Hlavní obsah

Akce Victoria's Secret : Dcera Madonny téměř nahá, nestárnoucí Naomi a transgender modelka na vozíčku

Foto: Taylor Hill , Gettyimages.com

Foto: Taylor Hill , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tomu se říká VIP seznam hostů! Značka Victoria's Secret zahájila svou tour a představila dlouho očekávaný nový koncept. Nejodvážnější outfit si oblékla Madonnina dcera, s tematikou prádla si ale pohrála i herečka Priyanka Chopra nebo Aaron Rose Philip, transgender modelka na vozíčku.

Článek

Značka Victoria's Secret byla vyhlášená nejen svým prádlem, ale i každoročními show, které byly jedním slovem velkolepé. Po dlouhých letech prosperity však značka narazila: nedokázala se přizpůsobit faktu, že ženy už neprahnou jen po iluzi dokonalosti. Po kontroverzích spojených s vedením společnosti bylo oznámeno, že přehlídka v prosinci 2018 byla na nějakou dobu poslední. Značka se marketingově stáhla a dala si čas, aby úplně přehodnotila svou vizi.

Victoria's Secret, nebo Savage X Fenty?

Dříve museli andílci projít přísnými kritérii, ale před nějakou dobou značka avizovala, že má v plánu být mnohem více inkluzivní. A už teď je jasné, že minimálně tomuto slibu dostojí.

V rámci Victoria's Secret Tour bylo minulý týden vypuštěno první ochutnávkové video – a dočkalo se kritiky veřejnosti. Vizuál totiž nápadně připomínal nesmírně úspěšnou show, kterou v roce 2019 uspořádala zpěvačka Rihanna pod svou značkou Savage X Fenty. Navíc už tehdy myslela na modelky s různými typy postav a právě to byl jeden z důvodů, proč se jejímu brandu začalo tak rychle dařit.

Známé tváře i modelky na vozíčku

Nový koncept byl představen na včerejším zahájení v New Yorku, kde se shromáždili noví andílci. Známou tváří je modelka Gigi Hadid, která pro značku předváděla už dříve, stejně jako Candice Swanepoel, Adriana Lima, Taylor Hill nebo Naomi Campbell. Na akci ale nechyběly ani současné hvězdy plus size modelingu, které jsou v nové kampani angažované, a stejně tak tu byly i ženy se zdravotním handicapem – mají ukázat, jak moc se image značky proměnila. Podle nových měřítek je Victoria's Secret opravdu pro všechny.

Velkolepou akci plnou hvězd si nenechala ujít ani herečka Priyanka Chopra, která se značkou též spolupracuje, nebo slavné dcery: Madonnina Lourdes Leon a Lila Moss, která se stejně jako její matka Kate věnuje modelingu. Pozvání přijala i herečka Brooke Shields, modelka Emily Ratajkowski nebo zpěvačka Avril Lavigne. Jak si poradily s dress kódem, který vybízel k zakomponování prádla, se můžete podívat ve fotogalerii:

Místo show bude film

A jak to bude s napjatě očekávanou letošní show? Přesně to chtěla nastínit Victoria's Secret Tour na včerejší akci. Místo klasické přehlídky se můžete těšit na film – premiéru bude mít 26. září, k vidění bude na platformě Prime Video od Amazonu a včera vyšel trailer. A ačkoli film slibuje vystoupení známých modelek i hudebních hostů, má být současně dokumentem, který diváky zavede do zákulisí příprav a také do různých koutů světa.

Načítám