Hlavní obsah

Světová premiéra filmu Barbie: Margot Robbie se oblékla jako retro panenka, Dua Lipa přišla polonahá

Foto: Rodin EckenrothWireImage - GettyImage.com

Foto: Rodin EckenrothWireImage - GettyImage.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Come on Barbie, let’s go party! V Los Angeles se včera konala světová premiéra jednoho z nejočekávanějších filmů letošního roku. Růžovou tentokrát neoblékla herečka Margot Robbie, ale Ken po jejím boku, Ryan Gosling. Zaujala hlavně zpěvačka Dua Lipa, která vsadila na kompletně průhledné šaty a tím spustila lavinu otázek, jestli je k filmu o panence nahota vhodná.

Článek

Málokterý snímek k sobě dokázal přitáhnout tolik pozornosti. O filmu Barbie se mluví téměř rok, a jakmile vyšlo najevo, že se v hlavních rolích objeví Margot Robbie a Ryan Gosling, zájem diváků ještě vzrostl. Pokud i vy hltáte všechny zákulisní informace o filmu a odpočítáváte dny do jeho české premiéry (v našich kinech se objeví 20. července), zavítejte s námi na jeho světovou premiéru.

Margot jako retro Barbie

Herečka Margot Robbie nám za poslední týdny a měsíce naservírovala celou řadu růžových outfitů a podpořila tak aktuální trend barbiecore. Na premiéře v Los Angeles ale přenechala tuhle barvu Kenovi a oblékla se do černých haute couture šatů značky Schiaparelli. Předlohu přitom hledala u Mattela – flitry poseté šaty ve střihu mořské panny jsou reprodukcí modelu ze šedesátých let, které nosila opravdová Barbie (k retro panence se prokliknete ve fotogalerii). Ryan Gosling jí sekundoval v pastelově růžovém obleku značky Gucci, který mu byl střižen na míru.

Patří nahota na růžový koberec?

Ve filmu si zahraje i zpěvačka Dua Lipa, která na premiéru přišla v síťovaných šatech s kamínky značky Bottega Veneta, a ačkoli v nich vypadala úchvatně, mnozí položili otázku, jestli je transparentní trend vhodný zrovna na premiéru filmu Barbie. Ano, v podobných šatech dnes chodí spousta hvězd, což je trochu paradox vzhledem k tomu, jakou kritiku ještě před rokem sklidila herečka Florence Pugh za chybějící podprsenku. Otázkou ale zůstává, jestli si Dua Lipa neměla šaty nechat na jinou příležitost než na premiéru filmu, který k sobě láká spoustu mladších diváků a dětí. Doporučená věková hranice pro novou Barbie má být 13 let.

Úplně jinak svůj outfit pojala zpěvačka Billie Eilish, která pracovala na filmovém soundtracku. Hvězda, která v loňském roce získala Oscara za píseň k bondovce Není čas zemřít, oblékla tříčtvrteční kalhoty a košili, na kterou si uvázala kravatu. Nápadité šaty od JW Andersona měla na premiéře herečka Gal Gadot a dobrý dojem udělala i plus size modelka Ashley Graham, která oblékla tylové šaty od návrháře Harrise Reeda.

Načítám