Hlavní obsah

Zima už to má za pár, je čas hubnout!

Reklama

Řadu teplých dnů přerušil studený víkend, ale jaro se přesto kvapem blíží. Přemýšlíte, jestli stihnete doladit svoji figuru do doby, než budete muset odložit své milosrdně zakrývající svršky?

Článek

Pokud si pospíšíte, nebude to problém. Naše zákaznice jsou schopny hubnout i 5 kilo měsíčně s naším revolučním koktejlem ze zelené kávy. Přečtěte si naše tipy, jak co nejrychleji vyladit svou figuru!

GMN je malý zázrak na hubnutí

Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. U nás je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex, nyní za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

GMN Complex – malý zázrak na hubnutí

Menopauza nemusí být horor

Nepříjemným a bohužel často nevyhnutelným aspektem stárnutí jsou u žen hormonální výkyvy způsobené přechodem. S nimi si poradí doplněk stravy Indo3nol forte tím, že stabilizuje hladinu hormonů v těle. Návaly horka, nespavost, pocení a bolení hlavy se tak stanou minulostí. Účinná látka Indol-3-karbinol reguluje hladiny hormonů na správnou výši a pomáhá při potlačování příznaků klimakteria. Také slouží jako prevence před nádorovými onemocněními. Můžete ho koupit za akčních 499 Kč.

Foto: Topleky.czIndo3nol – účinně potlačuje příznaky menopauzyO vaši pleť a vlasy se postará arganový olej

Olej je dobré vmasírovat do míst, kde se objevují drobné jizvičky a strie. Skvěle hydratuje a chrání pokožku před vlivy prostředí. Lisování za studena zajistí, že neztratí žádné ze svých úžasných vlastností, díky kterým se výborně hodí k péči o vaše vlasy. Pouhých pár kapiček oleje totiž zachrání vaše roztřepené konečky. Stejně tak stačí několik kapek oleje v kombinaci s přírodní citronovou šťávou a trocha teplé vody – právě jste objevily tajemství profesionální manikúry. Koupíte ho za 299 Kč!

Arganový olej – výtečný na péči o vlasy a pleť

Vlasy ochrání šampon, ze kterého vyroste strom

Nic nepřidá na ženskosti tolik, jako bohaté a zdravé vlasy. V tomto počasí je velmi důležité dát si na ně extra pozor, a když už, tak o ně pečovat pořádně a bez chemických přípravků. Respektovaný český kadeřník Jan Špilar nedá dopustit na vlasové přípravky firmy O'right, která dbá na přesnost účinku bez chemie a šetrnost k životnímu prostředí. Tu vzali dokonce tak vážně, že prodávají speciální řadu produktů v ekologicky rozložitelném balení, ze kterého po zasazení do země vyroste nový strom díky semínku na dně. Šampon se zeleným čajem, díky kterému vrátíte do přírody rovnováhu, můžete nyní koupit za speciální cenu 399 Kč.

Green Tea Shampoo – strom v lahvi

Revoluce na trhu s dietami vás zasytí i donutí pít

Produkt dotažený k dokonalosti dle přání zákazníků je Obezin shake. Funguje stejně jako klasický Obezin, se kterým Kyklop z Maxim Turbulenc zhubnul přes 50 kilo za půl roku, ale nemusíte polykat tablety. Stačí vypít koktejl, který se tělu snáze vstřebává a účinkuje rychleji. Skvělou chuť vanilky nemá na úkor přidaného cukru a jeho vypití dodá tělu tolik potřebné tekutiny. Tento revoluční produkt můžete koupit jako čtrnáctidenní hubnoucí kúru za zaváděcí cenu 399 Kč!

Reklama

Související témata:

Načítám