Hlavní obsah

Známe nejkrásnější modelku 2010!

Foto: Topart studio

Vítězky TOP Model 2010Foto: Topart studio

Reklama

Zatímco Česká Miss teprve odstartovala své castingy, vítězka letošního ročníku o nejfotogeničtější dívku TOP Model 2010 už je na světě! A také již známe výherkyni našeho losování o víkendový pobyt v hotelu Horal ve Špindlerově mlýně, kde se volba již tradičně konala!

Článek

Všech patnáct soutěžících se probudilo v sobotu 20. listopadu do jemně zasněženého rána. Čekaly je poslední přípravy na večer, kdy se konalo finále soutěže za přítomnosti hvězd současného showbyznysu. V osm hodin večer vše vypuklo milým přivítáním vtipného moderátora Aleše Cibulky, který už svým šarmem zdobil i předchozí ročníky, takže se mezi okouzlujícími kráskami cítil jako ryba ve vodě. V porotě zasedla mimo jiné herečka Jiřina Bohdalová, moderátorka Michaela Ochotská nebo skladatel a producent Karel Vágner.

Na soutěžící čekalo celkem pět disciplín. Kromě nejočekávanější promenády v plavkách také přehlídka luxusních kožešin, sportovního lyžařského oblečení, tradiční volná disciplína a vše uzavřela přehlídka okouzlujících večerních šatů. Nejlépe si nakonec vedla podle poroty sedmnáctiletá kráska Alžběta Šugárová. Po jejím boku na stupních vítězek skončila na druhém místě dívka s číslem 1 Michaela Trávníčková. Třetici nejfotogeničtějších dívek roku uzavírala dívka s číslem 11 Alice Kemrová. Volila se také favoritka čtenářek a čtenářů našeho portálu. Korunku získala sympatická černovláska Lucie Kovandová.

Večer plný humoru a zábavy

Přestože tradiční host herec Miroslav Donutil letos nakonec nedorazil, večer byl plný neotřelého humoru v podání moderátora a také herečky Jiřiny Bohdalové, která vyprávěla své historky s bývalými hereckými partnery Vladimírem Dvořákem, Vladimírem Menšíkem a Janem Werichem. Zábavu mezi jednotlivými soutěžními koly dokresloval zpěv vítěze druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar Vlasty Horvátha a dalších protagonistů.

Foto: Topart studio

Finálového večera se zúčastnilo patnáct soutěžícíchFoto: Topart studio

Foto: Topart studio

V porotě zasedla i Jiřina BohdalováFoto: Topart studio

Vágner tipoval správně!

„Letošní ročník se mimořádně povedl," hodnotil atmosféru v hotelu Horal předseda komise, textař a skladatel Karel Vágner, kterého jsem přepadla v okamžiku, kdy byl v obležení novopečené miss a druhé vicemiss. Přiznal se, že obě dívky byly jeho velkými favoritkami. „Nečekala jsem, že vyhraji! Jsem v podobné soutěži vůbec poprvé!" říkala dojatě křehká sedmnáctiletá majitelka nejcennější korunky Alžběta Šugárová. Prozradila také, že nejlépe se cítila v disciplíně, kdy se předváděly trendy v zimním sportovním oblečení.

Kamarádky, nebo rivalky?

Všechny dívky se k sobě chovaly navenek velmi přátelsky, a tak mi nedalo se nezeptat, zda jsou skutečně kamarádky, nebo to bylo jen tak na oko. „Opravdu jsme se kamarádily a vzájemně si pomáhaly, a to i při samotné soutěži," potvrzuje mi s úsměvem druhá vicemiss Alice Kemrová. Doufala jsem, že vyzdvihne svou volnou disciplínu, kdy předvedla velmi obstojně kickbox a bylo vidět, že ji to moc baví. Ale paradoxně nejlépe se cítila při přehlídce kožešin.

Večer pak pokračoval tombolou, ve které několik z hlavních cen vyhrála herečka Jiřina Bohdalová, která se snažila všem vyvrátit, že to nebylo připravené, a dražením korunky nejkrásnější dívky. Cena včetně výtěžku z tomboly se vyšplhala na bezmála 34 000 korun, které již tradičně putovaly do dětského domova v Dolním Lánově. Za doprovodu příjemné hudby se pilo a tančilo až do brzkých ranních hodin.

Foto: Topart studio

Lucie Kovandová se našim čtenářkám líbila nejvíceFoto: Topart studio

Kdo vyhrál luxusní víkendový pobyt?

Jak dobře víte, soutěžilo se i u nás na našem portálu ProŽeny.cz. Volila se tu Miss čtenářek, o které jsem psala v úvodu. Všichni účastníci soutěže byli díky svému hlasování zařazeni do soutěže o víkendový pobyt v hotelu Horal. Výherkyní s 1000. odpovědí se stala Michaela Stromšíková. Gratulujeme!

Ceny jsou rozdány, co dodat? Snad jen pořadatelům popřát, aby se další ročník vydařil stejně jako ten letošní.

Reklama

Související témata:

Načítám