Hlavní obsah

Nej hlášky StarDance: Nečekej nic dobrého, vyslechl si Hradilek, Kubelkovou přirovnali k jezevčíkovi

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Včerejší večer StarDance se nesl v duchu filmové hudby. Pokus vtělit se do Toma Cruise z Top Gunu se ale stal Marku Adamczykovi osudný. Se svou partnerkou Lenkou Norou Návorkovou včera soutěž opustili. Podařilo se jim však porotu i obecenstvo svými výroky pobavit a to se rozhodně cení. O vtipné hlášky nebyla nouze, tohle jsou ty nejlepší.

Článek

Soutěž StarDance je samozřejmě o tanci a především ten se hodnotí. Na druhou stranu je to i zábavný pořad, takže humor, vtípky a hlášky k němu také patří. A nebylo tomu jinak ani včera, vtipných situací a komentářů bylo celkem dost.

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková – vtipní smolaři

Pro svůj džajv si vybrali píseň z filmu Top Gun, ale pravda je, že se bohužel trochu přecenili. Došlo totiž k něčemu, co moderátorka Tereza Kostková vtipně nazvala Adamczykovo okénko – ano, herci totiž v jednu chvíli zcela vypadly kroky a nešlo si toho nevšimnout.

Budiž mu ale ke cti, jak svou chybu i kritiku poroty dokázal ustát s úsměvem a trefnými komentáři. „Plním si tu své sny, ale bohužel i noční můry,“ řekl s tím, že jednoduše nenechal kroky, aby se mu cpaly do cesty, to pobavilo. Ale i když jejich výkon porota neohodnotila úplně nejhůř, diváci rozhodli, že tihle dva ve StarDance končí.

Eva Adamczyková a Jakub Mazuch – tajemní rebelové

Tančili tango a vybrali si píseň z animované pohádky Rebelka. Eva Adamczyková prozradila, že taková vždycky chtěla být. Víc rozruchu než jejich tanec (i když byl hodnocen poměrně dobře) ale vzbudila sázka páru o to, co bude, nebo nebude mít v den vystoupení Jakub Mazuch pod kiltem. Při tréninku totiž tvrdil, že půjde na plac naostro.

Hned po tanci se na to moderátor Marek Eben samozřejmě zeptal: „Nechci to vidět, nikdo to nechceme vidět, ale na férovku, kdo tu vaši sázku vyhrál?“ Eva se tvářila tajemně a její taneční partner odpověděl dost vyhýbavě, že možná porota něco zahlédla. Nikoho asi nepřekvapí, že zareagoval Richard Genzer, který zavtipkoval: „Já to viděl a tenhle pohled už těžko vytěsním.“

Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková – v ohrožení

Vybrali si animák Zpívej a tančili džajv. Ale na Vavřince Hradilka to bylo moc rychlé, ztratil se v rytmu a jednoduše se to moc nepovedlo. A porota je nešetřila. „No Vávro, to je poprvé, co se i já bojím pana Chlopčíka vedle mě,“ řekla Tatiana Drexler a nemýlila se. Zdeněk Chlopčík totiž potvrdil, že byl Hradilek celou dobu mimo rytmus: „Nestíhal jsi, byl jsi mimo hudbu, nečekej nic dobrého,“ dodal na závěr.

Rázem se stal tenhle pár pro včerejší večer tím nejoslabenějším, což potvrdil i Marek Eben. „Vyhlašuji stav ohrožení, červený kód,“ řekl Eben směrem k divákům a nepřímo je tak vyzval, aby sportovce svými hlasy zachránili. A to se přesně stalo, i přes nepovedené vystoupení v soutěži Hradilek zůstává.

Iva Kubelková a Martin Prágr – nejdojemnější vystoupení

Tančili waltz na píseň z filmu Legenda o vášni. Bylo to romantické, tklivé a rozhodně povedené vystoupení, ale ještě před ním Iva Kubelková neodolala a velmi emotivně promluvila o tom, že válka (která hraje ve snímku jednu z hlavních rolí) nikdy nikomu nic dobrého nepřinese. „Škoda každé lásky, která je zničená tím, že se někdo nedokáže dohodnout,“ povzdychla si.

První reakce Marka Ebena ale moc rozněžnělá nebyla. Po odtančení prohodil, že mu modelčino závěrečné umírání, kdy skončí na zemi vedle svého mrtvého milence, připomnělo jeho jezevčíka Bobše. „Ten se také takhle krásně tulí.“ Modelka a moderátorka to ale s grácií sobě vlastní přešla slovy: „Filmová hudba je velmi emotivní a to jsme se snažili přenést i na diváka.“

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička – nejsladší páreček

I oni tančili waltz a vybrali si animovanou pohádku Shrek. Pavlovičová se proměnila v princeznu Fionu a její taneční partner v prince Krasoně. Byli roztomilí a Krasoň se stal terčem hned několika vtipných hlášek. Začal Marek Eben, který při pohledu na něj pronesl: „Dominik je tak krásný. Myslím, že kdyby mě políbil, byl by ze mě Brad Pitt.“ Ale Richard Genzer nesouhlasil a kontroval: „Jestli si takhle představujete Krasoně, tak mám pořád ještě šanci.“

Josef Maršálek a Adriana Mašková – šokující proměna

Oblíbený cukrář tančil se svou partnerkou tango a vybrali si píseň z ikonického seriálu Gangy z Birminghamu. A tak se hodný cukrář, jak ho nazval Marek Eben, musel převtělit v nebezpečného a nevypočitatelného gangstera. „Nejdřív jsem si myslel, že jde Krakonoš z maturitního plesu, ale pak jste mě z toho vyvedl. Opravdu vám to sedlo,“ pochválil jeho výkon Richard Genzer a porota celkově Josefa Maršálka dost chválila. My mu ale toho gangstera stejně nevěřili. Tančil sice dobře, tango mu relativně sedlo, ale působí spíš jako dobrák než gangster. S tím (naštěstí) nic nenadělá.

Každý rok je v soutěži někdo, komu to moc nejde, ale má sympatie diváků. Vzpomínáte? Největší nemotorové v historii StarDance. Někteří se probojovali až do finále: Pavlásek i Vydra

Načítám