Hlavní obsah

Madonna versus Britney Spears. Kdo na sítích divočí víc? Obscénnost a nahotu ovládají obě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec roku se blíží, což svádí k bilancování. A jestli někdo v uplynulém roce (i těch předešlých) doslova kraloval sociálním sítím, pak jsou to Madonna a Britney Spears. Pravda, jejich příspěvky většinou spíš vyvolaly dohady o tom, zda nepotřebují psychiatrickou pomoc. Ale i tak, na jejich sítích to prostě žilo. Tak schválně, jak hodnotíte neoficiální souboj Britney versus Madonna?

Článek

Obě jsou zpěvačkami, obě patří k velmi výrazným tvářím showbyznysu, obě rády provokují a obě se rozhodly sledující na svých sociálních sítích nešetřit. Nahota, obscénnost, provokace všeho druhu – tím vším nás MadonnaBritney Spears bohatě zásobují.

Věčná provokatérka Madonna

Popová královna vždy vyčnívala z davu, ale poslední roky jako by se utrhla ze řetězu. Čím starší, tím divočejší, dalo by se říct.

I dřív se nebála provokovat, ale její kousky měly většinou nějaký smysl či důvod. Když se třeba během vystoupení nechala „ukřižovat“, údajně se tím snažila upozornit na miliony hladovějících dětí v Africe a fanoušky motivovat k pomoci. Co na tom, že spousta lidí její vystoupení pochopila spíš jako výsměch církvi… Když se na pódiu líbala s Britney Spears a Christinou Aquilerou, bojovala tím prý za práva LGBT lidí a sexuální svobodu.

Jenže poslední roky byste v jejích příspěvcích nějaký záměr hledali jen těžko. Pití vody ze psí misky, obscénní fotky všeho druhu, lascivní gesta, pózy, které znáte spíš z filmů pro dospělé, tak nějak vypadají Madonniny sociální sítě posledních let. Proč? Těžko říct, takže kritika na sebe samozřejmě nenechala čekat. Třeba rapper 50 Cent ji nazval babičkou, další lidé zmiňují trapnost, neschopnost stárnout s grácií, marnou snahu o věčné mládí a podobně.

Britney Spears a obavy o ni

V tomto případě jde o trochu jiný životní příběh. Jako mladinká zažila Britney rychlý vzestup, kdy se z ní během chvilky stala hvězda první třídy, ale pak také stejně rychlý pád. Nejen ten kariérní, ale i osobní: krach manželství s Kevinem Federlinem, s nímž má dva syny, závislost na alkoholu a drogách, soudem odebrané děti a nakonec nucené opatrovnictví, kterého se ujal zpěvaččin otec.

Tohle trvalo dlouhá léta, až v roce 2021, kdy ji soud opatrovnictví zbavil, to vypadalo, že vše se v dobré obrátí. Spears se opět dařilo v práci, prožívala spokojený vztah s fitness trenérem Samem Asgharim a loni se za něj vdala.

Jenže pak jako by se snažila léta v ústraní a pod přísným dohledem otce dohnat. Svoje sociální sítě začala plnit jednou nahou fotkou za druhou, obscénními tanečky, médii proběhly informace o tom, že zpěvaččini synové se za mámu stydí.

Ani to ale Spears nezastavilo a dál se svléká, lascivně tančí u tyče, co má doma, naposled dokonce s noži v ruce. K tomu se jí rozpadlo manželství a její nalomená psychika dostala další zásah. Právě Asghari tvrdil, že noži je Spears posedlá, má jich doma spousty, a to na všech možných i nemožných místech. Trpí prý paranoidní představou, že ji někdo přepadne, a nože tak má pro svou ochranu.

Ale je to možná ještě horší. Zpěvaččin exmanžel a otec jejích synů Kevin Federline se totiž nechal slyšet, že se obává, že je Spears na pervitinu. Proti tomu by byly nahé fotky a podivné tanečky vlastně jen slabý odvar.

Když už bilancujeme, tak se vším všudy. Tohle jsou například nejhůře oblečené hvězdy roku 2023: padáka by měly dát stylistovi i Halle Berry nebo Rita Ora

Načítám