Hlavní obsah

Boj o přežití, výměna partnera i rodinná idyla s mazlíčky: Slavní v reality show

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Reality show lidé milují. A zvlášť, když v nich účinkují známé osobnosti. Třeba jako v show Survivor, kde si soutěžící pravidelně sahají na dno fyzických i psychických sil. Kdo bude o přežití bojovat letos a který slavný Čech v minulosti nějakou reality show vyzkoušel?

Článek

Už to není žádné tajemství. Do letošní řady drsné reality show Survivor Česko & Slovensko, která odstartuje 25. ledna na Voyu a 1. února na Nově, se opět zapojí i více či méně známé osobnosti. Letos jich bude hned dvanáct.

Kdo jsou letošní účastníci

  1. Herec Václav Matějovský známý například ze seriálu Ulice
  2. Slovenský youtuber Filip Jánoš alias FiFqo nebo Fifo
  3. Bývalý fotbalový útočník Petr Švancara
  4. Barmanka a účastnice show Like House Hanka Gelnarová
  5. Model, vítěz ankety Muž roku 2016 a účastník soutěže MasterChef Česko Josef Kůrka
  6. Herečka a zpěvačka Karolína Krézlová
  7. Modelka a Česká Miss 2016 Andrea Bezděková
  8. Hráčka pokeru a partnerka influencerky Veroniky Biasiol Barbora Mlejnková
  9. Osobní trenér a instagramová hvězda Adam Bůžek známý také jako Czech Tarzan či Český Tarzan
  10. Tanečnice a partnerka slovenského hokejisty Mária Luntera Johana Fabišíková
  11. Bojovnice MMA Kateřina Klinderová alias Kundosaki
  12. Model a Pítr z reality show Love Island Petr Havránek

Co tyto nováčky v show čeká, zatím nikdo neví. A co jiné známé osobnosti? Kdo má stejnou nebo podobnou zkušenost a kdo si už na vlastní kůži vyzkoušel, jaké je to účastnit se reality show?

Agáta Hanychová

Foto: Profimedia.cz

Je pravda, že o životě Agáty toho veřejnost ví hodně, i bez jakékoli televizní reality showFoto: Profimedia.cz

Dalo by se říct, že život Agáty Hanychové je v podstatě jedna velká reality show. Se svými životními peripetiemi se modelka a moderátorka nijak extra netají, teď například můžete téměř v přímém přenosu sledovat její love story s ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem, s nímž čeká dítě. Nicméně v roce 2021 se zúčastnila druhé řady reality show Like House, kde se do jednoho domu nastěhovalo hned několik influencerů, tiktokerů či youtuberů. Ona ovšem vilu opustila už po osmi dnech a ukázalo se, že to bylo předem domluvené a slavná tmavovláska byla jen jakýsi marketingový tah.

Pavel Novotný

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

Novinář a politik Pavel Novotný v roce 2006 v reality show BarFoto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

V roce 2006 přišla TV Prima s novou reality show nazvanou Bar. Účastníky sestěhovala do jednoho domu, odtrhla je od běžného života, ovšem nechala je pracovat jako barmany. Hrálo se tehdy o pět milionů korun a mezi soutěžícími bylo i pár známých jmen – například Anife Vyskočilová, Tomáš Savka či právě Pavel Novotný. Ten tehdy show nevyhrál, ale vydržel v ní celkem dlouho: rovných 49 dnů z celkových 56.

Jan Bendig

Foto: Profimedia.cz

I Jan Bendig neodolal možnosti vyzkoušet si reality showFoto: Profimedia.cz

Čtyři zamilované páry a jejich mazlíčci opět v jednom domě, kde bojují o titul nejlepší influencerské rodiny. A pár, který si diváci oblíbí nejvíc, vyhraje půl milionu korun. To je ve zkratce popis reality show Like Haf, kterou vysílala TV Prima loni. Jedním z těchto čtyř párů byl i známý zpěvák Jan Bendig se svým přítelem Lukášem a jejich třemi pejsky Koudym, Britney a Justinem. Oba ale zhruba po měsíci v show dobrovolně skončili – od počátku prý vyhrát ani nechtěli, byla to pro ně především zábava a relax.

Iva Pazderková

Foto: Profimedia.cz

Procházka růžovým sadem reality show Survivor rozhodně není, to přiznává i Iva PazderkováFoto: Profimedia.cz

Největší hvězdou loňského Survivora se stal nejspíš moderátor Tomáš Zástěra, koneckonců jeho oranžové kraťasy, které v podstatě nesundal, se staly jakýmsi symbolem celé show. Loni se o přežití v divočině snažila také moderátorka, herečka, zpěvačka a stand-up komička Iva Pazderková. Nakonec vypadla v osmé epizodě a poté přiznala, že lehké to opravdu nebylo. Během dvaceti dnů prý zhubla asi sedm kilogramů, na záchod chodila do moře a menstruaci přežila jen díky menstruačnímu kalíšku.

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík

Foto: Marek Pátek / CNC / Profimedia

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík kývli na účast ve Výměně manželekFoto: Marek Pátek / CNC / Profimedia

Výměna manželek je velmi oblíbená reality show. Vesměs se jí účastní neznámí lidé, ale občas ji tvůrci zpestří účastí celebrit. Objevili se tu třeba Míša a Roman Tomešovi, herec Jaromír Nosek s partnerkou anebo Matěj Stropnický s partnerem Danielem Krejčíkem. Výměny manželek se účastnili v roce 2021, a to hned z několika důvodů. Chtěli vystoupit ze své sociální bubliny a poznat jiné lidi a také se jim hodil honorář – sháněli peníze na opravu střechy svého zámku v Osečanech. Matěj Stropnický prý také doufal, že když se jeho partner bude muset deset dní starat o šest dětí, zjistí, jak náročné to je, a přestane toužit po založení rodiny. To ale neklaplo, protože Daniel Krejčík vše skvěle zvládl a naopak si ověřil, že děti opravdu chce.

Hana Reinders Mašlíková

Foto: Profimedia.cz

Hana Mašlíková v roce 2006 v soutěži Miss České republikyFoto: Profimedia.cz

Psal se rok 2006 a Hana Mašlíková se probojovala do finále soutěže Miss a odnesla si titul Miss Silueta. A pak kývla na účast v reality show Trosečník a po návratu se stala opravdovou celebritou. A přiznala, že i když vždy milovala sport a byla fyzicky velmi dobře připravená, sáhla si na dno. Do soutěže odjížděla s váhou 59 kilogramů, ale vrátila se o 11 kilo lehčí!

Velké oblibě se těší i kuchařské reality show, třeba pořad MasterChef Česko. Jeho výraznou tváří je kuchař Radek Kašpárek: Když chci manželce poradit, vyžene mě.

Reklama

Načítám