Hlavní obsah

Pavlína Pořízková: Z titěrných bikin rovnou do nemocničního mundúru! Konečně snad bude žít bez bolesti

Foto: Instagram Pauliny Porizkové

Foto: Instagram Pauliny Porizkové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobyla svět modelingu a je inspirací pro mnoho žen. Její odvážné fotky na sociálních sítích dokazují, že ženám na sex appealu neubírají ani šediny, vrásky či tvář bez make-upu. Pavlína Pořízková sází na přirozenost, otevřenost a upřímnost. A to i nyní, kdy se ze snové dovolené přesunula do nemocnice.

Článek

Kdo sleduje instagram slavné modelky, nejspíš mu neunikly její aktuální fotky v sexy modrých bikinách. Ano, byla na snové dovolené, ale její příspěvek nebyl jen obyčejné chlubení a prezentace „dokonalého života“ – to rozhodně není její styl.

Pavlína Pořízková totiž z ráje v Karibiku putovala rovnou do nemocnice, kde ji čeká náročná operace. A vedle bikinové fotky dala i snímek z nemocničního lůžka. A jak je u ní zvykem, i tentokrát otevřeně promluvila nejen o tom hezkém a příjemném, ale i o těžkostech, které k životu také patří.

Z ráje rovnou do nemocnice

Jen málokdo vlastně tušil, že modelka žila dlouhý čas s poměrně silnými bolestmi. Jak se ve svém instagramovém příspěvku svěřila, narodila se s vrozenou dysplazií kyčlí, díky čemuž jsou oba její kyčelní klouby notně opotřebované: „A tím opotřebované nemyslím běžně opotřebované, je to kost na kost.“ A vyměnit potřebují oba. Jenže z modelčiných rentgenových snímků byli všichni lékaři, kterým je ukázala, spíš šokováni a nikomu z nich se prý do dvojité výměny kyčelního kloubu moc nechtělo. V podstatě jen obdivovali, jak neuvěřitelně modelka umí snášet bolest.

Nakonec ale našla lékaře, který ji snad bolesti zbaví, a tohle tak byla její poslední dovolená se špatnými kyčlemi. A i když přiznává, že je z operace nervózní a má strach, zároveň je vděčná, že se nakonec našel někdo, kdo ji problému zbaví. Ve příspěvku uvedla, že má ve svého lékaře plnou důvěru. A oporu má i v blízkých, hlavně ve svých synech a příteli, americkém spisovateli a televizním producentovi Jeffu Greensteinovi.

Ostrov v Karibiku je modelčina srdcovka

Ani dovolená na ostrově v Karibiku, kde modelka čerpala síly na operaci, ale nebyla jen dokonalá. Jde totiž o místo, které má Pavlína Pořízková spojeno s obrovským množstvím vzpomínek – a některé mají i hořkosladkou příchuť.

Jde totiž o ostrov, který poprvé objevila v roce 1981, když jí bylo 16. Jela tam pracovně a místo jí učarovalo. O osm let později se tam proto vdávala a následně tam pak se svým manželem Ricem Ocaskem a s jeho dětmi z předešlého vztahu (a později i s jejich dvěma společnými syny) jezdila každý rok.

Jenže manželství se po 28 letech začalo rozpadat a v roce 2018 se rozešli, nicméně rozvod nestihli. V roce 2019 totiž Ric Ocasek zemřel, zabilo ho onemocnění srdce a rozedma plic. A Pavlína Pořízková ho našla v jeho bytě mrtvého. I když žili odděleně, stále spolu udržovali přátelské vztahy a modelka mu pomáhala a navštěvovala ho, když byl nemocný.

A právě proto posledních osm let svůj vysněný ostrov nenavštívila, až teď tam vzala současnou lásku a životního partnera. „Tolik vzpomínek! A teď jsme s Jeffem přidali nové. Hodně se toho změnilo. Ostrov i já. Ale podstata je stejná – ve mně i v ostrově, doufám,“ napsala ke své fotce v plavkách.

Načítám