Hlavní obsah

Tak tohle se nepovedlo: Kterým celebritám plastiky vážně neprospěly?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Stárnou a sleduje je celý svět. S tímto nepříjemným údělem se celebrity vyrovnávají po svém – některé v ordinaci plastického chirurga. Ve výsledku ale často vypadají mnohem hůř než před zákrokem. Kdo to přehnal s botoxem a plastikami a koho byste po setmění rozhodně nechtěli potkat?

Článek

Udržet se na výsluní showbyznysu vyžaduje nemalé úsilí, obzvlášť když je zub času k celebritám stejně neúprosný jako ke všem ostatním. Požadavky na vzhled jsou v této branži velmi vysoké a vyhovět jim stojí slavné dámy (ale i pány) nejen čas, ale také pořádnou kupu peněz. Všelijaké zásahy plastických chirurgů a estetických dermatologů se pro řadu z nich staly takřka denním chlebem.

Dobře provedený zákrok není příliš vidět a může výrazně zlepšit sebevědomí, ale čeho je moc, toho je příliš. Některé celebrity připomínají plastové figuríny bez známek mimiky, jiné by mohly z fleku ztvárnit oblíbenou kreslenou postavičku kačera Donalda.

Ivana Trump (68)

První žena současného amerického prezidenta a česká rodačka si snaží zuby nehty udržet své bývalé půvaby. A nutno říci, že se jí to příliš nedaří. Velké množství plastik se na jejím obličeji podepsalo spíš negativně. Někdy je zkrátka lepší nechat čas plynout.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trump v roce 1992 a 2016Foto: Profimedia.cz

Meg Ryan (55)

Roztomilost a hlavně přirozenost byly kdysi hlavní atributy, kterými si podmanila Hollywood. Lékařku Maggie, kterou ztvárnila po boku Nicolase Cage (53) v kultovním filmu „Město andělů“ (1998), dnes připomíná už jen velmi vzdáleně. Na vině jsou právě plastické operace, které herečka zjevně prodělala v posledních letech.

Foto: Profimedia.cz

Meg Ryan v roce 1986 a 2017Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan (31)

Sousloví „přirozená krása“ této známé průšvihářce pravděpodobně nic neříká. Mladá herečka ve svých jednatřiceti letech ještě žádné velké úpravy nepotřebuje, i přesto si však nechává pravidelně píchat botoxové injekce do rtů. A podle posledních fotek to vypadá, že nezůstává jen u toho.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan v roce 2004 a 2017Foto: Profimedia.cz

Goldie Hawn (71)

Je přirozené, že jednasedmdesátiletá herečka nemůže vypadat jako zamlada, ale to, že svými rty stále více připomíná kačera Donalda, nejspíš nebude dílem přírody. I obyčejný srdečný úsměv se pro ni stává nesplnitelným úkolem.

Foto: Profimedia.cz

Goldie Hawn 1989 a 2017Foto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (50)

Tato hvězda se jako jedna z mála celebrit k aplikaci botoxu kdysi přiznala. Nyní už ho údajně několik let nepoužívá a těší ji, že může znovu ovládat své mimické svaly. Myslíte, že za svůj až podivně vyhlazený obličej skutečně vděčí jen pečujícím krémům, nebo je pravda někde jinde?

Foto: Profimedia.cz

Nicole Kidman v roce 2002 a 2017 Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson (50)

Slavná sexbomba má doby své největší slávy, kdy po ní toužil nejeden muž, už dávno za sebou. Dnes svým přehnaným make-upem a obličejem bez výrazu stále více připomíná panenku Barbie. I ona však spekulace o plastikách vyvrací.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson v roce 1993 a 2016Foto: Profimedia.cz

Priscilla Presley (72)

Zastavit čas se už řadu let snaží také vdova po králi rokenrolu. V obličeji sice nemá v dvaasedmdesáti letech ani vrásku, ale vypadá jako maska. Od dalších úprav ji neodrazuje ani skutečnost, že na svou oblibu ve zkrášlovacích zákrocích v minulosti doplatila. V roce 2003 jí totiž lékař bez licence aplikoval technický silikon využívaný v automobilovém průmyslu.

Foto: Profimedia.cz

Priscilla Presley v roce 1988 a 2017Foto: Profimedia.cz

Donatella Versace (62)

Proslulá módní návrhářka je nekorunovanou královnou plastik. Zašla tak daleko, že spíše než ženu připomíná transvestitu. Na jejím těle snad není jediné místo, kterého by se nedotkl plastický chirurg. Její tvář spolu s vyhublou postavou působí skutečně hrůzostrašně.

Foto: Profimedia.cz

Donatella Versace v roce 1996 a 2017Foto: Profimedia.cz

Janice Dickinson (62)

Málokdo by při pohledu na fotografii hádal, že je na ní vůbec první americká topmodelka. Kdysi krásná žena se zohavila zbytečnými plastikami, které ji navíc přivedly do dluhů. Kromě obličeje prodělala například operaci poprsí, úpravu krku nebo liposukci.

Foto: Profimedia.cz

Janice Dickinson v roce 2005 a 2017Foto: Profimedia.cz

Loretta Swit (79)

Téměř osmdesátiletá herečka už šťabajznu Margaret Houlihanovou ze seriálu „M.A.S.H.“ nepřipomíná ani vzdáleně. Je zářným příkladem toho, že méně je někdy více. Nepřirozeně nafouklá pusa a znetvořený obličej jejímu chirurgovi zrovna nejlepší reklamu nedělají.

Foto: Profimedia.cz

Loretta Swit v roce 1972 a 2016Foto: Profimedia.cz

Janet Jackson (51)

Vypadá to, že plastické operace jsou prokletím rodiny Jacksonů. Kromě Michaela propadly touze po bezchybném vzhledu také jeho sestry. Mladší Janet se svému zesnulému bratrovi začíná po úpravě nosu a lícních kostí až nebezpečně podobat.

Foto: Profimedia.cz

Janet Jackson v roce 1980 a 2017 Foto: Profimedia.cz

Také se chystáte na plastiku, nebo máte ještě čas?

Reklama

Související témata: