Hlavní obsah

Statečná Ornella Koktová: Rodina je důležitější než peníze, rozhodnutí opustit Survivor pochopí nejvíce rodiče

Foto: TV Nova

Foto: TV Nova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před časem v našem rozhovoru Josef Kokta prohlásil, že jeho žena v reality show Survivor dlouho nevydrží. Jeho slova se bohužel včera potvrdila. Soutěž opustila sama a řídila se rozumem.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Maminka tří dětí Ornella Koktová má za sebou silný životní příběh. Byla propíraná bulvárem kvůli rozpadu manželství jejího nynější muže Josefa Kokty s moderátorkou Gabrielou Partyšovou, s matkou Monikou neměla ideální vztah a dnes už se spolu nebaví a při dvou porodech málem zemřela! Už několikrát tak ukázala, že je bojovnicí se vším všudy. I proto se rozhodla kývnout na nabídku nastoupit do reality show Survivor. „Nikdy jsme tuto soutěž nesledovali, takže jsme rychle koukli na nějaké díly, aby viděla, do čeho by se případně pustila. Rozhodla se do toho jít. Říkal jsem jí, že je blázen, protože bez jídla nevydrží,“ prozradil v našem rozhovoru její muž Josef Kokta, který ji ale následně maximálně podpořil.

Slova jejího muže se naplnila

Už od prvních dnů na ostrově nebyla Ornella taková, jakou ji známe z instagramu. Byla tichá, do diskuzí se příliš nezapojovala a ani v soutěžích nebyla pro svůj kmen Titánů velkým přínosem. Síly jí začaly docházet velmi brzy a byla otázka času, kdy ze soutěže odstoupí, nebo ji kmen pošle domů. Očekávání diváků i jejího chotě se naplnila včera. V pátém díle hladem (po celou dobu měli soutěžící k dispozici jen hrst rýže nebo kokosy) a vyčerpáním omdlela a byla svěřena do péče lékařů. Poté už to bylo na jejím rozhodnutí, protože po zdravotní stránce byla schopna v soutěži pokračovat.

Řídila se rozumem a dojala spoluhráče

Poté, co ji před soutěží o imunitu přivítal Ondřej Novotný zpět ve hře s tím, že už je zdravá, Ornella všechny šokovala. „Už v nemocnici jsem neviděla jinou cestu a pořád to není dobré. Přece jen jsem máma a asi už nemohu jet na hranu, nejsem sama a moc mě to mrzí. Celý Survivor mi dal plno zážitků, ale nejvíc, že jsem potkala tyhle úžasné lidi,“ řekla a dojala tím své spoluhráče k slzám. Na ostrově v Dominikánské republice vydržela třináct dní. Podpory se jí dostalo nejen od spoluhráčů, manžela Pepy, který se po celou dobu jejího dobrodružství sám staral o tři děti, ale i od spoluhráčů. Nejvíc od zápasníka Samuela „Piráta“ Krištofoviče, který má sám doma malou holčičku a její rozhodnutí tak naprosto chápal.

Foto: TV Nova

I když Ornella nevydržela až do konce soutěže, účasti v Survivoru nelitujeFoto: TV Nova

Vrací se zpět do běžné reality

Jak každá maminka jistě pochopí, čas strávený bez dětí byl pro Ornellu nekonečný. Nyní už je zpět v České republice v obležení svých nejbližších a může se opět začít věnovat své práci - podnikání a natáčení podcastů. Už teď se však dá očekávat, že pracovní nabídky se jí pohrnou ve velkém, protože i o tom reality show jsou.

Načítám