Hlavní obsah

Slavní a provalené nevěry: Koho přistihli in flagranti?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity se musejí mít na pozoru skoro čtyřiadvacet hodin denně. Nikdy totiž nevědí, za kterým rohem a na kterém stromě na ně číhají paparazzi. A když se neuhlídají, může z toho být pěkný malér: třeba propálená nevěra. Které slavné přistihl bulvár in flagranti?

Článek

V ideálním světě by byli slavní lidé vzorem ctností. Jenže realita má k ideálům daleko a ani celebrity nemají vždy čistý štít. Kdo ze slavných českých i zahraničních osobností byl veřejně přistižen při nevěře?

V dodávce na poli

Hudebník Matěj Homola (46) vystavil svou tehdejší partnerku Daru Rolins (47) veřejné ostudě. V roce 2010 totiž bulvár odhalil, že matku své dcery podvádí. Nechal se chytit přímo při činu a další den republiku obletěly fotografie, jak si se ženou, která rozhodně nebyla Dara, užívá v dodávce na polní cestě. Následoval rozchod, ale zraněná zpěvačka se dokázala oklepat. Nechtěla totiž brát dceři otce, takže se pravidelně stýkají. Loni dokonce expartnera pozvala jako vystupujícího na svůj vánoční koncert. Zdá se, že vše špatné je zapomenuto.

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins a Matěj Homola ještě jako partneři v roce 2010Foto: Profimedia.cz

Vysoké teploty a alkohol

Uzdu dobrým mravům popustil na veřejnosti bývalý slavný desetibojař a moderátor Roman Šebrle (45). Fotografové ho zachytili, jak na letním večírku vášnivě tancoval s cizí ženou. K tomu ji ovšem také důvěrně osahával a líbal. Za své chování se následně veřejně omluvil a přičetl ho kombinaci alkoholu a vysokých venkovních teplot. Manželka Eva (43) se přes to nejspíš přenesla, protože k rozchodu nedošlo.

Foto: Profimedia.cz

Krizi manželé Šebrlovi přečkaliFoto: Profimedia.cz

Blondýna za blondýnu

Se statusem podvedené ženy se musela smířit i známá hollywoodská blondýnka Reese Witherspoon (44). S hercem Ryanem Phillippem (45) byli svoji v letech 1999 až 2008 a v roce 2006 byla podána žádost o rozvod kvůli nevěře. Fotografové totiž přinesli snímky herce při romantické večeři s blonďatou herečkou Abbie Cornish (37) a následně je také zachytili, jak opouštějí byt. Oba nicméně nevěru popřeli a tvrdili, že si spolu začali až po hercově rozvodu.

Foto: Profimedia.cz

Fotka šťastného páru je z roku 2005, napřesrok šli od sebeFoto: Profimedia.cz

Jedna je málo

Fotky usvědčující herce Kevina Harta (40) z nevěry se dostaly na veřejnost v roce 2017, užíval si na nich dokonce se dvěma ženami současně, zatímco na něj doma čekala těhotná manželka Eniko Parrish (35). Záletník ovšem tušil, že se na něj něco chystá, a tak se ještě před zveřejněním fotografií za své chování omluvil. A manželka mu, zdá se, odpustila. Pořád jsou totiž spolu a čekají druhé dítě.

Foto: Profimedia.cz

Manželka Kevina Harta dostala do vínku nejen krásu, ale i schopnost odpouštětFoto: Profimedia.cz

Košile jako corpus delicti

Z obliga ovšem nejsou ani ženy. Třeba blonďatá zpěvačka Jessica Simpson (39) si zavařila v roce 2004, kdy byla zachycena, jak z hotelového pokoje odchází v košili zpěváka Maroon 5 Adama Levina (41). Jestli to byla jen shoda náhod, se neví, ale zpěvaččino manželství poté moc dlouho nevydrželo. Pár měsíců po zveřejnění fotek byla podána žádost o rozvod a dnes je vztah s hercem Nickem Lacheyem (46) dávnou minulostí.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Simpson a Nick Lachey tvořili krásný pár, ale už je to minulostFoto: Profimedia.cz

A zase ten alkohol

Nevěru v roce 2011 přičetl bulvár i hudebníkovi a moderátorovi Petru Vondráčkovi (44). Na fotkách z noční Prahy je v objetí s jinou ženou. Tehdy ale už sedm let žil s herečkou Barborou Janatkovou (38) a měl s ní dceru. Zpěvák k fotografiím řekl, že byl pod vlivem alkoholu a nekontroloval se. Vztah se sympatickou herečkou nicméně krachnul teprve před dvěma lety.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Janatková a Petr Vondráček v roce 2012Foto: Profimedia.cz

Vše odpuštěno

Neuhlídal se ani herec Martin Písařík (40), který se v roce 2014 líbal s barmankou a také ho u toho vyfotili. Asi by to nebylo nic proti ničemu, kdyby doma neměl přítelkyni, která krátce předtím porodila syna. Vztah ale zkoušku přečkal, a o tři roky později se jim dokonce narodil druhý syn a partneři jsou stále spolu.

Foto: Profimedia.cz

Martin Písařík s přítelkyní a matkou jeho dvou synů MichaelouFoto: Profimedia.cz

Víte, jak reagovat na nevěru? A co určitě nesmíte udělat, když zjistíte, že vám partner zahýbá?

Reklama

Načítám