Hlavní obsah

Princezna Kate celá v béžové, Pippa v zelené s červenou. Sestry Middletonovy v adventní atmosféře stylově

Foto: Chris Jackson, Gettyimages.com

Foto: Chris Jackson, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, v čem vyrazit na další z vánočních večírků? Inspirací vám mohou být vánoční outfity princezny Kate a její sestry Pippy. Prohlédněte si, v čem vyrazily do společnosti v uplynulých dnech!

Článek

Královská rodina a hlavně její módní ikona Kate opět v centru pozornosti - včera večer se odehrál ve westminsterském opatství vánoční koncert, který pořádala právě princezna Kate. Podpořit ji přišlo několik členů královské rodiny a také její sestra Pippa.

Princezna Kate

Princezna Kate opět byla jako vždy nepřehlédnutelná a ve světlé barvě celá zářila. Oblékla se celá do jednoho odstínu béžové, a když říkáme celá, tak opravdu celá, včetně doplňků - bot i kabelky. (Ta byla od značky Slathberry a vyšla by vás skoro na 16 tisíc.) Jednoduchý svetřík ke krku bez zbytečných aplikací měla Kate zastrčený v širokých formálních kalhotách, vše doladily jemné béžové lodičky, které protáhly její už tak dlouhé a štíhlé nohy. K outfitu zvolila líčení v hnědých tónech a vlasy navlněné do ležérních volných vln.

Vánoční koncert a nadace

Kate s tradicí vánočních koncertů začala v roce 2021 a tentokrát se akce konala na podporu malých dětí. Byla součástí princezniny letošní kampaně Shaping Us pod královskou nadací pro rané dětství (Centre for Early Childhood), která se zaměřuje na podporu dětí v jejich první letech života. Kromě manžela Williama a dětí ji přišla podpořit i princezna Beatrice. Na akci vystoupil westminsterský sbor, zpěvák Adam Lambert, ale zazněly i slavné songy jako Last Christmas, který byl poctou Georgi Michaelovi a zároveň i Johnu Lennonovi – písničku zahrál totiž Jacob Collier na piano, které patřilo právě členovi skupiny Beatles.

Pippa Middleton v tvídu a zelené

Princeznina sestra Pippa dorazila s manželem Jamesem Matthewsem. Oblékla konzervativní tvídový kostým s černými aplikacemi, ke kterým doladila doplňky včetně mašle ve vlasech.

Den předtím se ale Pippa objevila na charitativním udílení cen British Heart Foundation – nadace, která se zaměřuje na srdeční choroby a jíž je Pippa už roky ambasadorkou. A tam okouzlila společnost šaty od značky Self-Portrait, kterou má v oblibě i její sestra.

Stylové krajkové šaty ve vánoční zelené doladila skvělými červenými akcenty v podobě psaníčka a lodiček. Ano, kabelka s botami ladit nemusí, ale může! Šaty v efektním střihu s balonovými rukávy lichotí každé postavě, s tou ale Pippa ani její sestra problémy nemá. Nalaďte se na vánoční vlnu a inspirujte se sestrami Middletonovými!

Načítám