tráví dlouhá léta, jiní věří, že když narazíte na toho pravého (nebo tu pravou), tak to zkrátka poznáte. Kdo se ke sňatku rozhoupal už po pár dnech a komu láska opravdu vydržela?

Pamela Anderson a Tommy Lee

Doba zasnoubení: pár hodin až dní

Dobrá, tady střílíme od boku. Těžko říct, jak moc si obřad plánovali, pravdou ale je, že se Tommy Lee a Pamela Anderson vzali po čtyřech společně strávených dnech. Svým rychlým sňatkem šokovali všechny, včetně hereččiny matky, která se o svatbě své dcery dozvěděla z médií. Do té doby jméno Tommyho Lee ani nezaslechla. Tihle rekordmani se přitom poprvé viděli na silvestra roku 1994, kdy se potkali v hollywoodském klubu. Šest týdnů poté si dali sraz v mexickém Cancúnu, kde se po čtyřech dnech na pláži vzali. Po obřadu si nechali vytetovat jméno toho druhého na prsteníček, a když se z dovolené vrátili, herečka se k hudebníkovi rovnou nastěhovala. O dva roky později se jim narodil první syn, krátce po narození toho druhého se ale rozvedli. Bylo to v roce 1998, čtyři roky po jejich super rychlé svatbě.

Foto: Profimedia.cz

Věříte v lásku na první pohled? Pamela Anderson a Tommy Lee anoFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey a Nick Cannon

Doba zasnoubení: pár týdnů

I tohle byla rychlovka. Pár se poznal na natáčení zpěvaččina videoklipu Bye Bye v roce 2008 a chvíli na to spolu začali randit. Mezi začátkem jejich vztahu a svatbou na soukromém ostrově na Bahamách uplynulo pouhých šest týdnů, do kterých vměstnaly i zásnuby. Moderátor a herec Nick Cannon jednou podal Mariah Carey balení lízátka ve tvaru prstenu, a když si ho rozbalila, našla tam prsten s obřím diamantem. Na otázku, proč se vzali tak rychle, zpěvačka odpověděla, že je hnala jejich společná touha mít děti. Dvojčata se jim narodila o tři roky později, v roce 2014 se ale rozvedli. Mimochodem, Nick Cannon má dnes dvanáct dětí s šesti různými ženami.

Foto: Profimedia.cz

Mariah Carey řekla svému dnes už exmanželovi ano po pár týdnech od seznámeníFoto: Profimedia.cz

Priyanka Chopra a Nick Jonas

Doba zasnoubení: 2 měsíce

V jednom roce stihli všechno – začít spolu oficiálně randit, zasnoubit se a dokonce se i vzít. Nick Jonas si s Priyankou Chopra vyměnil několik zpráv a kdykoli na sebe narazili, významně po sobě pokukovali. Chodit spolu ale začali až v květnu 2018. Po jejich prvním rande prý člen kapely Jonas Brothers zavolal své matce a oznámil jí, že si o deset let starší indickou herečku vezme. O ruku ji požádal pro jistotu už v červenci a v prosinci se pár vzal. V loňském roce se manželé stali rodiči – náhradní matka jim odnosila dceru, která dostala jméno Malti Marie.

Foto: Profimedia.cz

Není čas ztrácet čas, řekl si Nick Jonas, když potkal Priyanku ChopraFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie a Billy Bob Thonrton

Doba zasnoubení: 2 měsíce

Potkali se při natáčení filmu Bláznivá runway a tak trochu bláznivý je i začátek jejich love story. V roce 2000, kdy se do sebe Angelina Jolie a Billy Bob Thornton vášnivě zamilovali, byl totiž herec stále zasnoubený s herečkou Laurou Dern. Než své původní partnerce řekl, že má jinou, stihl se s Angelinou zasnoubit a narychlo oženit v Las Vegas. A k tomu všemu mu prý stačily jen dva měsíce. Laura Dern se navíc vše dozvěděla až z médií: „Zatímco jsem byla pryč, můj snoubenec se oženil a už jsem o něm neslyšela,“ řekla herečka v rozhovoru pro časopis Talk. Angelina a Billy Bob nosili na krku přívěsky s krví svého protějšku a herečka si jméno svého druhého manžela nechala vytetovat na paži, v roce 2002 se ale rozešli a o něco později rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Do rolí manželů se vžili tak moc, až se do sebe zamilovali. Vzali se po dvou měsících bez ohledu na to, že Billy Bob Thornton sliboval tou dobou sňatek Lauře DernFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Doba zasnoubení: pár měsíců

Zpěvačka JLo se umí rychle zamilovat i zasnoubit. Momentálně je počtvrté vdaná, tentokrát za herce Bena Afflecka. Když se s ním ale poprvé rozešla v roce 2004, poměrně svižně přeskočila ke zpěvákovi Marcu Anthonymu. Ten se navíc ve stejné době rozváděl s bývalou Miss Universe Dayanarou Torres a JLo si prý vzal ve stejný týden, kdy byly podepsané rozvodové papíry. Během půl roku, kdy oba ukončili své předchozí vztahy (JLo prý jen pár dnů před plánovou svatbou), se stihli dát dohromady, zasnoubit a rovnou i vzít. Abychom ale byli fér, znali se od roku 1998, kdy spolu krátce chodili. Čtyři roky po svatbě se páru narodila dvojčata, jak ale všichni víme, tahle love story neměla happy end. V roce 2011 se jejich cesty rozešly.

Foto: Profimedia.cz

Ani tihle dva na nic nečekali. Ano si řekli půl roku poté, co se dali dohromadyFoto: Profimedia.cz

George Clooney a Amal Clooney

Doba zasnoubení: 5 měsíců

Mluvilo se o něm jako o věčně svobodném (respektive rozvedeném) mládenci, pro kterého manželství není. Že se George Clooney podruhé ožení nečekal nikdo, včetně herce samotného. Poprvé se ženil v roce 1989, kdy si vzal herečku Talii Balsam, o čtyři roky později se ale rozvedl. Od té doby měl hollywoodský fešák spoustu partnerek, o další svatbě ale nechtěl ani slyšet. Jeho názor změnila až právnička bojující za ochranu lidských práv, Amal Alamuddin. Do té se herec zamiloval natolik, že ji o šest měsíců později požádal o ruku. Vlastnoručně jí prý uvařil těstoviny a pak ji poslal pro zapalovač, aby zapálili svíčky. A v šuplíku čekala krabička s prstenem. Pohádkovou svatbu měli o pět měsíců poté, v září roku 2014.

Foto: Profimedia.cz

George Clooney odmítal, že by se kdy znovu oženil. Dokud nepotkal právničku Amal. Příští rok pár oslaví první společnou dekáduFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám