Hlavní obsah

Zkuste si roli manažerky supermarketu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snila jste někdy o tom, že si otevřete vlastní obchod? Nelíbí se vám, jak jsou u vás v supermarketu uspořádané regály? Tak si zkuste, jaké to je ho řídit. Máme pro vás tip na povedenou mobilní hru.

Článek

Mobilní hra Moje malé Tesco pobaví vás i vaše děti a zároveň poznáte, jaké to je vést vlastní supermarket. Aplikace je zcela zdarma a žádné platby neprobíhají ani během hry. Další velkou výhodou je, že hrát lze i offline. Hru si můžete stáhnout do svého telefonu či tabletu se systémy iOS, Android a Windows Phone.

Podívejte se také na ukázkové video!

Jaké úkoly na vás ve hře čekají?

Začínáte s malou prodejnou, kterou si samy navrhnete, vyzdobíte a postupně přidáváte nové regály a další vybavení podle toho, jak se vám jako vedoucí obchodu daří. Staráte se o prodejnu, ale i sklad a kancelář. Vaším úkolem je objednávat zboží, doplňovat regály a obsluhovat zákazníky.

Budou-li vaši zákazníci spokojení, postupně rozšíříte svou prodejnu i činnost. Budete pak moci vyrábět vlastní produkty, například péct chléb nebo dorty, vyřizovat objednávky z e-shopu, najímat nové zaměstnance, a dokonce i obchodovat s přáteli a dalšími hráči na virtuálním tržišti.

Vaším hlavním cílem ve hře jsou spokojení zákazníci

Co všechno budete prodávat?

S vašimi úspěchy se bude rozrůstat také váš sortiment.Svým zákazníkům budete moci nabízet stále větší množství trvanlivých i čerstvých potravin a řadu dalších výrobků, od kosmetiky až po krmivo pro domácí mazlíčky.

Připraveno je pro vás až přes 100 úrovní a s každou se můžete těšit na něco nového. Hra je založena na menších úkolech, které se dají snadno plnit i během krátkých volných chvil v průběhu dne. Práce úspěšné manažerky však nikdy nekončí!

S vašimi úspěchy se bude rozrůstat prodejna i sortiment

Jak se virtuální obchod podobá skutečnému?

Hra byla vytvořena podle reálných obchodů Tesco a je průběžně aktualizována. Ve hře se setkáte se stejnými službami, vybavením i sortimentem, které samy znáte z vlastních nákupů. Vyzkoušíte si tak, jak takový obchod opravdu funguje a o co všechno je nutné se postarat.

Reklama

Související témata:

Načítám