Hlavní obsah

Žhavý sex? 5 milostných poloh, při kterých se zahřejete

Foto: Thinkstock

Chcete se zahřát? Zkuste to třeba sexuálními polohami, které vyžadují trochu námahy!Foto: Thinkstock

Reklama

Léto je definitivně pryč! Hledáte, čím a jak se zahřát? U krbu je fajn, ale přece jen, potit se na cizím těle je neméně efektivní! Ještě šetřete na topení, těchto pět poloh vás prohřeje až na kost!

Článek

Ne že by venku byla vyloženě zima, ale náladu dokáže pokazit sychravé a deštivé počasí, které je pro podzim tolik charakteristické. Teplý čaj či sklenka burčáku se u televize neztratí, nicméně existují i příjemnější činnosti, kterými se nálada nebo nižší teploty dají vylepšit. U těchto milostných pozic se zapotíte jedna báseň!

1. Most

I když by se tato pozice dala úspěšně provozovat i na podlaze, přece jen postel bude k mužovým kolenům milosrdnější. Žena ze svého prohnutého trupu vytvoří klasický oblouk, kdy váha těla spočívá na natažených rukou a nohou. Partner přistupuje z pokleku a drží svoji milenku za stehna. Most, jak se tato poloha nazývá, nejen, že obtížně vypadá, ale taky obtížný je. Proto se mu mnozí milenci vyhýbají, i když… Ti, co ho zkusili, sice důsledně prohřáli svá těla, ale i spokojeně oddychovali a chválili si „dobře vykonanou práci“.

2. Nástěnka

Ani další pozice, která je postavena na principu vyvýšení milenky, nenechá zkřehlá těla zahálet. On stojí na zemi, ona se postaví na okraj postele nebo lenošky (ne příliš vysoké, jinak se kouzlo kvůli přílišné různorodosti výšek postav nepovede), sníží se v kolenou, přitiskne se zády k němu, přičemž muž zajišťuje oporu ženy tak, že ji drží za pas.

Základní pohyb „dopředu a dozadu“ zajišťuje ten s pevnějšími pažemi (ti ostatní ať se do toho radši nepouštějí), nicméně každá, která okusí ten tlak vyvinutý na dolní končetiny, pochopí, že v posilovně na nějaký čas ke cvičení dolních partií asi nedojde… A pozor, celkově se nedoporučuje vysoký počet opakování. Pokud muž nebude mít vyztužená záda a pokrčená kolena, druhý den si s bolestí v obličeji neodpustí hanlivé komentáře…

3. Klikování

Kdo by neznal psí polohu! Sama o sobě je tak sexy a smyslná, že nepotřebuje žádné vylepšení. Ale pokud opravdu chcete zvýšit svoji tělesnou teplotu, vyzkoušejte „termo inovaci“.

Žena klečí na všech čtyřech, muž k ní přistoupí zezadu, poklekne, přičemž jednu nohu zvedne téměř do pravého úhlu. Právě přes ni milenka přehodí svoji dolní končetinu. Pohyb vychází od muže, ale celková souhra hraje prim. V plynulém rytmu, v jakém se pohybuje muž, se žena snižuje na rukou, takže na první pohled to vypadá, jako by dělala kliky.

4. Tření

Po lehkém odpočinku z předchozí pozice aktivnější páry rády uvítají další adrenalin. Pout a kožených bičíků netřeba, stačí dvě těla a chuť zpestřit si podzimní dny.

On se zády postaví k okraji postele nebo lenošky, přičemž milenka se ho chytí za krk a chodidly se zapře o postel. Jeho ruce patří na její pozadí, které by se v ideálním případě mělo nadlehčovat. Muž střídavě krčí a natahuje nohy, žena zapojuje sílu rukou i nohou a snaží se milenci pomáhat, co jí síly stačí. Platí, že kdo se tímto způsobem nezahřeje, je sněhulák!

5. Vítězství

Přece jen by to chtělo ještě špetku romantiky? Není problém. Zakončením prohřívacího milování může být něžnější poloha, které dominuje pohled z očí do očí. Milenec si sedne na okraj postele a opře se o ruce, jeho chtivá nymfa si mu sedne do klína, nohy vsune pod jeho paže, chytne se ho za krk a opisuje mu v klíně vrtochtivé kruhy. On jí samozřejmě pomáhá, ale i tak se zapotí oba. Ó, jak je ten podzim kouzelný!

A jak si zpestřujete podzimní dny vy?

Reklama

Načítám