Hlavní obsah

Dlouhé zásnuby celebrit: Komu to do roka a do dne nevyšlo?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že do roka a do dne od zásnub by měla následovat svatba. Jenže v dnešní době to spousta lidí neřeší. I řada slavných dam nosí zásnubní prsten dlouhé roky před tím, než si se svým vyvoleným řeknou ano.

Článek

Zásnuby jsou sice příslibem, ale dokud si pár neřekne oficiálně ano, není to zase tak velký závazek. Zatímco některé slavné páry se zasnoubily a o pár dnů později se i vzaly, jiné vyčkávaly a svatbu měly až po letech.

Oprah Winfrey (67)

Jestli má někdo nakročeno k rekordu, tak je to jednoznačně slavná moderátorka. Zásnubní prsten dostala od obchodníka Stedmana Grahama (70) už v roce 1993, stále ale nejsou svoji. Přitom spolu chodí už od roku 1986. Ve sloupku pro O, The Oprah Magazine se moderátorka loni svěřila, že i když nabídku k sňatku původně přijala, posléze zjistila, že svatba pro ni není důležitá. Také se nechala slyšet, že pokud by měla děti, nejspíš by kvůli její kariéře trpěly. S přítelem se navíc shodli, že kdyby se byli bývali vzali, už by spolu dnes nejspíš nebyli.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice vypadá i po letech velmi harmonicky, zřejmě v tom má podíl i jejich vzájemný respektFoto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosio (40)

V případě slavné modelky je možná dobře, že si obchodníka Jamieho Mazura (40) nevzala. Vztah jim totiž nevyšel, a tak aspoň nemuseli řešit rozvodové papíry. Zasnoubeni byli dlouhých deset let, mají spolu dvě děti a modelka ještě před rozchodem prozradila, že za odkládáním veselky stálo její pracovní vytížení. Uvedla, že až se bude jednou vdávat, chce, aby to byla speciální událost a chce mít dostatek času na její organizaci.

Foto: Profimedia.cz

Jako pár už jsou sice minulostí, ale kvůli dětem se stále vídajíFoto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (28)

To naopak kdyby herečka a zpěvačka ještě nějakou dobu počkala, nemusela by rozvod řešit. Manželství s hercem Liamem Hemsworthem (31) nevydrželo. A není divu, už před svatbou byl jejich vztah dost turbulentní a docházelo k rozchodům a opětovným shledáním. Zásnuby proběhly v roce 2012 a do svatby v roce 2018 prošli ještě několika rozchody. Zdá se, že svatba byla definitivní tečkou, žádost o rozvod podali už osm měsíců po sňatku, a v roce 2020 bylo manželství rozvedeno oficiálně. Zpěvačka k tomu uvedla, že manželství uspěchali.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdná dvojice měla od začátku vztahu mnoho problémůFoto: Profimedia.cz

Amy Adams (46)

Otálela i herečka, známá například z filmu Kouzelná romance (2007), a její nyní již manžel herec Darren Le Gallo (46). Seznámili se v roce 2001 na kurzu herectví. Zásnuby proběhly v roce 2008, ale veselka byla následně odložena kvůli hereččiným pracovním povinnostem. Pro magazín Allure řekla, že se cítí jako špatná snoubenka, ale kromě práce jí svatební plány zkřížilo i narození dcery Aviany (11) v roce 2010. Svatba se nakonec uskutečnila v roce 2015 v Kalifornii při intimním ceremoniálu.

Foto: Profimedia.cz

I po letech se Amy Adams na manžela dívá zamilovaněFoto: Profimedia.cz

Jessica Simpson (40)

Čtyři roky – taková doba uplynula mezi zásnubami zpěvačky s hráčem amerického fotbalu Ericem Johnsonem (41) a svatbou. Mezitím stihla Jessica Simpson porodit dvě děti a byla to právě těhotenství, kvůli kterým se veselka odkládala. Uskutečnila se v roce 2014 za účasti 250 hostů v kalifornské Santa Barbaře. Tehdy dvouletá dcera Maxwell (9) dostala čestnou roli družičky a rozhazovala okvětních plátky květin.

Foto: Profimedia.cz

Na svatbu se potřebovala zpěvačka dostat do formyFoto: Profimedia.cz

Michaela Badinková (42)

S hercem Janem Teplým (45) tvoří herečka jeden z nejstabilnějších párů domácího showbyznysu. Na psí knížku žijí už sedmnáct let a vychovávají dvě dcery. Zásnubní prstýnek už herečka nějakou dobu má, Teplý ji prý o ruku požádal už asi třikrát, a i když souhlasila, v bílých šatech se k oltáři zatím neprošla. Michaela Badinková prozradila, že se pořád objevuje něco důležitějšího než svatba a roli hraje také lenost svatbu organizovat.

Foto: Profimedia.cz

Se svatbou herečka souhlasila, ale s její organizací stále otálíFoto: Profimedia.cz

Eva Herzigová (48)

Česká topmodelka byla krátce vdaná mezi léty 1996 až 1998, ale s druhými vdavkami poněkud otálí. A to i přesto, že v roce 2017 přijala nabídku italského podnikatele Gregoria Marsiaje (44) a zasnoubila se. S partnerem je už skoro dvacet let a mají spolu tři syny. Nic ale nenasvědčuje tomu, že by se v nejbližší době veselka chystala.

Foto: Profimedia.cz

Pouto partnerů je stabilní, i když svatba se ještě nekonalaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám