Hlavní obsah

David a Victoria Beckhamovi: láska na první pohled, nevěra a nyní šťastnější než kdykoliv předtím

Foto: John Shearer, Gettyimages.com

Foto: John Shearer, Gettyimages.com

Reklama

Nový čtyřdílný dokument Netflixu Beckham, který vypráví o životě jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů světa, je v současné době velký hit. Ačkoli by se mohlo zdát, že je určený jen fotbalovým fanouškům, baví i ostatní. Příběh totiž přibližuje nejen Davidovu sportovní kariéru, ale provází i jeho vztahem se zpěvačkou Victorií.

Článek

Již v prvním díle životopisného dokumentu mohli diváci sledovat raketový start budoucí anglické fotbalové hvězdy a fenomenální góly, které Davidu Beckhamovi zajistily úspěšnou kariéru. Paralelně se začíná odvíjet i vztah s jeho budoucí ženou. A fanoušci tak mohou být svědky toho, jak se rodí láska, která tvá už 25 let.

Seznámení se odehrálo po zápase v roce 1997, kdy se v salonku potkal fotbalista David Beckham s členkou skupiny Spice Girls Victorií Adams. Posh Spice se mu už dlouho líbila a po pár skleničkách ji nesměle oslovil. Její číslo si prý napsal na letenku, kterou měl zmuchlanou v kapse, a s prvním telefonátem dlouho nečekal. A ona se rozhodně nebránila. I ona cítila lásku na první pohled. David a Victoria Beckhamovi se nakonec vzali, vychovali čtyři děti a jako páru jim to funguje dodnes. Jak se od roku 1998 změnili? Nakoukněte do jejich alba.

Jak šel čas s Davidem a Victorií

Jejich ostře sledovaná romance nabrala poměrně rychlý spád. Zamilovaný pár se v lednu roku 1998 zasnoubil, a než se stihli vzít, zpěvačka otěhotněla. Na jaře roku 1999 se jim narodil první potomek, syn Brooklyn (ano, to je ten, který se v dubnu 2022 oženil s herečkou Nicolou Peltz), a čtyři měsíce poté si hvězdy řekly ano. Rodina se jim rozšířila o tři roky později, kdy se narodil druhý syn Romeo, dva roky po něm pak přišel chlapec číslo tři – Cruz.

Nevěra Davida Beckhama

Přestože se navenek mohlo zdát, že si žijí svůj sen, ani jim se problémy nevyhnuly. V roce 2004 vyšlo najevo, že měl fotbalista románek se svou osobní asistentkou Rebeccou Loos. A jako by už tohle nebylo dost zlé, dotyčná si o celé věci ochotně povídala s novináři. Když to David Beckham zapřel, tvrdila, že umí detailně popsat jeho intimní partie…

Victoria o této etapě časopisu W řekla: „Nebudu lhát. Bylo to opravdu těžké období. Ale David a já jsme to nakonec zvládli. Nikdo neříkal, že je manželství snadné. Ano, na cestě se vyskytly překážky. Ale vyšli jsme z toho všeho ještě silnější.“

Victoria Beckham jako módní návrhářka

Po velké aféře se zdálo, že se u Beckhamových všechno vrátilo do starých kolejí. V roce 2011 do rodiny přibyla dcera, která skvěle doplnila klučičí trio. Rodiče ji pojmenovali Harper Seven, přičemž sedmička odkazuje nejen na jejich šťastné číslo, ale i dres, v němž hrával její táta.

V minulých letech se Victoria, která si postupně vybudovala jméno jako úspěšná módní návrhářka, rozpovídala, že tehdy na konci devadesátých let opravdu našla toho pravého: „Samozřejmě – je neuvěřitelně hezký. David je ale také ten nejúžasnější manžel a fantastický otec. Mám štěstí, že jsem v něm našla spřízněnou duši,“ řekla pro magazín The View. V červenci oslavili manželé 24. výročí sňatku, a příští rok je tak čeká oslava stříbrné svatby.

Foto: Profimedia.cz

Victorii je častokrát vyčítáno, že se málo směje. Zřejmě to ale platí jen pro případy, kdy ji někdo fotí. Její manžel potvrzuje, že s ní rozhodně nuda neníFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám