Hlavní obsah

Renée Zellweger má na muže větší smůlu než Bridget Jones. Někteří jí zlomili srdce, jiným ho zlomila ona

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro všechny je to asi už navždy ztřeštěná Bridget Jones, ale Renée Zellweger je rozhodně mnohem víc. Dnes slaví 55. narozeniny. Doma má dva Oscary a čtyři Zlaté glóby. Je skvělá herečka, ale také žena, které se dlouho nedařilo najít štěstí v lásce. S kým jí to nevyšlo a po boku koho je nyní snad konečně šťastná?

Článek

Je to tak trochu smutný úděl mnoha herců a své o tom samozřejmě ví i dnešní oslavenkyně, herečka Renée Zellweger. Přestože za vedlejší roli ve snímku Návrat do Cold Mountain a také za hlavní roli ve filmu Judy dostala Oscara, všichni v ní stejně vidí hlavně Bridget Jones. Zmatenou, impulzivní a oplácanou třicátnici (ve třetím pokračování už štíhlou skoro čtyřicátnici), která poněkud nemotorně hledá lásku. Dalo by se říct, že co se týče hledání lásky, jsou na tom možná podobně. „V lásce mám větší smůlu než Bridget Jones,“ řekla před lety v rozhovoru pro britský magazín The Sun. Tohle jsou muži, s nimiž to Renée Zellweger nevyšlo, a jeden, s kterým to konečně vypadá na úspěch.

Jim Carrey: zasnoubení

Se slavným hercem se herečka potkala v roce 1999, když spolu natáčeli komedii Já, mé druhé já a Irena. Přeskočila jiskra a stal se z nich pár. Dokonce byli zasnoubení, nakonec se ale asi po roce chození rozešli. Zatímco herečka to asi dávno pustila z hlavy, Jim Carrey na ni stále vzpomíná. Ve své autobiografické knize Memoirs and Misinformation (v překladu Memoáry a dezinformace) ji totiž nazval láskou svého života.

George Clooney: kopačky po dvou měsících

Tohle nebylo nic vážného, tedy minimálně pro George Clooneyho. Šlo o velmi krátkou, asi dvouměsíční milostnou eskapádu v roce 2001, kterou herec pak ukončil. Zlí jazykové tehdy dokonce tvrdili, že zhrzená Zellweger o něj tak moc stála, že tři dny bivakovala ve stanu před jeho domem, ale ani tak ho neobměkčila. Nakonec se ale vše urovnalo a jsou z nich dobří kamarádi.

Jack White: rozdělila je vzdálenost

Rocker Jack White není herec a nejspíš by se nikdy nepotkali, kdyby náhodou neměl malinkou roli trubadúra ve filmu Návrat do Cold Mountain. Tam se seznámili a byla z toho láska, která trvala asi rok a půl, rozešli se v září 2004. Žádný skandál ani nevěru nečekejte, důvodem byla asi vzdálenost, která je dělila. White se totiž narodil a žil v Detroitu, Zellweger v Hollywoodu a ani jeden z nich na tom nechtěl nic měnit.

Kenny Chesney: manžel Renée Zellweger

Tohle je trochu paradox. Jde o jeden z nejkratších vztahů, které herečka měla, přesto je tenhle slavný americký country zpěvák jediný muž, jemuž řekla „ano“ a vzala si ho. To bylo v květnu 2005 (že jsou spolu, se provalilo jen měsíc předtím), rozvod se konal v září. Žádost o něj podala Zellweger, jako důvod uvedla podvod, ale víc to ani jeden z nich nespecifikoval.

Bradley Cooper: spolu na dovolené

Ano, i Bradley Cooper se do herečky zamiloval (a ona do něj) a opět se seznámili na place. Natáčeli spolu mysteriózní thriller Případ číslo 39 a v jednu chvíli jejich vztah vypadal opravdu vážně – trávili spolu dovolenou, Renée chodila nakupovat s jeho matkou a v roce 2010 se i sestěhovali. Přesto ale v březnu 2011 potvrdili rozchod, o důvodech ale oba zarytě mlčeli.

Doyle Bramhall II: nejdelší vztah

Sice se nikdy nevzali, přesto je vztah herečky s muzikantem Doylem Bramhallem II zatím tím nejdelším, který kdy měla. Byli spolu od roku 2012 do roku 2019 a vypadalo to, že je do něj Zellweger úplný blázen. „No, není roztomilý? Je to velmi milý muž a já jsem nyní neskutečně šťastná,“ řekla v roce 2015 v rozhovoru pro magazín People. Proč se rozešli, se neví, média ovšem spekulovala o tom, že herečce došla trpělivost s tím, jak muzikanta neustále dotovala a živila.

Ant Anstead: současný přítel o 10 let mladší

Poslední tři roky to ale vypadá na šťastnější období. Renée Zellweger žije s o 10 let mladším televizním moderátorem Antem Ansteadem a zdá se, že jim to zatím klape. Anstead byl dvakrát ženatý a z obou manželství má tři děti. Herečka prý s nimi skvěle vychází a možná jí i vynahrazují fakt, že sama vlastní děti nemá.

Načítám