Hlavní obsah

Sluneční brýle podle Victorie Beckham. Miluje klasiku, oversized model, ale i pilotky

Foto: GettyImages.com, Archiv firmy

Foto: GettyImages.com, Archiv firmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhé roky patří k nejlépe oblékaným ženám na planetě, platí za ikonu a v módě v podstatě nechybuje. Victoria Beckham je rozhodně tou správnou inspirací a naučit se toho od ní dá mnohé. To platí i pro její asi nejoblíbenější doplněk – sluneční brýle.

Článek

V módě miluje jednoduchost, ale také rafinované a propracované střihy a kvalitní materiály. Co se týče doplňků, na šperky si Victoria Beckham moc nepotrpí, ale bez brýlí nedá ani ránu.

Sluneční brýle podle celebrity

Sluneční brýle nosí skoro pořád. V zimě i v létě, při slunečném počasí, i když je zamračeno. V rámci etikety je samozřejmě sundává při oficiálních akcích, ale jinak ne. Dokážou totiž pozvednout jakýkoli outfit. I ty nejobyčejnější džíny s trikem díky nim dostanou hollywoodský šmrnc a Victoria Beckham to moc dobře ví.

V poslední době si oblíbila velké hranaté brýle, výstřelků v podobě vyloženě futuristických kousků se určitě nebojí. Tak které si vyberete?

Načítám