Hlavní obsah

Zrají do krásy: Dříve byly tuctovky, dnes jsou z nich kočky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne každý zvládá stárnutí s nadhledem a grácií. Některé ženy se ale děsit přece jen nemusí. Přibývající roky jsou jim ku prospěchu a pokaždé, když na narozeninovém dortu sfouknou další svíčku, mají větší šmrnc. Omrkněte hollywoodské hvězdy, které zrají jako víno.

Článek

Už je to nějaký ten čas, kdy se poprvé objevily na očích veřejnosti, a tak si možná už ani nevzpomenete, jak vypadaly ve svých začátcích Scarlett Johansson, Céline Dion či Elizabeth Hurley. Je pravdou, že k dnešní podobě mají hodně daleko. Ale jen v tom pozitivním slova smyslu. Uzavřely snad pakt s ďáblem, nebo jsou chodícím dílem plastických chirurgů?

Céline Dion (53) 

Kanadskou zpěvačku, která v roce 1988 zajistila Švýcarsku prvenství v hudební soutěži Eurovision Song Contest a nazpívala píseň k Titanicu (1997), nikdo nepovažoval za typickou krásku. Štíhlou siluetou se ovšem pyšnila odjakživa a ve formě se drží i po padesátce. Zesvětlila vlasy, zjistila, jaký make-up sedne její pleti a ačkoliv se nebojí módních experimentů, většinou nešlápne vedle. Z Céline Dion je teď kočka!

Foto: Profimedia.cz

Na snímku vlevo je Céline Dion v roce 1988, tehdy jí bylo pouhých dvacet let a vyhrála pěveckou soutěž. Fotka vpravo je pořízena loni, zpěvačka má na sobě šaty značky Oscar de la RentaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (51) 

Krásu latinskoamerické umělkyně obdivoval svět sice takřka od první chvíle, kdy vstoupila před diváky, ale nedá se srovnávat s tím, jak vypadá dnes. Na obličeji nemá snad jedinou vrásku a prohlašuje, že nikdy nepodstoupila botox (ani jiné úpravy tváře). Co tedy stojí za jejím mladistvým vzhledem? Kvalitní spánek, zdravá strava a důležití beauty pomocníci. Nedávno představila vlastní značku s pečující kosmetikou, jejíž hlavní složkou je blahodárný olivový olej.

Foto: Profimedia.cz

Fotka vlevo pochází z roku 1997. Jennifer Lopez bylo 28 a zrovna si střihla hlavní roli v dramatu Selena, za kterou obdržela nominaci na Zlatý glóbus. Fotkou vpravo potěšila své fanoušky letos v lednu Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (52)

Od chvíle, kdy se objevila v roli Rachel v televizním seriálu Přátelé (1994–2004), se stala miláčkem Ameriky a posléze i celé planety. Svého času byla nejlépe placenou herečkou všech dob, pravidelně se umisťovala v žebříčku nejvíc sexy žen světa a tuhle nálepku jí nikdo nemůže odpárat ani dnes. Přibývající věk Jennifer Aniston zkrátka sluší. Však posuďte sami.

Foto: Profimedia.cz

Na snímku vlevo bylo Jennifer Aniston 24 let. Fotograf ji zachytil rok předtím, než se na televizních obrazovkách začal vysílat populární seriál Přátelé. Na fotce vpravo je herečka v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurley (56) 

Tahle žena je přírodním úkazem, protože by se mohla směle zařadit mezi modelky spodního prádla i v 56 letech. Ačkoliv podstoupila zvětšení ňader, držela se na rozdíl od mnohých celebrit zkrátka a celkový dojem působí na jedničku. Protože si je toho herečka plně vědoma, pravidelně zásobuje své fanoušky sexy fotkami na sociálních sítích. Za její figurou ovšem stojí nejen plastičtí chirurgové, ale především pořádná dřina.

Foto: Profimedia.cz

Poznali byste modelku a herečku Elizabeth Hurley na fotce vlevo? Takhle vypadala v televizní minisérii Christabel z roku 1988, tehdy jí bylo 23 let. Snímek vpravo je pořízen letos! Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson (36) 

Americká herečka se několikrát ocitla na prvních příčkách v žebříčku žen s největším sex-appealem, přestože v dětství byla spíš tuctovou holkou. Našlo se dokonce i pár škarohlídů, kteří ji neváhali označit za ošklivé káčátko. Jaké bylo asi jejich překvapení, když z něj vyrostla dokonalá bohyně se symetrickým obličejem a plnými rty? Scarlett Johansson je terpve 36 let, ale jestli bude stárnout jako doposud, tak jen tiše závidíme.

Foto: Profimedia.cz

Na fotce vlevo je Scarlett Johansson v roce 1998. Ten samý rok bodovala ve filmu Zaříkávač koní. Ve večerní róbě zvěčnili herečku loni na akci Vanity Fairy Oscar PartyFoto: Profimedia.cz

Načítám