Hlavní obsah

Které celebrity zklamaly jako rodiče? Synové Britney Spears se prý za nahou mámu stydí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Stydí se za svou mámu, nechtějí se s ní vídat a mít s ní cokoli společného. S těmito tvrzeními přišel před pár dny bývalý muž zpěvačky Britney Spears, Kevin Federline, podle něhož mají jejich společní synové Preston a Jayden dost matčina výstředního chování. Co na to zpěvačka? A co další slavní, kteří se jako rodiče také moc nevyznamenali?

Článek

Spory mezi bývalými manžely, rodinné neshody ohledně dětí, problémy s ratolestmi v pubertě, to jsou věci, které prožívá lecjaká rodina. Jenže v případě slavných to bývá navíc tak trochu věc veřejná, obzvlášť když se pere špinavé prádlo přes média či sociální sítě. Kdo si takhle vyřizuje účty?

Britney Spears

Je pravda, že zpěvačka se s rolí matky sžívala velmi těžko. Prošla si obdobím závislosti na alkoholu i drogách a oba synové jí byli odebráni z péče. Loni vše konečně začalo vypadat nadějně – zbavila se svého otce, který coby opatrovník kontroloval veškerý její život, a vzala si přítele Sama Asghariho. Po jeho boku překonala i bolestný potrat dítěte, které spolu čekali.

Teď ale veřejně promluvil její ex, podle nějž se jejich synové za matku stydí, nechtějí se s ní vídat a mít s ní cokoli společného. Naznačil, že její nová záliba ve zveřejňování odhalených fotek je jednou z věcí, kterou chlapci těžce snáší.

A co na to Britney Spears? Napsala, že tohle jí láme srdce, že celý život zasvětila synům, vždy se snažila, aby ji milovali. Ale právě ta urputná snaha byla prý možná chybou. Zpěvačka řekla, že to asi přehnala, že synové k ní přestali chodit možná právě proto, že na ně tolik tlačila. A jen tak mimoděk Federlina na sociální síti obvinila z toho, že je jeho dům plný marihuany, asi aby ani on nevypadal jako skvělý rodič. Ať je to, jak chce, dětem především nesvědčí tohle veřejné praní špinavého prádla. To si zřejmě neuvědomuje ani jeden z rodičů.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka není ztělesněním dokonalé matky, ale slyšet, že se za ni synové stydí, je určitě hodně bolestnéFoto: Profimedia.cz

Courtney Love

Titul matka roku by nejspíš nezískala ani rockerka a vdova po Kurtu Cobainovi (†27). Veřejně se přiznala, že už v době těhotenství se neubránila drogám a jednou prý vzala heroin. Že se její dcera Frances narodila zdravá, se tak rovná skoro zázraku.

Bohužel ale ani narození dcery Courtney Love nepřimělo ke změně životního stylu, drogy nad mateřskou láskou mnohokrát zvítězily. Výsledek? Soud holčičku rockerce odebral hned dvakrát, naposled když jí bylo sedmnáct let. V té době se o ni vždy starala matka a sestra Kurta Cobaina a na vztahu dcery s matkou se to nesmazatelně podepsalo. Dodnes je to s nimi prý jako na houpačce.

Foto: Profimedia.cz

Časopis Rolling Stone Courtney nazval nejkontroverznější ženou v historii rockuFoto: Profimedia.cz

Iveta Bartošová (†48)

Byla nesmírně talentovaná, křehká, nešťastná a nemocná. Smutky a trable, které zpěvačku v životě potkaly, ale bohužel zapíjela alkoholem a následně zaháněla i nejrůznějšími sedativy a pilulkami proti bolesti.

Výsledek byl, že se vrhala do náruče nevhodných partnerů, opakovaně se snažila o umělecký comeback, což ale většinou končilo spíš trapasem, jejímu stavu nepomáhaly ani finanční problémy. To vše pod bedlivým dohledem bulváru.

Její syn Artur, jehož měla s hudebníkem Ladislavem Štaidlem (†75), to v té době neměl vůbec lehké. Soud ho sice v roce 2011 zpěvačce odebral a svěřil dočasně do péče otce, přesto nebylo možné uchránit ho před tím, co se kolem jeho maminky dělo. Zpěvačka časem souhlasila, aby byl syn u otce napořád. Její sebevražda v dubnu 2014, kdy si lehla pod koleje vlaku v Uhříněvsi, pak ukončila její trápení, synovo ale jistě ne.

Foto: Profimedia.cz

Artur Štaidl nedávno prohlásil, že poměrně dost věcí, které se udály okolo smrti jeho maminky, raději vytěsnilFoto: Profimedia.cz

Hulk Hogan

Herec a wrestler Hulk Hogan měl roky pověst svalovce s dobrým srdcem, milujícího otce a příkladného manžela. Jenže v roce 2009 přišel rozvod s manželkou Lindou, s níž žil 26 let. A důvod rozchodu byl poněkud šokující.

Za vším byly nevěry, kterých se Hogan dopouštěl léta, jednu ale jeho žena už nerozdýchala: Hogan svedl nejlepší kamarádku své dcery Brook. Ta k nim domů velmi často chodila a byla prý skoro jako součást rodiny. Tohle prostě od manžela a otce svého dítěte nečekáte, přátelé vlastních dětí by měli být pro milostné pletky tabu!

Foto: Profimedia.cz

Aby táta svedl vaši kamarádku, to prostě nechceteFoto: Profimedia.cz

Woody Allen

Woody Allen je geniální režisér, spisovatel, dramatik, ale také poněkud kontroverzní osobnost. V roce 2014 ho obvinila jeho adoptivní dcera Dylan Farrow z toho, že ji v dětství sexuálně obtěžoval. Režisér vše popřel, na soud nakonec nikdy nedošlo. Allen i Farrow si za svými verzemi stojí, spor budí emoce dodnes, naposledy se k němu vrací skupina investigativních novinářů v dokumentu Allen vs. Farrow (2021) .

Nicméně to, že si Allen v roce 1997 vzal Soon-Yi Previn, jež byla pro změnu adoptivní dcerou režisérovy tehdejší partnerky Mii Farrow, je fakt. Allen se jejím adoptivním otcem nestal proto, že s Miou nebyli manželé. Faktem ovšem zůstává také to, že zaplést se s dítětem svého protějšku je mírně řečeno nevhodné.

Foto: Profimedia.cz

Režisérův milostný život rozhodně budí kontroverzeFoto: Profimedia.cz

Tom Cruise

Je to oblíbený a obdivovaný herec, velká hollywoodská hvězda, která navíc teď slaví gigantický úspěch díky snímku Top Gun: Maverick. Ale za skvělého otce ho asi označit nelze.

Svou dceru Suri, kterou má s bývalou manželkou herečkou Katie Holmes, neviděl roky. Styky s ex a i s dcerou přerušil, když bylo holčičce zhruba sedm let. Důvod? Prý mu to zakazuje scientologická církev, jejímž oddaným členem herec je. Katie Holmes se totiž svým odporem vůči této církvi nijak netají, a tak náboženští představitelé prý mají obavy, že by styk s ní a s dcerou Suri mohl mít na Cruise negativní vliv. Tady jednoduše víra vyhrála nad otcovskou láskou!

Foto: Profimedia.cz

Víra je v případě Cruise asi silnější než otcovská láskaFoto: Profimedia.cz

S rodiči to někdy není snadné, obzvlášť když jsou veřejně známí. Své o tom ví řada potomků známých osobností. Tohle jsou Situace, kdy slavní rodiče ztrapnili své děti

Reklama

Načítám