Hlavní obsah

Těhotenské bříško v crop topech? Těhotná nerovná se zahalená, míní zpěvačka Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devítinásobnou držitelku Grammy rozhodně neuvidíte, jak se probírá ramínky s těhotenskou módou. Rihanna sice očekává narození druhého potomka, ze svého extravagantního stylu ale slevovat nehodlá. Rostoucí bříško hrdě ukazuje v crop topech, přiléhavých šatech a je jí úplně jedno, co si o tom kdo myslí.

Článek

Zpěvačka je maminkou ročního syna, jehož jméno rodiče prozradili teprve před pár týdny. Má ho s raperem A$AP Rockym a jmenuje se RZA (čti Riza) Athelston. Jeho rodiče přiznali, že se inspirovali přezdívkou amerického rapera Roberta Fitzgeralda Diggse, který používá stejné umělecké jméno.

S druhým miminkem si pospíšili

Rihanna ráda ukazuje, jak je ze svého syna, podobně jako každá milující máma, úplně hotová. „Jsem zamilovaná. Jsem jím posedlá a vůbec se kvůli tomu necítím provinile,“ smála se, když se jí na mateřskou roli ptali novináři. Být mámou ji natolik nadchlo, že brzy dali s partnerem prostor miminku číslo dvě. Že je podruhé těhotná, prozradila během svého vystoupení na Super Bowlu, které se odehrávalo v únoru. Termín porodu neřekla, ale mělo by jít zhruba o přelom srpna a září.

Těhotná, ale pořád svá

Zpěvačka a zakladatelka impéria Fenty už během svého prvního těhotenství ukázala, že co se týče módy, rozhodně se nehodlá držet zpátky. Upřímně – jejími outfity se asi bude inspirovat jen málo žen, na módním poselství Rihanny je ale sympatické, že zůstala svá navzdory obligátním představám o tom, jak by měla těhotná žena vypadat. Že čekáte miminko, přece neznamená, že se musíte jako mávnutím kouzelného proutku proměnit v elegantní ženu s plachým úsměvem, oblečenou v romantických květovaných šatech.

Co můžete od Rihanny odkoukat

Pokud máte stejně jako Rihanna alias RiRi rády crop topy, klidně je noste i dál a při vybírání nového oblečení se nesoustřeďte jen na sekce nabízející těhotenskou módu. Ta je totiž stále velmi omezená a upřímně, většinou také nudná. Ano, takové džíny nebo kalhoty zakrývající bříško se hodí, obzvlášť v chladnější části roku. Během jara a léta ale můžete nosit podobné střihy jako ona. Ty si můžete vybrat v běžné konfekci (jen si nadsadíte číslo podle potřeby), stejně jako některé šaty, topy nebo košile. Pro ty klidně vyrazte, těhotné netěhotné, i do pánské sekce, nebo se proberte šatníkem vašeho partnera.

Reklama

Načítám