Hlavní obsah

Love story, která začala skandálem. Sting se zamiloval do nejlepší kamarádky své manželky

Foto: Roy Rochlin, Gettyimages.com

Foto: Roy Rochlin, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Životní styl pop-rockové hvězdy sice může do vztahu vnášet spoustu nástrah, love story zpěváka Stinga a jeho manželky Trudie se ale píše už více než čtyřicet let. Jak šel čas s párem, který patří k nejstabilnějším ve světě showbyznysu?

Článek

Rok 2023 přinesl spoustu rozchodů. Po téměř třiceti společných letech krachlo manželství herce Hugha Jackmana a Deborry-Lee Furness a nedávno vyšlo najevo, že Meryl Streep už šest let nežije s manželem Donem Gummer, po jehož boku strávila téměř čtyřicet let. O to více nás těší pozorovat páry, které tuto hranici překračují a jsou stále spolu. Jako Sting a Trudie!

Trudie byla kamarádkou Stingovy ženy

Skandály se vztahu Stinga a Trudie Styler sice vyhýbají, co ale není ani jednomu z nich příjemné rozebírat, je jejich seznámení. To se totiž časově prolíná s jeho prvním manželstvím a narozením dětí. Zpěvák s občanským jménem Gordon Matthew Thomas Sumner byl ženatý s herečkou Frances Tomelty a v roce 1982 se jim narodilo druhé dítě. V té době už ale vedl paralelní vztah s herečkou Trudie Styler, a aby to nebylo málo komplikované, Trudie byla nejlepší kamarádkou jeho ženy a bydlela vedle.

Nejsme na to hrdí, ale stalo se

Začátek své romance z pochopitelných důvodů oficiálně nedatují, scházeli se ale nejspíš od samého počátku 80. let, kdy Stingova kapela The Police zažívala chvíle největší slávy. V roce 1983 Trudie čekala jejich prvního potomka a až o rok později se Sting s manželkou oficiálně rozvedl. V rozhovoru pro The Guardian Trudie řekla: „Ani jeden z nás není hrdý na situaci, která nastala. Ale stalo se. Milovali jsme jeden druhého, začali spolu žít a pak jsme se vzali a měli další děti. A to je náš příběh,“ shrnula herečka v kostce.

Tajemství manželství Stinga a Trudie

V roce 1992 se z partnerů stali manželé a postupně se jim narodily další tři děti. Oficiální obřad sfoukli na matrice, dva dny poté ale uspořádali velkou svatbu v hrabství Wiltshire v Anglii, kde dodnes žijí. A jaké je tajemství jejich pevného vztahu? O tom promluvil Sting v časopise People: „No, je to trochu zázrak, ale náš vztah nebereme jako samozřejmost. Láska je vášeň, ale mít někoho opravdu rád a užívat si jeho společnost, to je něco trochu jiného. Myslím, že je důležité mít obojí.“

O svém manželovi s láskou mluví i Trudie, režisérka, producentka, filantropka a ambasadorka UNICEFu. „Jsem vdaná za neuvěřitelně dobrého manžela a jsme si oddaní. Hodně se smějeme, což si myslím, že je v manželství důležité. Kryje mi záda, je to můj šampion,“ říká Trudie s tím, že důležitý je pro oba dva i vlastní čas a prostor. Zatímco je její manžel na turné, ona se věnuje filmu a svým pracovním aktivitám.

Manželé také v minulosti otevřeně mluvili o své zálibě v tantrickém sexu a v jednom z rozhovorů dokonce padlo, že se mu oddávají až sedm hodin denně. Později pak ale Sting se smíchem upřesnil, že tenhle časový údaj zahrnuje i společné sledování filmu a večeři.

Spokojená rodina je skutečné bohatství

V jejich anglickém sídle i toskánské vile bývá rušno. Prohání se tu totiž jejich potomci. Mají sedm vnoučat a Trudie prohlašuje: „Je skvělé být babička, jde o krásnou životní kapitolu. Tyhle úžasné malé příšerky mě naplňují potěšením,“ řekla pro The Guardian Trudie a vyprávěla, jak demokraticky hlasují o tom, na jaký film se budou s vnoučaty dívat. „Je to známka skutečného bohatství. Děti, které se smějí a pobíhají tu, to je, jak říkáme v Itálii, La Bella Vita,“ doplňuje Sting a my jen dodejme, že to v překladu znamená krásný život.

Načítám