Hlavní obsah

Padesátnice Kate Moss a její muži. Depp jí zlomil srdce, Doherty stáhl na dno, klid jí dal až hrabě

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skvělá kariéra, charisma, sex-appeal, ale také spousta průšvihů včetně alkoholových excesů, drog a milostných eskapád. To je ve zkratce život supermodelky Kate Moss, která dnes slaví padesátiny. I přes divokou minulost vypadá pořád báječně a z královny večírků se stala spořádaná žena. Připomeňte si nejzásadnější muže jejího života.

Článek

Nebudeme si nic nalhávat, životem Kate Moss prošlo samozřejmě mnohem víc mužů než je těch, které jsme zařadili do výběru. Vypadá to, že modelka je nerada single, a tak v podstatě vždy takzvaně skákala ze vztahu do vztahu. Níže zmíněné známosti ale nebyly žádné „rychlovky“, z různých důvodů mají v životě modelky nezastupitelné místo.

Na první lásku se nezapomíná

Potkali se v roce 1991. Jí bylo sedmnáct, Mario Sorrenti byl o dva roky starší. Bylo to při focení reklamy na produkt, který už si ani jeden z nich moc nepamatuje, ale že to byla láska na první pohled, tvrdí oba dodnes. Dva roky tvořili nerozlučný pár.

Z Maria Sorrentiho se brzy stal světově uznávaný fotograf a Moss byla jakousi jeho múzou. I když se rozešli, stále k sobě měli velmi blízko a modelka byla často objektem jeho fotoaparátu. Dodnes jsou dobří přátelé. V roce 2018 dokonce Sorrenti vydal knihu s desítkami doposud nepublikovaných fotek Kate Moss.

Hvězdný Johnny Depp

Seznámil je společný kamarád v roce 1994. Ona už nebyla ta naivní začínající modelka, ale tak trochu party girl, co ráda vystupuje z řady. A Johnny Depp? Už tehdy slavný herec (především díky roli v ikonickém snímku Střihoruký Edward), ale především muž s neskutečnou dávkou charismatu a tak trochu typický bad boy. Nejspíš neexistovala žena, kterou by tohle nesemlelo jako lavina, a Kate Moss nebyla výjimkou.

Oba si notovali v nespoutaném životním stylu plném večírků. Přidejte k tomu excentričnost obou a je jasné, že tohle musela být divoká jízda na horské dráze plná emocí.

Po čtyřech letech intenzivního vztahu Depp usoudil, že rozhodně stačilo, a s modelkou se rozešel. Pro ni to tehdy byla děsivá rána, život bez něj si nedokázala představit. Kvůli rozchodu začala žít snad ještě divočejším nočním životem plným nejrůznějších milostných eskapád a úletů. Ale přesto v sobě zášť modelka nechová. Její výpověď o tom, že jí Depp nikdy fyzicky neublížil a neskopl ji ze schodů (jak tvrdila hercova exmanželka Amber Heard), byla jedním ze zásadních důvodů, proč herec nakonec soud s ex vyhrál.

Otec její jediné dcery

Novinář Jefferson Hack má v životě Kate Moss rozhodně nezastupitelné místo. S modelkou se seznámil v roce 2001, když s ní dělal rozhovor. Z pracovního setkání ale byla nakonec divoká romance. V roce 2002 se jim narodila dcera Lila, o rok později se však rozešli. Ale zvládli to s naprostou grácií, i po rozchodu zůstali velmi blízkými přáteli a především rodiči. A je tomu tak dodnes.

Ulovila i Daniela Craiga?

Bylo to někdy relativně krátce po modelčině rozchodu s Hackem. Média začala spekulovat o tom, že Kate Moss a Daniel Craig spolu něco mají. Byli zachyceni na pár akcích, kde se k sobě měli trochu víc než jen jako letmí známí. Ani jeden z nich vztah nikdy nepotvrdil, ale ani nevyvrátil…

Pete Doherty ji málem stáhl na dno

V roce 2005 začala Kate Moss randit s rockerem Petem Dohertym – byl to její asi nejtoxičtější vztah v životě. Tenhle chlap ji málem připravil i o kariéru. Doherty jel v drogách a alkoholu, skandály, nejrůznější zatčení kvůli drogám či soudní jednání s ním se odehrávaly v podstatě neustále. Ve svých memoárech zpěvák dokonce přiznal, že byl vůči Kate občas (většinou pod vlivem omamných látek) i agresivní. Vztah s ním pošramotil modelčinu pověst natolik, že od ní dala ruce pryč řada firem. V roce 2007 se s ním ale Moss naštěstí rozešla a reputaci si dala do pořádku.

Jediný manžel

Přestože o milostné přelétavosti modelky se toho v určitých obdobích jejího života psalo dost, vdaná byla jen jedinkrát. V roce 2011 si vzala kytaristu Jamieho Hinceho, s nímž se seznámila v roce 2007. Po pěti letech se ale rozvedli a rozchod to nebyl úplně hladký. Za vším údajně byla muzikantova žárlivost. I když možná i oprávněná, protože záhy po oficiálním rozchodu totiž začala modelka randit s novým mužem.

Aristokrat von Bismarck – poslední a stále současný

Tím novým mužem nebyl nikdo jiný než modelčin současný přítel, hrabě Nikolai von Bismarck. Skoro o 13 let mladší aristokrat je po boku modelky oficiálně od roku 2016, a i když se loni spekulovalo o jejich rozchodu, vypadá to, že jsou stále spolu. Jedno se mladému šlechtici, který se živí jako fotograf, upřít nedá – po jeho boku žije modelka asi nejklidněji a nejspořádaněji za celý svůj dosavadní život.

Související témata:
Pete Doherty

Načítám