Hlavní obsah

Ženšen pomáhá již 5000 let

Foto: Naturamed

NaturamedFoto: Naturamed

Reklama

Ženšen pravý nebo také „kořen života“ můžeme označit jako jeden z největších pokladů čínské medicíny. Tvar léčivého kořene připomíná postavu člověka a evokuje jeho symboliku k našemu tělu. V čínské medicíně byly přisuzovány ženšenu až mýtické účinky.

Článek

Po celém světě se pěstuje 13 různých typů ženšenů, ale jen pravý C.A. Meyer má však jedinečné účinky na naše zdraví. Pro dosažení vysokého obsahu blahodárných látek musí mít ženšen špičkové podmínky a dostatek času pro růst. Proto je nutné sledovat obsah ginsenosidů, ne jen pouhý obsah extraktu ženšenu. Právě bezkonkurenční obsah ginsenosidů dělá z ŽenŠen Energy+ nejkoncentrovanější ženšen v České republice.

Foto: Naturamed

NaturamedFoto: Naturamed

Vybírejte pečlivě

K tomu se váže zásadní rozdíl v kvalitě jednotlivých typů ženšenu, obzvláště pak podmínek, za kterých jsou pěstovány, protože pravý kvalitní ženšen roste až 6 let. Ve všech částech této rostliny se nachází mnoho aktivních látek včetně aminokyselin, alkaloidů, fenolů, proteinů, polypeptidů a vitaminů B1 a B2. Dále obsahuje vitamin A, B6 a zinek, které napomáhají tvorbě hormonů brzlíku, nezbytných pro fungování obranného systému. Ženšen vám pomůže zlepšit vaši vitalitu, zvýšit hladinu energie a celkově podpořit i vaše zdraví.

Foto: Naturamed

NaturamedFoto: Naturamed

Pravidelná konzumace je blahodárná

Pokud se cítíte vyčerpaní a bez energie, měli byste vyzkoušet nový ŽenŠen Energy+, nejkoncentrovanější ženšen v ČR s vitaminy z nejlepších ingrediencí, které zmírní vaši únavu a dodají vám dostatek energie na všechny vaše aktivity, co máte rádi. Navíc budete schopni snášet vyšší fyzickou i duševní zátěž. Doplněk stravy ŽenŠen Energy+ je určen pro všechny, kteří hledají pouze pravé ingredience a osvědčenou kvalitu norského firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Vyzkoušejte ŽenŠen Energy+ zcela zdarma! Platíte pouze poštovné a balné 49 Kč.

Reklama

Načítám