Hlavní obsah

Ženy se přiznaly: Okukujeme chlapy jako oni nás!

Foto: Thinkstock

I ženy se rády otočí za pěkným mužemFoto: Thinkstock

Reklama

Když chlapi koukají po ženských, nikoho to nepřekvapí. Je to tak nějak normální, přirozené. Ale co ženy? Také se rády otočí za pěkným mužským? A na co se zaměřují? A dovolí si to i před svým partnerem?

Článek

Pánové to prý mají v genech. Alespoň tak řada z nich vysvětluje, proč nedokážou odolat pohledu na přitažlivou ženu. A to, i když jsou dvacet let ženatí a doma mají osm dětí. Ale z naší ankety vzešlo, že jim ženy nemají co vyčítat. Dělají totiž úplně to samé!

Koukáme rády a často

Drtivá většina čtenářek, které se zapojily do naší ankety na Facebooku, přiznává, že i ony se rády ohlédnou za atraktivním mužem. „Ráda koukám po mužích stejně jako můj přítel po ženách. Pokud zůstane jen u koukání, je to naprosto v pořádku,“ tvrdí Inka S. A souhlasí s ní i Mica Loli D. „Od toho snad máme oči, dívání není nevěra,“ říká rezolutně Mica.

Pokukování po chlapech ženy jednoduše baví. „Jasně, že se podívám, proč ne? Tuhle k nám do práce přijel tááák krásný mladík, člověk hned pookřeje a pracovní den i lépe utíká,“ napsala nám Veronika K.

Foto: Thinkstock

Pevný zadek nebo třeba hezký úsměv. I to je důvod se podívat na chlapaFoto: Thinkstock

Tolerantní pánové

Dobrou zprávou je, že většina našich čtenářek má doma nejspíš dost tolerantní partnery. Píšete totiž, že se za jinými klidně ohlédnete, i když jde s vámi váš muž. „Jela jsem s manželem autem a po chodníku šel úplně krásný chlap a měl i luxusní prdelku. Manžel řídil a ptal se mě, na co tak hledím, tak jsem mu to řekla. On se usmál, a že prý to otočí a pojede pomalu, ať se pořádně pokochám. S manželem se držíme jednoho motta. Neznamená, že když mám dietu, tak se nemůžu podívat na jídelní lístek,“ líčí Vendula P.

Na co koukáme?

Jak už zmínila Vendula P., mužské pozadí je to, čeho si ženy všímají asi nejvíce. V podstatě by se dalo říct, že za jakési ukazatele sex-appealu pokládají ženy nejčastěji následující:

  • Pozadí
  • Oči
  • Úsměv
  • Ruce
  • Urostlá postava
  • Oblečení a boty
  • Vlasy
Foto: Thinkstock

Dívání není nevěra, na tom se čtenářky shodlyFoto: Thinkstock

Velmi často ve svých komentářích ale ženy zmiňují celkový dojem. „Všímám si všeho, včetně stavby těla, chůze, postoje, přístupu. Některý chlap ani nemusí pobrat tolik krásy, ale pokud k vám přistoupí sebevědomě a vzpřímeně, prostě jako chlap, je to přesně ono. Když k tomu ještě příjemně voní, podlomí se mi kolena a je to,“ popisuje Petra B.

A ještě na jedné věci se naše čtenářky shodly. Sebekrásnější zadek nebo silné paže jsou pánům k ničemu, když chybí inteligence. Ta je totiž prý nejvíc sexy. „Jak se říká, z krásné, ale prázdné misky se nenajíš. Když muž promluví a je povrchní, namyšlený a ke všemu kolikrát sebestředný, to mě hned přejdou iluze a raději se dám na útěk,“ uzavírá za všechny Helena E.

A co vy? Koukáte na muže i před svým partnerem?

Reklama

Načítám