Hlavní obsah

Znáte top fígl pro dokonalý účes?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi vám o něm povíme. Jedná se o revoluční vlasový clip navazující na tradici skřipce, který zároveň absolutně odboural a vychytal všechny nedostatky. Výsledkem je perfektní účes, který se ani nehne.

Článek

Linziclip se stal průkopníkem v oblasti vlasových trendů. Donutil zahodit klasické skřipce, z nichž trčela pérka na všechny strany, a zvolit si vlasový doplněk dokonale padnoucí k vašemu outfitu. Linziclip zároveň nestojí svět. Už za 89 Kč si pořídíte ten pravý pro vás.

Mini Linziclip je v balení po 3 kusech jen za 89 Kč. S pomocí malých skřipečků můžete vykouzlit nádherný a nápaditý účes

Stačí sepnout a jít

I když ráno zaspíte, s Linziclipem vytvoříte dokonalý účes za pár vteřin. Poradí si s každými vlasy – z jemných a rovných vlasů neklouže, zkrotí i divoké kudrny. Díky dokonale skrytému patentovanému mechanismu je nejenom šikovný, ale zároveň krásný. Plochá, zdobená vnější strana umožní se pohodlně opřít i při řízení auta, což oceníte během dlouhých pracovních cest.

Nová kolekce Linziclipu je posetá puntíky i kytičkami. Z nabízených dekorů si určitě vyberete. Jednobarevná klasika zůstává

Máte ráda puntíky, kytičky, nebo krystaly?

Linziclip má pro každou z nás něco. Dáváte přednost jednobarevné klasice a potřebujete vlasy sepnout k pracovnímu kostýmku do hladkého drdolu, nebo vás baví extravagantní účesy sepnuté barevnými clipy? Zvolit si Linziclip podle velikosti, oblečení, příležitosti nebo jen tak podle nálady je velmi snadné, vyzkoušejte to.

Linziclip hravě zkrotí i divoké vlasy typu „žíně“. Z vlasů neklouže a nevadí při řízení, můžete se pohodlně opřít

S dopravným už od 29 Kč

V e-shopu Vivantis.cz seženete všechny aktuální kousky z poslední kolekce Linziclip pěkně pohromadě. Příjemnou tečkou jsou všechny výhody e-shopu – od dárečků k nákupu až po dopravné od 29 Kč s možností osobního odběru v Praze.

Tangle Teezer necuchá a netrhá vlasy. Snadné a bezbolestné rozčesávání vlasů ocení hlavně malé princezny, pro které již nebude česání utrpením, ale zábavou

Kadeřníci celebrit doporučují

K vytvoření dokonalého účesu potřebujete kromě Linziclipu také kvalitní hřeben, který netrhá vlasy a příjemně, a hlavně rychle rozčeše jakkoli nezdolnou hřívu. A přesně takový je Tangle Teezer. Kartáč, který vytvořil kadeřník hvězd Shaun P., můžete v e-shopu Vivantis.cz koupit nejlevněji – již od 199 Kč.

Související témata:

Načítám