Hlavní obsah

Znáte ideální polohu k početí?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už nějakou dobu pracujete na miminku, ale neúspěšně. Na mysl pak často vyplouvá otázka, zda existuje nějaká „doporučená poloha“, zvyšující šanci na početí. Odpověď je jednoznačná: Ano, misionář!

Článek

21. století přeje sexuální osvětě, a proto experimentování v sexuálních polohách je téměř samozřejmostí. Párů, které souloží pouze a jedině v misionářské poloze, stále ubývá. Přesto je „misionář“ nejlepší poloha pro početí dítěte.

V misionářské poloze muž proniká do ženy zepředu, a tím zvyšuje šanci na úspěšné oplodnění. Protože tato poloha umožňuje hluboké pronikání, může muž ejakulovat přímo na děložní čípek partnerky. V ideálním případě by žena měla také prožít své vyvrcholení, aby se spustil „nasávací efekt děložního čípku“. Při orgasmu se totiž děložní čípek rozpohybuje a nasaje spermatickou tekutinu, čímž se do dělohy nasaje mnohem více mužského ejakulátu.

Sázka na jistotu se vyplácí

Proč se oplodnění v současnosti komplikuje?

Jedním z hlavních důvodů, proč se pořízení miminka nedaří, je fakt, že mnoho dvojic odkládá pořízení rodiny na co nejvzdálenější termín. Vyšší věk ale nahrává komplikacím s přirozeným početím. Příčin je mnoho a mohou být na straně obou partnerů.

Jaké jsou nejčastější příčiny, které brání početí?

U žen jsou to zejména problémy s ovulací. Častá je také abnormální funkce vejcovodů, dále poruchy děložního hrdla nebo dělohy.

Muži jsou v tomto směru mnohem méně komplikovaní než ženy. Jejich hlavním problémem jsou skoro vždy nedostatečná tvorba spermií nebo jejich špatná kvalita.

Nepodceňujte také…

Že je potřeba upravit životní styl a zlepšit stravu obou partnerů, není potřeba zdůrazňovat, jelikož je to samozřejmá věc. Další fakt, který byste neměli přehlížet, je pohybová aktivita a poloha ženy těsně po souloži. Ideální je několik minut zůstat v klidové poloze na zádech a zvednout nohy do výšky. Chybný krok rozhodně neuděláte, když společně s partnerem vyzkoušíte také doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend

Unikátnost Fertility Blend

Tento doplněk stravy obsahuje mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Účinky Fertility Blend jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy.

Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Fertility Blend je k dostání také pro páry

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz. Platí do 21.11. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v němž můžete získat jeden produkt Fertility Blend zdarma.

Reklama

Související témata:

Načítám