Hlavní obsah

Renč má dítě se servírkou, Šípova nemanželská dcera spáchala sebevraždu. Úlety, z nichž vzešly děti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, úspěšní a o obdivovatelky asi nikdy neměli nouzi. Jenže utajit nevěru, natož pak dítě, které z ní vzejde, nebývá snadné nikdy, a když jste veřejně známá osobnost, je to ještě složitější. Tihle slavní pánové o tom vědí své…

Článek

Nevěra není nic, co bychom měli obdivovat, na druhou stranu, buďme realisté. Vždy tu byla, je a nejspíš i bude. A spolu s ní i nezávazné románky a rozptýlení na jednu noc, které se ale snadno změní v celoživotní závazek. Tohle jsou slavní čeští muži, kterým takzvaně „ujely nohy“ a z nevěry či milostného úletu vzešlo dítě.

Filip Renč

Rok 2000, Špindlerův Mlýn, režisér Filip Renč s pověstí bouřliváka a k tomu mladá servírka Zdeňka. Podle původního plánu to měla být jedna nezávazná noc, která mu ale nakonec změnila život – zhruba o devět měsíců později se z něj totiž stal otec.

Renč nejdřív nechtěl věřit, že je Natálka jeho, ale testy DNA to potvrdily. Nutno mu ale přičíst k dobru, že se k neplánované záležitosti postavil čelem. Na dnes už dospělou dceru nejenže platil alimenty, ale také se s ní pravidelně stýkal a vybudoval si s ní fajn vztah. Nyní je ženatý s herečkou Marií (za svobodna Kružíkovou) a má s ní šestiletou dceru Sofii.

Jan Kraus

Před několika lety přišel Janu Krausovi na Vánoce nečekaný dopis. Psal mu tehdy pětadvacetiletý Marek s tím, že je jeho syn, a jako důkaz poslal svou fotku. Moderátor prý nechtěl věřit, že před lety (ještě za svobodna) nevědomky zplodil dítě, snímku mladíka se ale smála celá jeho rodina. Ta podoba byla totiž všeříkající, testy DNA jen potvrdily, co bylo zřejmé. Pak už Jan Kraus neváhal, on i celá jeho rodina mladého muže přijali mezi sebe a z celé záležitosti je jedna veselá historka.

Ivan Mládek

Působí rozverně a hravě, rozhodně ne jako lamač dívčích srdcí. Ale Ivan Mládek nejspíš klame tělem. S exmanželkou Evou, s níž žil od roku 1969 do roku 2011, má syna Štěpána. Jenže v době, kdy s ní byl ženatý, přišel na svět i jeho syn Mikuláš, kterého má se svou tehdejší milenkou. Kvůli ní svou ženu neopustil, to až kvůli Libuši Roubychové, s níž je oficiálně od roku 2011 a má s ní další dvě děti.

Karel Šíp

Oblíbený moderátor je podruhé ženatý a s každou ze svých žen má jedno dítě. S tou současnou Ivou Šípovou má syna Jana, s exmanželkou Marcelou Holanovou syna Karla.

Ten přišel na svět v roce 1981, ale o rok později se Šípovi narodilo další dítě, dcera Hana, jež se stala výsledkem jednorázového úletu. I když své otcovství Šíp uznal a na dítě platil, vůbec se s ní nestýkal a její existenci tajil. Vše prozradila až Hančina maminka v roce 2003 poté, co její a Šípova dcera spáchala sebevraždu.

Michal David

O tom, že jedna noc nemusí vždy skončit s novým ránem, ví své i hitmaker Michal David. Ten je dlouhé roky ženatý s Marcelou Davidovou, s níž si pořídil dvě dcery (dcera Michala v devíti letech prohrála boj s leukémií).

Z dob mládí má ale ještě syna Petra, o jehož existenci dlouho nikdo nevěděl. Muzikant ho neplánovaně zplodil s letmou známostí z diskotéky, která si ale nepřála, aby se to veřejně vědělo, chtěla klid pro sebe i své dítě. Jenže když muzikanta jeho syn poprosil, aby mu zahrál na maturitním plese, vyšlo vše najevo.

Radek John

Je to až ukázkově smutný příklad toho, že někdy muži dokážou žít doslova dva životy. Novinář Radek John a herečka Zlata Adamovská roky platili za krásný pár a dokonalou rodinu. Jenže v roce 2010 naprostou náhodou na Johna praskla nevěra a hlavně šestiletá nemanželská dcera, kterou celé ty roky tajil nejen před veřejností, ale hlavně před svou oficiální rodinou. Pro Adamovskou to byl šok, velká rána a zrada, kterou vyřešila rozvodem.

Načítám