Hlavní obsah

Přehlídka sexy drsňáků! Který se vám líbí nejvíc?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jsou samý sval, síly i odvahy mají na rozdávání, nebojí se bolesti a pro ránu nejdou daleko. Nejsou to žádní rváči, ale sportovci, kteří bojují v rámci fair play a podle pravidel. Zápasníci, bojovníci a boxeři. Máte rádi drsné chlapy? Tady jsou!

Článek

Jestli máte pocit, že drsným chlapům odzvonilo, vyvedeme vás z omylu. Tady jich máte hned sedm! Představujeme vám slavné boxery a bojovníky! Který se vám líbí nejvíc?

Georges St-Pierre (40)

Před pár lety sice ohlásil odchod do důchodu, ale jeho jméno stále budí respekt. Ovládá snad všechna bojová umění – začínal s karate, má černý pásek v brazilském jiu-jitsu a gaidojutsu, zvládá box, kickbox i boj na zemi, a tak není divu, že ve světě MMA je to pojem a loni byl uveden do síně slávy UFC. Je to gentleman, který boj bral vždy jako sport, je pokorný a skromný, a nebál se přiznat, že byl před každým zápasem vyděšený a špatně spal. Prostě chlap každým coulem!

Foto: Profimedia.cz

Georges St-Pierre má chlapecký úsměv, ale v ringu se měnil v drsného chlapaFoto: Profimedia.cz

Conor McGregor (33)

Že se právě tenhle muž s divokou irskou náturou – a vyučený instalatér – stal v rámci MMA pojmem, není nijak překvapivé. Mnozí fanoušci smíšených bojových umění milují jeho dramatické výstupy. Bojovník se totiž proslavil nejen svými ranami, ale i jakousi nepřátelskou psychologickou hrou, kdy před stěžejními zápasy provokuje soupeře. Na tiskových konferencích je uráží, někdy i fyzicky napadá a nešetří drsnými výhrůžkami.

Foto: Profimedia.cz

Conor McGregor rozhodně není žádný gentleman. Je spíš hodně velký bouřlivák a často se utrhne ze řetězuFoto: Profimedia.cz

Mike Tyson (55)

Neměl jednoduché dětství. Otec rodinu opustil, matka holdovala alkoholu, vyrůstal v prostředí, kde se dařilo zločinu. A už jako dítě byl samý průšvih – drobné krádeže, rvačky, bitky. Ve 13 letech měl na svém kontě skoro 40 zatčení, ale pak propadl boxu. Jeho protivníci padali v ringu jako švestky a on se stal legendou: v roce 1987 vyhrál tituly těžké váhy hned tří boxerských organizací (WBA, WBC a IBF). Poprvé prohrál až v roce 1990 a jeho skóre tak bylo 37 výher a jedna prohra. Stále to byl ale pořádný průšvihář. Rozhazoval peníze a stal se závislým na alkoholu, drogách a sexu. V roce 1992 byl odsouzen na šest let za znásilnění a celý svět šokoval, když roku 1997 ukousl svému soupeři Evanderu Holyfieldovi (58) kus ucha. Nakonec se ale i on zklidnil a poslední roky žije spořádaně.

Foto: Profimedia.cz

Boxerské rukavice už dávno nenosí, přesto je Mike Tyson stále legendaFoto: Profimedia.cz

Attila Végh (35)

Nejúspěšnější slovenský MMA bojovník se od pěti let úspěšně věnoval karate, ale nakonec se našel v bojích v kleci. V roce 2010 se stal evropským šampionem MMA v rámci World Free Fight Association. Díky tomu podepsal smlouvu s Bellatorem, jednou z nejprestižnějších světových organizací. Krize ovšem přišla v roce 2014, když byl propuštěn a v kleci se mu moc nedařilo. Dal si od bojování rok pauzu, ale na výsluní se dostal až později, když v listopadu 2019 porazil Karlose Vémolu. A od té doby se stále šušká o tom, kdy bude odveta.

Foto: Profimedia.cz

Attila Végh je veliký bojovník, ale také je to milující tatínek malého AttilkyFoto: Profimedia.cz

Karlos Vémola (36)

Jeden z nejznámějších českých MMA bojovníků se do oktagonu dostal v roce 2008 a hned o dva roky později jako první Čech podepsal smlouvu s prestižní organizací UFC. Škoda jen, že jeho úspěchy v kleci poněkud zastiňují jeho veřejně propíraný soukromý život. S partnerkou Lelou Ceterovou (31) mají roční dceru Lili a na cestě je druhé dítě, ale není to tak dávno, co byli od sebe kvůli jeho nevěře. Před Vánoci se ale dali zase dohromady a společně žijí ve Vémolandu, jak sám bojovník nazývá své sídlo v Praze.

Foto: Profimedia.cz

Karlos Vémola je úspěšný bojovník, ale média plní i svými milostnými eskapádamiFoto: Profimedia.cz

Rudolf Kraj (43)

Stal se snad největším českým překvapením na olympijských hrách v Sydney 2000, když tam tehdy v ringu vybojoval stříbrnou medaili ve váhové kategorii do 81 kg. A pak už všude jen vyhrával a vyhrával, až v roce 2008 přišla porážka v zápase o titul mistra světa v těžké váze WBC. Vyhrál nad ním Ital Giacobbe Fragomeni (51) a český boxer poté ukončil kariéru.

Foto: Profimedia.cz

Rodák z Mělníka toho v boxu dokázal hodně, později se pustil do komunální politiky, trenérství a podnikáníFoto: Profimedia.cz

Jiří Procházka (28)

Toto je velká česká naděje! Začínal s judem a karate a dnes český samuraj, jak se mu říká, v oktagonu září a vybojoval si místo v UFC. Famózní výkon předvedl třeba letos v květnu, když v Las Vegas knockautoval Dominicka Reyese (31). Nejenže si za svůj výkon vysloužil finanční prémii od UFC, ale také příslib, že bude moct bojovat o titul. A to je velká pocta! A protože je to správný chlap, pomáhal s kamarády na Moravě po tornádu opravovat střechu.

Foto: Profimedia.cz

Proč se Jiřímu Procházkovi přezdívá samuraj? Nejen kvůli účesu – stal se šampionem slavné japonské organizace RizinFoto: Profimedia.cz

Řada žen má slabost nejen pro drsné chlapy, ale také pro ty, kteří mají v garáži silné stroje. Znáte motorkáře mezi slavnými muži?

Reklama

Související témata:
Conor McGregor
Jiří Procházka

Načítám